Kardeşim ßu sorun bendede war zaten oyun acılınca gecıcektırhabili demiş ki:bende luncer e tıklatınca içi boş bi şey gelio sonra tıklıyon luncer gelio versiyon 2.005 start yok ne yapmam lazım lütfen lazım ya kafayı yedim
Eğer oyun açıldıında silk almak istiorsan bu konuyla ilgili başlıklara bak onlar sana yeterli bilgiyi verir zatenhabili demiş ki:acaba bu oyunda silk almak nasıl kısaca bianlatabilirmi biri almak istiyomda
viewtopic.php?f=682&t=138269habili demiş ki:acaba bu oyunda silk almak nasıl kısaca bianlatabilirmi biri almak istiyomda
editCrown demiş ki:viewtopic.php?f=682&t=138269habili demiş ki:acaba bu oyunda silk almak nasıl kısaca bianlatabilirmi biri almak istiyomda
Francesco demiş ki:ßelki uyarı alıcam ama artık bıktım.
server acılcakmı ne zaman acılıcak acıldımı boş bişey cıkıo start gelmiyor
hep klasik sorular
Suâl 1 Server acılcakmı ?
cvp. dosyaları ironEYE hazırlıo hostu o alıo ya sölicek size acılcakmı
Suâl 2 Ne zaman acılcak ?
cvp. hee müneccim ya adam cevaplar yarın saat 11 i 23 dk 12 sny gece acılcak gibi bi yanıt mı bekliyorsunuz ?
Suâl 3 Boş Birşey cıkıo start gelmio..
cvp Allah Allah sende bişey olmalı biz Lv kasıoz birazdan Lv atlıcam size nasıl start gelmez anlamadım.
ya yapmayın Allah aşkına bıktım bu sorulardan bu sitede admin olsam yemin ederim cogunuz banlanırdı simdiye kadar,bunlarda iyi sabır var.
bide size bişey sormak istiyorum..
Kaç aylıksınız siz ?
Başka site linki değil oo exlin Konu linkimertozman35 demiş ki:Arkadasim başka sitenin link i ni paylaşmak yasak mi extraloob.com da bazi konular var euro filan geldi diye de onlari paylaşim dicekdim .Crown demiş ki:http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=682&t=138269habili demiş ki:acaba bu oyunda silk almak nasıl kısaca bianlatabilirmi biri almak istiyomda
+1903KB24 demiş ki:omg burası chat-odasına donmuş.
G.Mod'un el atması iyi olur aslında rütbesizler olarak söz geçiremiyoruz pekKB24 demiş ki:omg burası chat-odasına donmuş.