WildKing demiş ki:Bazen ilk sayfada olmayan bilgiler de oluyorr o yüzden bakıyorum ^^ neyse ben yatıyım sıze iyi beklemelerinş kalktıgımda client 2.030 felan olur
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

![]() |
WildKing demiş ki:Bazen ilk sayfada olmayan bilgiler de oluyorr o yüzden bakıyorum ^^ neyse ben yatıyım sıze iyi beklemelerinş kalktıgımda client 2.030 felan olur
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ßn de kaçar iron ii geceler^^WildKing demiş ki:Bazen ilk sayfada olmayan bilgiler de oluyorr o yüzden bakıyorum ^^ neyse ben yatıyım sıze iyi beklemelerinş kalktıgımda client 2.030 felan olur
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eğlenmek ve zaman geçirmek için yazışmak istiyorsan tıklaXacapzteR demiş ki:Update bilgilerini 1. sayfadan zaten öğrenirsin kardeş öle 20-30 safya okuyup yorma kendini
ben bureda cidden post kasmıorum post kasmak istesem zaten şuan min 5000 post olurdu eğlenme ve zaman geçirme amaçlı yazışıoruz işte :(
zuhahah msn download sitesi vermişsin harikasın heheh :)ironEyE demiş ki:Eğlenmek ve zaman geçirmek için yazışmak istiyorsan tıklaXacapzteR demiş ki:Update bilgilerini 1. sayfadan zaten öğrenirsin kardeş öle 20-30 safya okuyup yorma kendini
ben bureda cidden post kasmıorum post kasmak istesem zaten şuan min 5000 post olurdu eğlenme ve zaman geçirme amaçlı yazışıoruz işte :(
Skiller hazır.Client bozuk sadece aslında bu sabah oyun açılmalıymış...mert560 demiş ki:arkadaşlar 100 lvl 100 skilleri değilde sanırım artık 90 skilleride eklenmicek yarın yollarlar sanırım oyunu eski şekilde oynicaz çok fazla bugdan dolayı patch kalkabilir
Hee evet yarın açılıyor... Yarın açılacağını burda sölesem olay çıkar...ramazan0606 demiş ki:yarın açılırmı iron
ironEyE demiş ki:Skiller hazır.Client bozuk sadece aslında bu sabah oyun açılmalıymış...mert560 demiş ki:arkadaşlar 100 lvl 100 skilleri değilde sanırım artık 90 skilleride eklenmicek yarın yollarlar sanırım oyunu eski şekilde oynicaz çok fazla bugdan dolayı patch kalkabilir
Ya hem ö.m atıyorsun hem soruyorsun.Her seferinde aynı cevabı veriyorum yine aynı soruyu soruyorsun.Bizim ordada ramazan diye biri var aynen senin gibi... Acaba sen o musun?..ramazan0606 demiş ki:yarın büyük ihtimal açılıo dimi![]()
Crown demiş ki:Yarın açılacağını sanmıyorum , Solo yakın bir zaman dediyse 5 günü daha bulur
Ama umutları yitirmeyin, heran herşey olabilir.