WildKing demiş ki:
Bazen ilk sayfada olmayan bilgiler de oluyorr o yüzden bakıyorum ^^ neyse ben yatıyım sıze iyi beklemeler :D inş kalktıgımda client 2.030 felan olur :P :P :P :P :P :P :P
ßn de kaçar iron ii geceler^^ :uyku:

Update bilgilerini 1. sayfadan zaten öğrenirsin kardeş öle 20-30 safya okuyup yorma kendini

ben bureda cidden post kasmıorum post kasmak istesem zaten şuan min 5000 post olurdu eğlenme ve zaman geçirme amaçlı yazışıoruz işte :(

arkadaşlar 100 lvl 100 skilleri değilde sanırım artık 90 skilleride eklenmicek yarın yollarlar sanırım oyunu eski şekilde oynicaz çok fazla bugdan dolayı patch kalkabilir

mert560 demiş ki:
arkadaşlar 100 lvl 100 skilleri değilde sanırım artık 90 skilleride eklenmicek yarın yollarlar sanırım oyunu eski şekilde oynicaz çok fazla bugdan dolayı patch kalkabilir
Skiller hazır.Client bozuk sadece aslında bu sabah oyun açılmalıymış...

ironEyE demiş ki:
mert560 demiş ki:
Skiller hazır.Client bozuk sadece aslında bu sabah oyun açılmalıymış...

o halde büyük ihtimalle yarın açılır değil mi? :?:

Yarın açılacağını sanmıyorum , Solo yakın bir zaman dediyse 5 günü daha bulur :mrgreen:

Ama umutları yitirmeyin, heran herşey olabilir.

Crown demiş ki:
Yarın açılacağını sanmıyorum , Solo yakın bir zaman dediyse 5 günü daha bulur :mrgreen:

Ama umutları yitirmeyin, heran herşey olabilir.

N'alet Olsun içimdeki Sro Sevgisine Napalım Beklicez... :think:

açılmıo sabah kalkıom kapalı yazınca sinirlerim bozuluo uyucam yine uyunmuo 10 da ayaktayımda ondan soruom düzgün bi cevap versen

Yukarı Alt