rar şifresi istemiyo rapitten indirdim yine hata veriyor boş bir pencere hatası veriyor yine şu linki adam gibi vernde indirelim bunlar çalışmıyo:@

şu anda oyun kapalı yine aynı boş kutu hatası veriyor herkezde 1 hafta daha böyle durul artık ...:R

@mehmet046
Link çalışıyor oyun kapalı. :wink1:

@Assassian
Dostum anlamadın sanırım bunun gibi daha öncede 15 dakikalığına server kapanmıştı sonra açıldığında skiller düzelmitşi bu adamlar elbette patchden önce data base back up yapıyorlar charları eski halina sokmak için şu andaki data base ile değiştiriyorlarki buda uzun bir süre değil. :wink1:

mehmet046 demiş ki:
rar şifresi istemiyo rapitten indirdim yine hata veriyor boş bir pencere hatası veriyor yine şu linki adam gibi vernde indirelim bunlar çalışmıyo:@

ARKADAŞLAR 1 KERE ANLATIRIM BİRDAHA ANLATMAM İYİ OKUYUP ANLAYIN İNDİRDİĞİNİZ PATCH DA BİR SORUN YOK YENİSİ VE DOĞRUSU OYUNDA SERVER KAPALI YANİ CHECK BİZDE AYNI DURUMDAYIZ CHECK DİYİNCE SİZ DİREK OLARAK OYUN ACILIYOR AMA SERVER CHECK BİZ ÖYLE BEKLİYORUZ SANIYOSUNUZ AMA BİZDE O BOŞ KUTU DEDİĞİNİZ HATAYI ALIYORUZ SERVER DÜZELİP AÇILINCA OYUNA GİRİLİYOR AMA SKİLLERDE BUG VAR DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORLAR BEKLEYİN EĞER YAPABİLİRLERSE TAHMİNEN 1 2 GÜNE AÇARLAR YAPAMAZLARSA 1 HAFTA DAHA BEKLETİRLER BÖYLE ANLAMSIZ SORULAR SORMAYIN 10 TANE BÖYLE SORUYA 100 TANE CEVAP YAZDILAR HALA AYNI ŞEYLERİ SORUYORSUNUZ

Assassian demiş ki:
mehmet046 demiş ki:

ARKADAŞLAR 1 KERE ANLATIRIM BİRDAHA ANLATMAM İYİ OKUYUP ANLAYIN İNDİRDİĞİNİZ PATCH DA BİR SORUN YOK YENİSİ VE DOĞRUSU OYUNDA SERVER KAPALI YANİ CHECK BİZDE AYNI DURUMDAYIZ CHECK DİYİNCE SİZ DİREK OLARAK OYUN ACILIYOR AMA SERVER CHECK BİZ ÖYLE BEKLİYORUZ SANIYOSUNUZ AMA BİZDE O BOŞ KUTU DEDİĞİNİZ HATAYI ALIYORUZ SERVER DÜZELİP AÇILINCA OYUNA GİRİLİYOR AMA SKİLLERDE BUG VAR DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORLAR BEKLEYİN EĞER YAPABİLİRLERSE TAHMİNEN 1 2 GÜNE AÇARLAR YAPAMAZLARSA 1 HAFTA DAHA BEKLETİRLER BÖYLE ANLAMSIZ SORULAR SORMAYIN 10 TANE BÖYLE SORUYA 100 TANE CEVAP YAZDILAR HALA AYNI ŞEYLERİ SORUYORSUNUZ
Kanky im kusuruna bakmayın forum kurallarını bilmiyo daha yeni :)

hehe gece 4 te solo ya ne oldu server çöktü galibağa neden açmıyorsunuz yazdım hangi server dedi bende sunworld deyince bi daha karşılık vermedi :mrgreen: sonunda açıldı :D

arkadaşlar bu arada konunun yeri değil ama sjsrodaki 90 lv glavie charımla sunworldde 88+glavie char takas edilir ilgilenenler mailto:[email protected] bu msnyi eklesin kusura bakmayın bu arada yeri değil ama:)

arkadaşlar bende european charları islam charları gelince ikisi birlikte gelcek onun için 2 ay daha bekleyeceğiz sanırım:S

Yukarı Alt