ironEyE demiş ki:
Bu adamlar mediaya ne yapmışlarsa bir daha asla ingilizce olamıycak gibi görünüyor... :roll:

Bune Böyle "Seven" Kurmuşun gibi geldi birde bende normal açıyor. 1 kontrol et sistemde değişiklik olmamış yönetici olarak dene oda olmadı uyumluluk sorunu gideri kullan

arkadaşlar bu arada sjsro satışlarım başlamıştır kusura bakmayın yeri burası değil ama ben ginede linki koyıyım isteyen bakabilir sunworldde resimdeki charı takas ederim 88+ glavie ile...
http://www.sjsro-online.tr.gg/
iyi eğlenceler

@ironEyE

bazı sitelerde Loader var ama içinde downloader filan var kotalılar(benim gibi^^) için sorun yaratır o şekilde onu bi düzeltip koyabilir misin?

patchi indirdim içine kopyaladım launcher açıyorum bekliyorum error veriyor sonra öylece duruyor start gelmiyo napmaliyim..?

geliyodu start gelmişti ama yeniden kapandı ama yarın açık görürsün hadi ben çıkıyorum tüm kardeşlerime ve arkadaşlarıma iyi günler kendinize iyi bakın.

bn giremiyorum yaaa bana yardım edın ne olur gerekli acıklamayı buraya yazarsanız sewınırım yardımcı olun oyuna girebileyım lütfen

burak_54 demiş ki:
bn giremiyorum yaaa bana yardım edın ne olur gerekli acıklamayı buraya yazarsanız sewınırım yardımcı olun oyuna girebileyım lütfen
arkadaşım ironeye gereken cevabı vermiş zaten ben tekrarlayayım.. oyun şu an kapalı o yüzden giremiyorsun açıldığında burdan gerekli bilgilendirme yapılır :wink1:

hayrı anlamadığım tek şey kardeşim bi araştır kim ne yazmış ironeye kaç oldu aynı şeyleri tekrarlıyor ha bulamazsan o zaman sor zaten görmemek imkansız ama işte .....

Yukarı Alt