oyun bende check gözüküor ayrca loader indirdim ID PW kayıtlı fln launch diorm ölece kalıor client gelmio bi yardmcı olr musnz ? ?

auto select yok onu nasıl yapabilirim aoto select yapan bi program vardı ama adını unuttum pc dende sildim adını sölerseniz sevinirim...

Arkadaşlar bu GM lerle görüşüp konuşabilen kimse yokmu? bu embesiller görmüyomu olanları anlamadım :confused1: nereye gidecek işin sonu merak ediyorum :think:

ironEyE demiş ki:
DC ve Skill Bug Hakkında:
GM şu anda DC ve skill bugunu düzeltmeye çalışıyor.Herhangi bir yeni haber gelirse burdan bildirilecek.

~8 KASIM UPDATE BİLGİSİ~
Büyük update gerçekleşti işte linkler:
Rapidden İndirmek İçin Tıkla
Megauploadddan İndirmek İçin Tıkla
2Sharedden İndirmek İçin Tıkla
Sendspaceden İndirmek İçin Tıklayın

Kod:
Rar Pass:www.extraloob.com
~Update İle Birlikte Gelenler~
91 ~ 105 lvl moblar samarkanda eklendi.
10dg sun itemler item malla eklendi.

____________________________________________________________________________________

~Oyuna Sonradan Eklenecek Olan Özellikler~
120 lvl cap ve 120 lvl skilleri.
NPCde petler satılacak.
Avrupa ve onunla birlikte gelecek 2 şehir.(Yani constantin ve samarkanddan başka 2 şehir daha gelecekmiş. :think: )
Avrupa charları.
11-12dg itemler.
Oyun içerisindeki karmaşık görevler kolaylaştırılacak.Örn:95 lvl alınan blue zerk görevini kısaltcaklar.
Hayvan sürme gibi birşey daha gelicekmiş.

/güncel

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu vakit oldu hala açılmadı eskiye dönüyo heralde yine :!!&%&! neyse aman bi arıza çıkmadan açılsında artık onada razıyız :buddha: adamlar her dokunduklarında başka bi sorun çıkıyo oyunda :lol:

inş. MobLar geLir Dua Edinde geLsinLer 98 Silah ve itemleri düşüreLim ThiefLerden bişey düşmüyo :( ama MobLar geLipde Skiller Gidicekse geLmesinLer hiç xD

Yukarı Alt