arkadaslar biri bana yardım etsin lutfen oyun hata werıo.. acıorum ama japonca yası yasıo tamam yapıorum ekran gelıo ama start gelmıo :S lutfen yardm

korece yasıo.. tamama basıorum mecbur sonra sro acılıo ama start gelmıo.. o korece acıldıgında alta gelıo yha ordada Error yasıo..

zaten resmını napıcaksın kı bıldıgın korece yası gelıo kardesm sonra tamama basıorm start gelmıo.. o korece yasının türkce anlamı ''hata''..

ironEyE demiş ki:
DC ve Skill Bug Hakkında:
GM şu anda DC ve skill bugunu düzeltmeye çalışıyor.Herhangi bir yeni haber gelirse burdan bildirilecek.

~8 KASIM UPDATE BİLGİSİ~
Büyük update gerçekleşti işte linkler:
Rapidden İndirmek İçin Tıkla
Megauploadddan İndirmek İçin Tıkla
2Sharedden İndirmek İçin Tıkla
Sendspaceden İndirmek İçin Tıklayın

Kod:
Rar Pass:www.extraloob.com
~Update İle Birlikte Gelenler~
91 ~ 105 lvl moblar samarkanda eklendi.
10dg sun itemler item malla eklendi.

____________________________________________________________________________________

~Oyuna Sonradan Eklenecek Olan Özellikler~
120 lvl cap ve 120 lvl skilleri.
NPCde petler satılacak.
Avrupa ve onunla birlikte gelecek 2 şehir.(Yani constantin ve samarkanddan başka 2 şehir daha gelecekmiş. :think: )
Avrupa charları.
11-12dg itemler.
Oyun içerisindeki karmaşık görevler kolaylaştırılacak.Örn:95 lvl alınan blue zerk görevini kısaltcaklar.
Hayvan sürme gibi birşey daha gelicekmiş.

av. başka map gelirse islam gelir biliyorum map taki yerleride biliyorum indistan da gelicek ama nezaman bilmiyorum :D çok bilgiliyim dimi resmi tekrar bulabilirsin 150 lv map koyarım

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
arkadaşlar sunworld u yüklemek için sadece burdan birini indirmek yeterlimi ? Büyük update gerçekleşti işte linkler:

Allah bu oyununda yapanlarında belasını versin başladığıma pişman oldum valla.
gsgs0909 demiş ki:
arkadaşlar sunworld u yüklemek için sadece burdan birini indirmek yeterlimi ? Büyük update gerçekleşti işte linkler:
Kadeş eğer yeni başlıcaksan hiç başlama eğer ben sabırlıyım dayanırım diyosan bilmem ama bunlar sanki kasten yapıyolar artık çıldırma seviyasine getirdiler adamı Allah ım sabır ver :buddha: :buddha:

MUDO demiş ki:
Allah bu oyununda yapanlarında belasını versin başladığıma pişman oldum valla.
gsgs0909 demiş ki:
Kadeş eğer yeni başlıcaksan hiç başlama eğer ben sabırlıyım dayanırım diyosan bilmem ama bunlar sanki kasten yapıyolar artık çıldırma seviyasine getirdiler adamı Allah ım sabır ver :buddha: :buddha:

Yukarı Alt