Hala bekliyosunuz Yazık :)
Teşekkürler Allah'tan bir günlük alıpta denemişim yoksa o kadar silk boşa gidecektiironEyE demiş ki:Hiç bir private serverde exp ticketler exp arttırmaz.
ironEyE demiş ki:DC ve Skill Bug Hakkında:GM şu anda DC ve skill bugunu düzeltmeye çalışıyor.Herhangi bir yeni haber gelirse burdan bildirilecek.
Büyük update gerçekleşti işte linkler:~8 KASIM UPDATE BİLGİSİ~
Rapidden İndirmek İçin Tıkla
Megauploadddan İndirmek İçin Tıkla
2Sharedden İndirmek İçin Tıkla
Sendspaceden İndirmek İçin Tıklayın
Kod:Rar Pass:www.extraloob.com
~Update İle Birlikte Gelenler~91 ~ 105 lvl moblar samarkanda eklendi.
10dg sun itemler item malla eklendi.
____________________________________________________________________________________
~Oyuna Sonradan Eklenecek Olan Özellikler~120 lvl cap ve 120 lvl skilleri.
NPCde petler satılacak.
Avrupa ve onunla birlikte gelecek 2 şehir.(Yani constantin ve samarkanddan başka 2 şehir daha gelecekmiş. )
Avrupa charları.
11-12dg itemler.
Oyun içerisindeki karmaşık görevler kolaylaştırılacak.Örn:95 lvl alınan blue zerk görevini kısaltcaklar.
Hayvan sürme gibi birşey daha gelicekmiş.
Kadeş eğer yeni başlıcaksan hiç başlama eğer ben sabırlıyım dayanırım diyosan bilmem ama bunlar sanki kasten yapıyolar artık çıldırma seviyasine getirdiler adamı Allah ım sabır vergsgs0909 demiş ki:arkadaşlar sunworld u yüklemek için sadece burdan birini indirmek yeterlimi ? Büyük update gerçekleşti işte linkler:
MUDO demiş ki:Allah bu oyununda yapanlarında belasını versin başladığıma pişman oldum valla.Kadeş eğer yeni başlıcaksan hiç başlama eğer ben sabırlıyım dayanırım diyosan bilmem ama bunlar sanki kasten yapıyolar artık çıldırma seviyasine getirdiler adamı Allah ım sabır vergsgs0909 demiş ki:arkadaşlar sunworld u yüklemek için sadece burdan birini indirmek yeterlimi ? Büyük update gerçekleşti işte linkler: