volkan.ka demiş ki:
darkblade demiş ki:
allahın çinlileri oyunu kapatıp yabancılara ozel (çinliler dışında) server açacakmış emekler gitti oyundan ark soledi.Çinlilerde doğruladı.Artık ne kadar ilgilenirseniz. :S o kadar kasmıştım halbiki
Olabilitesi yüksek olması için Çinlilere özel server olacak demeniz gerekir.
Adamlar Çinliler neden tutupda yabancılara özel server açsınlar???
Gözlerini para bürümüşte ondan

16 temmuz update ve çin ip leri dışındakiler için özel server açılcak kesindir

16 temmuz da update geleceğini litvanyalı bir arkadaşım söyledi
Çin ipleri dışındakiler için de özel server açılacağını da silk satan biri vardı SunWorld de sanırım Maya ydı ismi o söyledi ayriyetten maya yeni açılacak serverde server manager olacakmış bilginize

S3R0 demiş ki:
16 temmuz update ve çin ip leri dışındakiler için özel server açılcak kesindir

16 temmuz da update geleceğini litvanyalı bir arkadaşım söyledi
Çin ipleri dışındakiler için de özel server açılacağını da silk satan biri vardı SunWorld de sanırım Maya ydı ismi o söyledi ayriyetten maya yeni açılacak serverde server manager olacakmış bilginize
ya neden bizi serverden atsınlar ki yepyeni server adamların harçlığını biz ceplerine koyyoruz ayrıca server sahibinin ne işine gelirki bizi atmak bi kaynağı varmı arkadaşının litvanyalı olması kaynağının güvenilir olduğu anlamına gelmiyor.topic basında da söylendiği gibi lütfen kaynak gösterin kaynak litvanyalı bi ark : server bize kapanıo bu mudur?

herkes canının istediği gibi konusuyo aha bugun 14 temmuz o kadar konusmuslar net net 12 sinde skill eylulde 120 felan filan sallamayın kardeşim nerden duyduysanız söyleyin ona göre değerlendirme yapalım ayrıca 100 geldi 110 geldi bide bazıları 120 diyo ya kardeşim daha 110 levelin nereye geleceğini joymax bilmiyor siz nasıl biliyorsunuz ya?

varmı bana 100-110 110-120 updatelerinin areaları hakkında bilgi verecek yiğit? youtubede görüyorsunuz 120lv skill ağacı diye burda 2 tane fukaranın açtığı diğer privatelerden media pk olarak bi farkı olmayan servere 100 gelecek 120 gelecek diyorsunuz bu adamlar 90 skillerini bile zor getirir çünkü forcenin resi tam olarak bilmiyorum ama normalde 6 uplanması gerekirken daha fazlası uplanıyo şimdi 90lv skiller gelse bu forcede resi açmış adamın sp sini gerimi iade edecekler? :Dzuaha

oguzbuba demiş ki:
varmı bana 100-110 110-120 updatelerinin areaları hakkında bilgi verecek yiğit? youtubede görüyorsunuz 120lv skill ağacı diye burda 2 tane fukaranın açtığı diğer privatelerden media pk olarak bi farkı olmayan servere 100 gelecek 120 gelecek diyorsunuz bu adamlar 90 skillerini bile zor getirir çünkü forcenin resi tam olarak bilmiyorum ama normalde 6 uplanması gerekirken daha fazlası uplanıyo şimdi 90lv skiller gelse bu forcede resi açmış adamın sp sini gerimi iade edecekler? :Dzuaha

ben fire glawie forceyım RES skıllı 6 uplanıo ......6da max oluo

Kyrojen

Bilgiliyim
bazı kişilerden aldığım bilgilere göre şimdilik sadece bicheon ve Heuksal Skilleri gelmiş.. Oyunun saat 20:00'da açılması bekleniyormuş.. 20:00'da açılmazsa yarın kesin açılacakmış...

maya:Because the sunworld server is updating . may be its need somedays .so i have to stop sell silks before the server is ok . and dont send money now !(the ones who have send money to ,just wait the sever is ok . then i send silks to u . any problem send email to me .thx )

hippi09 demiş ki:
maya:Because the sunworld server is updating . may be its need somedays .so i have to stop sell silks before the server is ok . and dont send money now !(the ones who have send money to ,just wait the sever is ok . then i send silks to u . any problem send email to me .thx )
Silk alımıyla ilgili bu.

Serverin birkaç güne ihtiyacı olabilir , server açılana kadar silk satışlarını durdurdum, para göndermeyin , göndermiş olanlar serverin açılmasını beklesin, silkleri göndericeğim , problem olduğunda email atın bana teşekkürler diyor.

Because the sunworld server is updating
çünkü sunworld sunucu güncelleniyor

ßu cümleye ne diorsun:D

Yukarı Alt