Açılıcakkkkkk!!!.... Yehuu saat 01:24 denedim luncher ı gelmeden hata verirken artık launcher gelio sonra hata veriyo yaşasın 1 kademe ilerledik yarın kesin bu gun bi ihtimal açılır BENCE...
Bilgilendirim dedim
Bilgilendirim dedim
Saat akşam 6dan beri öyle oluyor.quissko demiş ki:Açılıcakkkkkk!!!.... Yehuu saat 01:24 denedim luncher ı gelmeden hata verirken artık launcher gelio sonra hata veriyo yaşasın 1 kademe ilerledik yarın kesin bu gun bi ihtimal açılır BENCE...
Bilgilendirim dedim
ironEyE demiş ki:Saat akşam 6dan beri öyle oluyor.quissko demiş ki:Açılıcakkkkkk!!!.... Yehuu saat 01:24 denedim luncher ı gelmeden hata verirken artık launcher gelio sonra hata veriyo yaşasın 1 kademe ilerledik yarın kesin bu gun bi ihtimal açılır BENCE...
Bilgilendirim dedim
quissko demiş ki:ironEyE demiş ki:Saat akşam 6dan beri öyle oluyor.quissko demiş ki:Açılıcakkkkkk!!!.... Yehuu saat 01:24 denedim luncher ı gelmeden hata verirken artık launcher gelio sonra hata veriyo yaşasın 1 kademe ilerledik yarın kesin bu gun bi ihtimal açılır BENCE...
Bilgilendirim dedim
:S bnim yeni olmaya basladıda pardon :S
---------
Ozmn bugun açılmas yarın acılır BENCE xD
iyi geceler dostum__Marijuanna__ demiş ki:Açılmıcak bu gecede anlaşıldı iyi geceler arkadaşlar
aynen bendede hata veriyorhippi09 demiş ki:ßeyler server upgrade ederken hata verio açıldı veya açılacak sanırsam herkes baksın bi 09:00