koptum la bazıları 100 tl verdi ama unutmuşTeQuiLa demiş ki:@Autumn
ßenımde aklımda 50tl saydım hic unuturmuyum xDD
koptum la bazıları 100 tl verdi ama unutmuşTeQuiLa demiş ki:@Autumn
ßenımde aklımda 50tl saydım hic unuturmuyum xDD
Bence o defteri iyi koru:)kardes ayağına saLak yaparlarsa sasırmam arkadası yapmısLardı :)Alexander Mahone demiş ki:Bir deftere yazmışım. @Autumn
Sen unuturmusun ya öyle karakter unutulurmu?
NOT: HERHANGİ BİR bağlantı GÖRÜNMÜYOR SRO8.COM'da
Acılsada kopsakCreepy demiş ki:Bu Gece açılır umarım :)
O GM yüzünden yakında burda küfür edip siteden banlanacam ya hayırlısı...Autumn demiş ki:Gm serverin ileriki haftalara kalabileceğini söyledi..
Kaynak:ToMBaLaCi46
Ama Sw1 gibi olabilirde 20 gün demişti 9 güne açıldı ? belli olmuyor napacağı..ironEyE demiş ki:O GM yüzünden yakında burda küfür edip siteden banlanacam ya hayırlısı...Autumn demiş ki:Gm serverin ileriki haftalara kalabileceğini söyledi..
Ps:Tombalaci46 kendi kafasından 20 gün saymıştı ona inanmıyorum. ^^Autumn demiş ki:Gm serverin ileriki haftalara kalabileceğini söyledi..
Orda kafasından vermesinin sebebi GM in belli bir gün vermemesi.Mart ayı içinde demiş oda kesin 20 gün içerisinde olur diye düşünüp 20 gün yazmış.Crusade demiş ki:Ps:Tombalaci46 kendi kafasından 20 gün saymıştı ona inanmıyorum. ^^Autumn demiş ki:Gm serverin ileriki haftalara kalabileceğini söyledi..
Ona kalsa hiç açılmasın istiyor yanlış mıyım?ironEyE demiş ki:Orda kafasından vermesinin sebebi GM in belli bir gün vermemesi.Mart ayı içinde demiş oda kesin 20 gün içerisinde olur diye düşünüp 20 gün yazmış.Crusade demiş ki:Ps:Tombalaci46 kendi kafasından 20 gün saymıştı ona inanmıyorum. ^^Autumn demiş ki:Gm serverin ileriki haftalara kalabileceğini söyledi..
SakinAlexander Mahone demiş ki:Ya GM'ye sövsek ve sövdüğümüz yerleri saklasak(spoiler) bişey olmaz dimi? :d?
*** Çıkar ve yasak. İçinde kalmasın ama aç camı.Alexander Mahone demiş ki:Ya GM'ye sövsek ve sövdüğümüz yerleri saklasak(spoiler) bişey olmaz dimi? :d?
Olur.Alexander Mahone demiş ki:Ya GM'ye sövsek ve sövdüğümüz yerleri saklasak(spoiler) bişey olmaz dimi? :d?
Açılmasını istemiyor server açtı yarım kalır vs diye.Creepy demiş ki:Lets swear to GM
Gm'e Tombik ulasada söylese bi açsın server'ı ya .
Rezil olduk varya paramızla. -.-
Öyle bir konuştunuz ki sanki emin aç deyince gm de olur eminciğim açayım diyecek .Crusade demiş ki:Açılmasını istemiyor server açtı yarım kalır vs diye.Creepy demiş ki:Lets swear to GM
Gm'e Tombik ulasada söylese bi açsın server'ı ya .
Rezil olduk varya paramızla. -.-