Charımı Özledim
![Daral daral: daral:](/forums/smilies/daral.gif)
Gmye ulaşmanın başka yolu varda bizmi bilmiyoruzzzSarkoLata demiş ki:Öyle bir konuştunuz ki sanki emin aç deyince gm de olur eminciğim açayım diyecek .Crusade demiş ki:Açılmasını istemiyor server açtı yarım kalır vs diye.Creepy demiş ki:Lets swear to GM
Gm'e Tombik ulasada söylese bi açsın server'ı ya .
Rezil olduk varya paramızla. -.-![]()
![]()
ResimCrusade demiş ki:Çarımın son hali![]()
![]()
Sorun sendeSarkoLata demiş ki:ResimCrusade demiş ki:Çarımın son hali![]()
![]()
Gözükmüyor
Sen hiç konuşma -.-" Light tan dön Fire dedin Lighta mag buff gelmez dedin ama geldi allah bilir o buff %22 de oliodurironEyE demiş ki:Light den fireye dön derim hakikaten fire imbueden kazanıyor.
Mag % ? -.-ironEyE demiş ki:Light den fireye dön derim hakikaten fire imbueden kazanıyor.
En az %20 dir diğeri %18 olduğuna göreAutumn demiş ki:Sen hiç konuşma -.-" Light tan dön Fire dedin Lighta mag buff gelmez dedin ama geldi allah bilir o buff %22 de oliodurironEyE demiş ki:Light den fireye dön derim hakikaten fire imbueden kazanıyor.![]()
Böyle büyük bir bug kalksa söylerlerdi heralde.Creepy demiş ki:Sunworld 1 de hala 65k Bug devam ediyormu?.
Skill edit bug var 50 tane yetiyor. ^^ 150 150 150 Heuksal yada bicheon olmalı yalnız çünkü damage restartsız unique için.SarkoLata demiş ki:Gördüm resmi,
off ya herkesde fire var.Fire en sevdiğim chinese masterysi(garip oldu biraz)fakat lightsız ve coldsuz nuker olmayacağı için =/Aslında 65k dmg cap olmayacak off bir açardım ki light cold fire ..
Char 67LV light-cold-heuksal.Ne dersiniz napayım ?
AMa 100skillerinde yeni mag skilli de var onu da göz önünde bulundurun.
ps:yeni char açmak yerine bunu döndürebilirim 150 200 skill edite bakar oda 1bile bakar :)
65,535ten sonra yenileniyor.Gm denedi fakat değiştiremedi diye biliyorum sorun joymax ile ilgili galiba.Alexander Mahone demiş ki:Asistan' 65k buG(türkçede = böcek) kaldırmanın yolu kolaymıdır ? Varmıdır? Denedinizmi?
Evet.Ecsroda SunWorld gmleride denedi ama olmadı.Crusade demiş ki:Skill edit bug var 50 tane yetiyor. ^^ 150 150 150 Heuksal yada bicheon olmalı yalnız çünkü damage restartsız unique için.SarkoLata demiş ki:Gördüm resmi,
off ya herkesde fire var.Fire en sevdiğim chinese masterysi(garip oldu biraz)fakat lightsız ve coldsuz nuker olmayacağı için =/Aslında 65k dmg cap olmayacak off bir açardım ki light cold fire ..
Char 67LV light-cold-heuksal.Ne dersiniz napayım ?
AMa 100skillerinde yeni mag skilli de var onu da göz önünde bulundurun.
ps:yeni char açmak yerine bunu döndürebilirim 150 200 skill edite bakar oda 1bile bakar :)
65,535ten sonra yenileniyor.Gm denedi fakat değiştiremedi diye biliyorum sorun joymax ile ilgili galiba.Alexander Mahone demiş ki:Asistan' 65k buG(türkçede = böcek) kaldırmanın yolu kolaymıdır ? Varmıdır? Denedinizmi?
evet dikkat ettim ona losttaki 4 8 15 16 23 42 gibi özel bir sayı ^^ironEyE demiş ki:Lan bizim serverdede stat bug olunca tam 65,535 stat veriyor bir alakası varmıdır acaba.![]()
Hea la 65,535 Sronun Şifresi die kitap mı yazsan la?ironEyE demiş ki:Lan bizim serverdede stat bug olunca tam 65,535 stat veriyor bir alakası varmıdır acaba.![]()