Takımı
Seçiniz...
SarkoLata demiş ki:
Crusade demiş ki:
Creepy demiş ki:
Lets swear to GM :D
Gm'e Tombik ulasada söylese bi açsın server'ı ya .
Rezil olduk varya paramızla. -.-
Açılmasını istemiyor server açtı yarım kalır vs diye. :popcorn:
Öyle bir konuştunuz ki sanki emin aç deyince gm de olur eminciğim açayım diyecek . :P
Gmye ulaşmanın başka yolu varda bizmi bilmiyoruzzz :headbang:

Takımı
Galatasaray
Gördüm resmi,
off ya herkesde fire var.Fire en sevdiğim chinese masterysi(garip oldu biraz)fakat lightsız ve coldsuz nuker olmayacağı için =/Aslında 65k dmg cap olmayacak off bir açardım ki light cold fire ..
Char 67LV light-cold-heuksal.Ne dersiniz napayım ?
AMa 100skillerinde yeni mag skilli de var onu da göz önünde bulundurun.
ps:yeni char açmak yerine bunu döndürebilirim 150 200 skill edite bakar oda 1bile bakar :)

ironEyE demiş ki:
Light den fireye dön derim hakikaten fire imbueden kazanıyor.
Sen hiç konuşma -.-" Light tan dön Fire dedin Lighta mag buff gelmez dedin ama geldi allah bilir o buff %22 de oliodur :D

Takımı
Galatasaray
Autumn demiş ki:
ironEyE demiş ki:
Light den fireye dön derim hakikaten fire imbueden kazanıyor.
Sen hiç konuşma -.-" Light tan dön Fire dedin Lighta mag buff gelmez dedin ama geldi allah bilir o buff %22 de oliodur :D
En az %20 dir diğeri %18 olduğuna göre

Takımı
Seçiniz...
SarkoLata demiş ki:
Gördüm resmi,
off ya herkesde fire var.Fire en sevdiğim chinese masterysi(garip oldu biraz)fakat lightsız ve coldsuz nuker olmayacağı için =/Aslında 65k dmg cap olmayacak off bir açardım ki light cold fire ..
ps:yeni char açmak yerine bunu döndürebilirim 150 200 skill edite bakar oda 1bile bakar :)
Skill edit bug var 50 tane yetiyor. ^^ 150 150 150 Heuksal yada bicheon olmalı yalnız çünkü damage restartsız unique için. daral:
Alexander Mahone demiş ki:
Asistan' 65k buG(türkçede = böcek) kaldırmanın yolu kolaymıdır ? Varmıdır? Denedinizmi?
65,535ten sonra yenileniyor.Gm denedi fakat değiştiremedi diye biliyorum sorun joymax ile ilgili galiba.

Crusade demiş ki:
SarkoLata demiş ki:
Gördüm resmi,
Skill edit bug var 50 tane yetiyor. ^^ 150 150 150 Heuksal yada bicheon olmalı yalnız çünkü damage restartsız unique için. daral:
Alexander Mahone demiş ki:
Asistan' 65k buG(türkçede = böcek) kaldırmanın yolu kolaymıdır ? Varmıdır? Denedinizmi?
65,535ten sonra yenileniyor.Gm denedi fakat değiştiremedi diye biliyorum sorun joymax ile ilgili galiba.
Evet.Ecsroda SunWorld gmleride denedi ama olmadı.

Takımı
Galatasaray
ironEyE demiş ki:
Lan bizim serverdede stat bug olunca tam 65,535 stat veriyor bir alakası varmıdır acaba. :mrgreen:
evet dikkat ettim ona losttaki 4 8 15 16 23 42 gibi özel bir sayı ^^

ironEyE demiş ki:
Lan bizim serverdede stat bug olunca tam 65,535 stat veriyor bir alakası varmıdır acaba. :mrgreen:
Hea la 65,535 Sronun Şifresi die kitap mı yazsan la? :think:

Ps:Mat yazılısınına çalışmaya tam gaz devam :oldie:

Yukarı Alt