Arkadaşlar herhangi bir bilginiz yoksa lütfen doğru olmayan bilgileri öne sürmeyin.Çoğu arkadaşımız bunları gerçek sanıp yeni mediapklar yada başka dosyalar arıyor,eski olanları indiriyorlar boşu boşuna..Ben size zaten aldığım tüm bilgileri çevirerek ulaştırıyorum.

Şu anlık update ile ilgili birşey de söylenmedi,yani herhangi bir pk2 indirilmeycek.İndirilecek herhangi bir dosya olursada zaten ben burda linki veririm.

Saygınıza Teşekkürler.

Kardeşim sen yanlış bir bilgi vermeyin diyosun ama başka bir topic in altına da aynen şöyle yazmışsın. Server 1-2 saate açılacak ve bunu saat 1-2 sularında yazmışsın sen de bilmiosun demek ki sen de yazma o zaman.

Takımı
Galatasaray
herculeschar demiş ki:
Kardeşim sen yanlış bir bilgi vermeyin diyosun ama başka bir topic in altına da aynen şöyle yazmışsın. Server 1-2 saate açılacak ve bunu saat 1-2 sularında yazmışsın sen de bilmiosun demek ki sen de yazma o zaman.
O gm in söylediği söyler gm yanlış söylüyor biz napalım.

SarkoLata demiş ki:
herculeschar demiş ki:
O gm in söylediği söyler gm yanlış söylüyor biz napalım.
Sarkolata'nın dediği gibi ben sadece GM'in veya herhangi bir yetkilinin söylediklerini çevirip yazıyorum buraya.

Takımı
Galatasaray
Beyler under updating güncelleme altında anlamına geliyor herhalde oyundaki gelişmenin ne oldugunu yazarlar güncellemeden sonra...

Takımı
Galatasaray
Srokey.com acıldı :D ama swsro2 offline yazıyor yani kötü haberim yaptıkları tek güncelleme online yazısını offline olarak deiştirmek :S ne yazıkki bir haber yok :S

Evet yeni haberlerle tekrar karşınızdayım.(Sanki haber sunuyorum xD)
Swsronun forumunda victorun yazdığına göre >>>http://forum.sro-db.de/forum/showthread.php?tid=1706 burda

En alttaki sayfaya inerseniz"Hey!

If the news are true the server ll be online tomorrow." yazısını görüceksiniz,Buda eğer haberler doğruysa,server yarın açılıcak anlamına geliyor.

Yine bizi şaşırtmayan Sunworld yetkililerinden başka bir açıklama gelirse,burada paylaşacağım.

Iyi akşamlar.

galiba 1-2 gün daha bekliyeceğiz srokey.comda böyle yazıyor.

SW2 is in checking , its need about 2 days or more
why ?

1. change the server host to fix the lag
2. update swsro2
3. new maps
4. new skills
5. new mobs
6. and more

......just pay attention here.

ps:Önceden biri koymus görmedim sry
ps2:Tarihede bakmamışım 2.sry :mrgreen:

Takımı
Galatasaray
20günlük şeyi koyup durmayın ya ben bunu öğrendm sw2 çıktığından beri oynuyorum. gm bir şey söylüyorsa sadece başından atmak için der yarın da açılmayacak bence :sfff:

Yahu swsro 1 sw ı acılalı kaç saat oluyor.Kaldı ki bizimki bir de VIP serverı olacak napıyor bu gm ler uyuyor mu? Madem acmıycaksın 1. sw ıda acma ya da aynı anda ac 2 sini de haksızlığa bak !

Yukarı Alt