sanırsam bu oyun bu günde açılmaz sw1 de de böle oldu 1 hafta bekledik :D 100 lvl gelmişti bunda da alex gelir ama 1 hafta bekleriz

Takımı
Galatasaray
adamlarda kabiliyet yok silk sp gold paralarını b*k gibi yerler iş patch atmaya geldimi birşey yapamazlar madem bu işlerde yeteneğin yok açma oyunu herkez kurtulsun.

Ne kadar saçma bir servermış swsro vip serverı şu an anlıyorum. 1 Hatfta once başladım hoş keşke şu sıralar başlamış olsaydım da hemen bırakırdım oyunu. Swsro 1 serverı acık , Ne Hikmetse vip sw ı kapalı.Bu adamlar resmen bizi salak yerine koyuyor.Silk satıyolar, gold satıyorlar.Boşu boşuna emek harcamışım şu anda anladım.Madem ki sw lar bakımda olucak insan bir yazar oyundan bakım olucaı icin sw kapalı olucak die yk.Dünden beri kapalı .1-2 kişinin sözlerine mahkum olduk kaldık.Nie bu gm ler adam gibi bir açıklamaa yapmıyorlar anlamıyorum.Resmen dalga geçmek bu.Ama tabii biz milletce ayakta uyutulmaya alışık olduğumuz icin ayakustu yapsalar da ruhumuz duymaz.

Swsro ya elveda

herculeschar demiş ki:
Yahu swsro 1 sw ı acılalı kaç saat oluyor.Kaldı ki bizimki bir de VIP serverı olacak napıyor bu gm ler uyuyor mu? Madem acmıycaksın 1. sw ıda acma ya da aynı anda ac 2 sini de haksızlığa bak !
bizim tek sucumuz ^^ VİP ^^ de oynamak .. normalde oynayan adam rahat eder biz yaparz .. cünkü rahat batıyor bize .. ayakta yapıolar bizi hala kendimizi kandırıoruz yok öglen yok yarın yok su gun ..

Bugunde kesin umudu beyler 1 gun icinde acicaz dedilerse en az 1 hafta yoktur o server bosuna beklemeyin

GM ile konuştum 1 hafta il dışındayım oynayamicam dedim swyi kapatırsanız süper olur dedim o da kırmadı beni saolsun makara: makara: 1 hafta bekleyin :P :P

Takımı
Galatasaray
Arkadaşlar Aldığım Bilgilere Göre Server YARIN Gün İçerisinde Açılacaktır...

Avutmayin beyler kendinizi yarin yarin diye :D bu saatten sonra gm nin dediklerine de inanmayin 1 hafta yolu var bunu tatile filan gidin bu sure icinde ben oyle yapicam 5 gun tatile gidicem birazdan sonra da sw acilmis olur heralde :P

HellMagican demiş ki:
Güle güle kardeş server büyük ihtimal bu gün öğlene doğru açılır.

Bana güle güle cekiosun da sen bence sw a gule gule cek kocum :wink1: :thumbsup:

Oglein acılır demi yok yok aksam acılır aa dur ya aksam da olmaz gece acılır ...

hmm yok gece de olmaz gm ler güreş tutuşuyo ..... :kalp:

Sabaha doğru ? hmm yok be ne urascak adam tatlı tatlı uyuyo :uyku: rüyasında silklerden goldlardan kazandığı parayı sayıyo :beer:

2 gun 3 gun ? hmm belki ama çok hasılat yaptılar cnm bi tatili hak ediyolar :oldie:

Madem ole vuralım kilidi sw ye ... Hmm e eee ama 1 hafta oldu.. yok canım olamaz dimi sw kapanmıs olamaz?? 8O

Bazı kafalar: Yok abi yrn acılcakmıs... Yok abi 1 saat sonra dur Gm attırıo su anda... Ramazana denk gelcek abi 5 ay sonra accıcaklar...

Beyler ne yaparsanız yapın kendinizi lutfen kandırmayın.Adamlar oyuna kilidi wurdu resmen . He belki yrn acılır belki 2 -3 gun sonra

bilemem.Ama şunu biliyorum adamlar parayı koklayınca tavırları deişiyo. İnsan olsalar adam gibi bişi yazarlar milleti bekletmezler. daral:

E madem bole kapatcaksın sw ı nie acıosun işi gucu olan war kasıp zevkini alıcak pvp sini yapıcak yok RAHAT batıyor. Burda benim takıldığım nokta gmlerin davranışları ve vurdumduymazlığı hal boyle olunca her kafadan bi ses yukselior summer2: . Ben size diyim rahat olsun s.edin oyunu gezin tozun gunde 1 kere bakın sw acılmıs mı diye yeter zamanınıza sinir olmanıza yazık günah.Adamların umrunda deiliz lutfen anlayın .Ben blki bu yazıyı yazdıktan sonra acılır sw belki 1 saat sonra belki de 1 hafta sonda dedigim gibi ben bu noktaya takılmadım ihmalkarlık ve vurdumduymazlık beni bitiriyor. Nasıl olsa para kazanıorus adamlar kopek gibi bizi beklio havasındalar

Exl ailesine sabırlar :/ iyi tatillerr cool2:

Bakın Birdaha Uyarmak İstemiyorum Sizi :twisted:
Bakın bu konu ile ilgili 2 topic açılmış :twisted:
1. Bilgilendirme Topic'i bu konuyle ilgili en dogru bilgi oradan verilicektir
viewtopic.php?f=786&t=208643
2.Bu Topic MUHABBET,GEYİK'leriniz için açılmıştır,burada yapım geyiklerinizi sohbetlerinizi
viewtopic.php?f=786&t=182938

Bakın Bu Tür Topic'ler varken oyunun online ofline göstergesi olan topic'te neden geyik yapılıyor ?

Lütfen .. !

Yukarı Alt