HellMagican demiş ki:
Güle güle kardeş server büyük ihtimal bu gün öğlene doğru açılır.
Bana güle güle cekiosun da sen bence sw a gule gule cek kocum
Oglein acılır demi yok yok aksam acılır aa dur ya aksam da olmaz gece acılır ...
hmm yok gece de olmaz gm ler güreş tutuşuyo .....
Sabaha doğru ? hmm yok be ne urascak adam tatlı tatlı uyuyo
rüyasında silklerden goldlardan kazandığı parayı sayıyo
2 gun 3 gun ? hmm belki ama çok hasılat yaptılar cnm bi tatili hak ediyolar
Madem ole vuralım kilidi sw ye ... Hmm e eee ama 1 hafta oldu.. yok canım olamaz dimi sw kapanmıs olamaz??
Bazı kafalar: Yok abi yrn acılcakmıs... Yok abi 1 saat sonra dur Gm attırıo su anda... Ramazana denk gelcek abi 5 ay sonra accıcaklar...
Beyler ne yaparsanız yapın kendinizi lutfen kandırmayın.Adamlar oyuna kilidi wurdu resmen . He belki yrn acılır belki 2 -3 gun sonra
bilemem.Ama şunu biliyorum adamlar parayı koklayınca tavırları deişiyo. İnsan olsalar adam gibi bişi yazarlar milleti bekletmezler.
E madem bole kapatcaksın sw ı nie acıosun işi gucu olan war kasıp zevkini alıcak pvp sini yapıcak yok RAHAT batıyor. Burda benim takıldığım nokta gmlerin davranışları ve vurdumduymazlığı hal boyle olunca her kafadan bi ses yukselior
. Ben size diyim rahat olsun s.edin oyunu gezin tozun gunde 1 kere bakın sw acılmıs mı diye yeter zamanınıza sinir olmanıza yazık günah.Adamların umrunda deiliz lutfen anlayın .Ben blki bu yazıyı yazdıktan sonra acılır sw belki 1 saat sonra belki de 1 hafta sonda dedigim gibi ben bu noktaya takılmadım ihmalkarlık ve vurdumduymazlık beni bitiriyor. Nasıl olsa para kazanıorus adamlar kopek gibi bizi beklio havasındalar
Exl ailesine sabırlar :/ iyi tatillerr