Ölürse glenn ölsün hic sevmiyorum onuMirage demiş ki:Diğer hafta güzel olacak inanıyorum ya.Ama bizimkilerden biri ölebilir gibi geliyor bana.Veya vali ölebilir belli olmaz.
Ölürse glenn ölsün hic sevmiyorum onuMirage demiş ki:Diğer hafta güzel olacak inanıyorum ya.Ama bizimkilerden biri ölebilir gibi geliyor bana.Veya vali ölebilir belli olmaz.
evet sanırsam 8.bölümden sonra sezon arası verilecekxtollgax demiş ki:her dizi belli bir ara vermeye başladı hayırdır Walking dead de varmı aynı olay? Revo 1 ay gitti Arrow 2 hafta girmiştir birisi yazmıstı ama bi kaç dizi daha araya girdi diye takip etmediğim için aklımda kalmamış o diziler
Arrow 1 hafta tatil verdi sadece.Bu hafta yeni bölüm varxtollgax demiş ki:her dizi belli bir ara vermeye başladı hayırdır Walking dead de varmı aynı olay? Revo 1 ay gitti Arrow 2 hafta girmiştir birisi yazmıstı ama bi kaç dizi daha araya girdi diye takip etmediğim için aklımda kalmamış o diziler
Niye len seviyorum iyi çocuk o dizideLemonade demiş ki:Ölürse glenn ölsün hic sevmiyorum onuMirage demiş ki:Diğer hafta güzel olacak inanıyorum ya.Ama bizimkilerden biri ölebilir gibi geliyor bana.Veya vali ölebilir belli olmaz.
Kemeri çıkardığında aha dedim gidiyor kızDuygusuzz demiş ki:Bu bölümde o kıza tecavüz etseydi diziyi bırakacaktım
Chuck'tan biliriz biz onuLemonade demiş ki:Neresini seviyosun ya o tiple maggie i goturuyor :(
maggie
Aynen orda çok feci korktum bide şerefsiz herif üstü yokken glenin yanına getirdi yazık koreliye ya rickler orayı basarsa eğer o valiyi öldürür o sinirle diye düşünüyorumMirage demiş ki:Kemeri çıkardığında aha dedim gidiyor kız
şşş chuck'a laf yokMirage demiş ki:Chuck'tan biliriz biz onuLemonade demiş ki:Neresini seviyosun ya o tiple maggie i goturuyor :(
maggie
Good luck chuckmu ?Mirage demiş ki:Chuck'tan biliriz biz onuLemonade demiş ki:Neresini seviyosun ya o tiple maggie i goturuyor :(
maggie
Sevmedim valiyi zaten zombilerin içine atsınlar onuDuygusuzz demiş ki:Aynen orda çok feci korktum bide şerefsiz herif üstü yokken glenin yanına getirdi yazık koreliye ya rickler orayı basarsa eğer o valiyi öldürür o sinirle diye düşünüyorumMirage demiş ki:Kemeri çıkardığında aha dedim gidiyor kız
Bana karşı Chuck'ı savunuyorsun yaLemonade demiş ki:şşş chuck'a laf yokMirage demiş ki:Chuck'tan biliriz biz onuLemonade demiş ki:Neresini seviyosun ya o tiple maggie i goturuyor :(
maggie
Şöyle bir olay da var o başlardaki zombi kızını göstermediler daha o kavanozlarda var.Tekinsiz biri.Duygusuzz demiş ki:Tamam
Valiyi bende sevmedim tipinde hayır yok andrea'yıda götürdü adam kasabanın kinq'i gibi
8.bölümde ortalık karışacak gibi baya sezon finaline girecek diyorlar finale giriş bölümleri çok iyi oluyorMavii demiş ki:artik senaryoda bir takim sikintilar mi vardir nedir yavasladi heyecanlar, 5 bölümdeki tek farklilik Ninja karisinin wolbery den ayrilmasi oldu. Toparlayacaklar gibi duruyor bu son bölümden, yeni bölümü heyecanla takip ediyorum.