Seni dışlıyoruztenpanter demiş ki:Yani bunlar dizi, tecavüz etse nolurdu keyfinize bakın :)
Enjoy it
Küçük?tenpanter demiş ki:
Küçük Maggie :(
az once cnbc-e de basliyorrrrrDuygusuzz demiş ki:8.bölümde ortalık karışacak gibi baya sezon finaline girecek diyorlar finale giriş bölümleri çok iyi oluyorMavii demiş ki:artik senaryoda bir takim sikintilar mi vardir nedir yavasladi heyecanlar, 5 bölümdeki tek farklilik Ninja karisinin wolbery den ayrilmasi oldu. Toparlayacaklar gibi duruyor bu son bölümden, yeni bölümü heyecanla takip ediyorum.
ironEyE demiş ki:Baba ne bölümdü yaa öldüm resmen sonunda kardeşlerin böyle karşılacaklarını snamıyodum, o zenci herifde yazık oldu, yeşil yoldaki herif benzetiyodum o herifi. :(
Birde en sinir olduğum şeyi yaptılar, o sarışın kızlan kılıçlı hatun karşılaştıklarında kılıçlı hatun mal gibi olup bitenedi anlatmadı ya, resmen gözümde türk dizisi konumuna indi o anda.Yahu insan bi söyler şöyle oldu böyle oldu oyüzden bu oldu gel benimle kaç kurtul buradan der insan, illa hatasını anlaması için sessizce ayrılıp gidecek kıl gibi.Keşke arkadan sıksaydıda ölseydi o kılıçlı karı.