bu ilk rework geldiğinde de elo hack olarak kullanmıştım yine öyle yapıyorum riot yi'yi bir türlü dengeleyemiyor ya kendisi çok güçlü oluyor ya itemlarıRebellen demiş ki:sarkonun maini master olmuş anlaşılan Btw gj
sarkolata demiş ki:ya ben cigar kullanmıyom napsak
daha önceki oyunlardan taşıdığım bir adam özenip yi first pick yaptı geçen oyun, ona jaxın kuvvetini gösterdimCrusade demiş ki:Şuanki oyunundaki Avarin benim okuldan arkadaş knk xd
Kötü oynatan adam mutelanmaz, flame yapanı çok konuşanı direk susturacaksın. Mümkünse söyleme muteladığını da aptal serverdaki aptal insanlar 'oo sen beni mute ben o zaman feddddd' triplerine giriyorRebellen demiş ki:Sarko da benden her oyun min 1 block atıyorsun :) Yine az seninki ben cidden kötü oynuyorsa bir adam report+block kaybetmişsem ztn min 2 block oluyor genelde
kötü oynayan değil flame yapan mutelanır noramlde haklısın ama bazılar cidden rezil oynuyor refleks yerlerde oyun bilgisi yerlerde abisinin charı dediğim adamları report block atıyorum ki bana gelmesin bir daha kafayı yemiyim diye. Söylememek daha iyi aslında haklısın.sarkolata demiş ki:Kötü oynatan adam mutelanmaz, flame yapanı çok konuşanı direk susturacaksın. Mümkünse söyleme muteladığını da aptal serverdaki aptal insanlar 'oo sen beni mute ben o zaman feddddd' triplerine giriyorRebellen demiş ki:Sarko da benden her oyun min 1 block atıyorsun :) Yine az seninki ben cidden kötü oynuyorsa bir adam report+block kaybetmişsem ztn min 2 block oluyor genelde