ya mülayim herifler anlıyor musun "kanka taşıcam valla smurf kasıyom ölme yeter kule altı kal" falan deyince kazanmak için yapıyor onu. platta falan banane a... ganggg atmazsan kaybederiz hiç umrumda olmaz tavrı başlıyor öyle olunca da taşınmıyor.peihai demiş ki:Bronz ve Silverdan nasıl iyiler geliyor yav Selim kaldım ben bronzda valla pro değilim ama bronzlukta değilim çıkılmıyor anasını satayım
I can kill your motherPhaldor demiş ki:Such skill wow xdd
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
sarkolata demiş ki:I can kill your motherPhaldor demiş ki:Such skill wow xdd
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
%40 attack speed rünü çok sağlammış denemek lazım. Ben 40+ dk daki full buildi söyliyim mid için nashor lich rabadon void deathfire en son da ayakkaybıyı satıp aklın sonu almıştım inanılmaz bir hasarı vardı banshee+ruh gömlekli jaxi eritmiştim 3 sn de Tabi bende attack speed rünü yoktu bi de yüzde 40 falan olsa nasıl olur bilemiyorumsarkolata demiş ki:çok güçlü o kastığım buildi bir de öyle rastgele yaptım botrk falan yerine normal mid full ap buildi olsa inanılmaz olur, can sıkıntısından değil çok güçlü feral flare ile.
40% attack speed rünü - 30/0/0 mastery giriyorsun gank falan yok 12 lvla kadar atarsan keserler çok güçsüzsün feral tamamlandıktan sonra god
tebrikler sarko hakettiğin yere doğru gidiyorsunsarkolata demiş ki:Diamond V :)