arabalar robota donusecek kankaDuygusuzz demiş ki:Bakalım konusu nasıl olacak
Bence mekanik olacakDuygusuzz demiş ki:Bakalım konusu nasıl olacak
TF serisinde en iyi oynayan bence megan foxdu dark of the moondaki hatunun oyunculuğunu pek beğenmedim ^^Lemonade demiş ki:Diğer hatun daha iyiydi ama neyse...
Hangi oyunculuk?Salvation demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
TF serisinde en iyi oynayan bence megan foxdu dark of the moondaki hatunun oyunculuğunu pek beğenmedim ^^Lemonade demiş ki:Diğer hatun daha iyiydi ama neyse...
Film ne zaman çıkıyor demiştinSalvation demiş ki:Michael bayın açıklaması: Megan fox transformers 4'de
27 haziran 2014Mirage demiş ki:Bu mesaj Salvation rumuzlu uyeden alinti yapildi
Film ne zaman çıkıyor demiştinSalvation demiş ki:Michael bayın açıklaması: Megan fox transformers 4'de
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Bu arada azıcık baktım internetten habere de kimi yer gelmeyecek diyor kimisi belli değil diyor falan nereden buldun haberi acabaSalvation demiş ki:Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
27 haziran 2014Mirage demiş ki:Bu mesaj Salvation rumuzlu uyeden alinti yapildi
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Ben oyunculuğu iyi demedim ki zatenSalvation demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
ahahah bende 2'yi tek başıma izlemiştim Filmi ortasında kapattılar, 10 dk karanlıkta kalmamın ardından filmi izleyen oldugunu söylememin üzerine devam ettirdilerTanerUNER demiş ki:transformers 3 ü sinemada tek başıma izlemiştim uyuya kalmışım elimde coca cola kutusu ile