Hacı bu filmin 2 filmini seyrettim 2 side aynı ya
Katılıyorum. Filmi ya tek çekeceksin ya da seri yapacaksan eğer seriyi kısa tutup filmi uzatacaksın.Bulent_Amca demiş ki:Bir filmi çok uzatınca tadı çıkmıyor yahu... Cıvkı çıkıyor : |
LOTR gibi yapsalar daha güzel olur , daha uzun olabilir.
pek katılmıyorum bildiğimiz gibi transformersın 6-7 tane ayrı konulu çizgi filmleri var bu film uzun olsa bile tutar çünkü hepsinin ayrı bir hikayesi var şimdi Transformers 1 2 3 filmlerini cartoon filminden alıntılanmıştı bu serideki Transformers 4'ü Transformers Prime çizgi filminde project chimeradan alıntı yapılıyor transformers prime çizgi filminde sam witwicky yokdu adamlar almadı kadroya En iyisi olmayabilir ama project chimeradan sonra project predacon genesis dinobotlar geliyor bu film dahada uzayacak tabi unicron için ayrı bir film yaparlarsa predacon genesis olmayabilir filmdeLa'l demiş ki:Bu mesaj Bulent_Amca rumuzlu uyeden alinti yapildi
Katılıyorum. Filmi ya tek çekeceksin ya da seri yapacaksan eğer seriyi kısa tutup filmi uzatacaksın.Bulent_Amca demiş ki:Bir filmi çok uzatınca tadı çıkmıyor yahu... Cıvkı çıkıyor : |
LOTR gibi yapsalar daha güzel olur , daha uzun olabilir.