EmmaW. demiş ki:
jVardin demiş ki:
EmmaW. demiş ki:
denemiştim bendede f5 yapınca oyundan atıyor :think:
tombalaci farkı ^^
Win7 veya Vista ise İnput hatası alıyorsundur.

Xp ise tombalaci ya danış derim.
vista :think:
bot için xp mi yükleyelim :lol:

Aynı sorun bendede var , ben XP yükledim. bu seferde oyun açılmadı. ekran hatası aldım habire.

Swsro 1 oto enter'a bıraktım bakalım eğer olursa veya olmazsa bildiririm topic altından. :)

tahminimce bot tektık istiyor 2 kere girdim oyuna. Girdikten sonra bot karşıma gelmedi F7 falan filan yaptım yok. var mı başka girip deneyebilen?

Ben ıd pw yazıp enter tuşuna bastığımda bot karşıma geldi.F7 ile botu gizledim ve şu anda deniyor.Eğer virüs programın varsa devre dışı bırakda dene ben öyle yaptım :P

Trezeguet demiş ki:
Ben ıd pw yazıp enter tuşuna bastığımda bot karşıma geldi.F7 ile botu gizledim ve şu anda deniyor.Eğer virüs programın varsa devre dışı bırakda dene ben öyle yaptım :P
devre dışı zaten girdiğinde sende bi bak bakalım gelicekmi tekrar bot karşına.

EmmaW

f5 yapıp oyundan atınca tombalaci bot un ismi değişip değişik sayılar oluyor hata kodu tarzı birşeymi ki acaba ve bu sadece bendemi oluyor daral:

WeAre

Buralıyım
jVardin demiş ki:
Uzun calışmalar sonucunda piyasaya sürdük botumuzu 8)

Hayırlı Olsun.

Ps : Vista ve Win7 ' de İnput hatası alabilirsiniz. Çözümünü henüz bulamadık , ama araştırıyoruz.
Yönetici olarak çalıştırırsan hiçbir hata almazsın

Oyuna gene bişiler olmaya başladı :D önüne geleni en fazla oyunda 15dk tutuyo bende diyom niye rahat giriyo bu oyuna 2 dk da garanti giriyo =D

Yukarı Alt