EmmaW

@sirgloomy
hata veriyor yönetici olarak çalıştırda bile :(
hata veriyor yönetici olarak çalıştırda bile :(
O Botun Faaleyete Geçtiğini Gösteriyor.EmmaW. demiş ki:f5 yapıp oyundan atınca tombalaci bot un ismi değişip değişik sayılar oluyor hata kodu tarzı birşeymi ki acaba ve bu sadece bendemi oluyor
eminim hallet şu sorunu yoksa autoselect devam edeceğiztombalaci_46 demiş ki:O Botun Faaleyete Geçtiğini Gösteriyor.EmmaW. demiş ki:f5 yapıp oyundan atınca tombalaci bot un ismi değişip değişik sayılar oluyor hata kodu tarzı birşeymi ki acaba ve bu sadece bendemi oluyor
PS XP 4ever ^^
Uğraşıyoruz Şimdilik BU Proje Bu Kadar Sıradaki Sunworlde Yeni Skiller Eklemede Şu An Kullanıyoruz Yanımıza Gelen Herkez İnput Yani Dc Yiyor Kızmayın Sakın Test Sadece Bugun Yada Yarın Dosyaları PaylaşacağımEmmaW. demiş ki:eminim hallet şu sorunu yoksa autoselect devam edeceğiztombalaci_46 demiş ki:O Botun Faaleyete Geçtiğini Gösteriyor.EmmaW. demiş ki:f5 yapıp oyundan atınca tombalaci bot un ismi değişip değişik sayılar oluyor hata kodu tarzı birşeymi ki acaba ve bu sadece bendemi oluyor
PS XP 4ever ^^
Gece 2 den sonra anca deneriz. Tekte girmek lazımAbsence demiş ki:Sw1 de çalıştıran varmı
Anlaşıldı İş Başa Düştü Sw1de Deneyeceğim.Absence demiş ki:Sw1 de çalıştıran varmı
Anlaşıldı , sorun sadece Vistada ..EmmaW. demiş ki:bu bot bana haram ben kaçar autoselectli bota salayım
vista :/
Aynen XP 4ever Evet Petfilter Biraz Sorunlu Bak Çalışmazsa Elixeri Elinle Al Peti Kapatıp Aç Start Filter Stop Filter Yap 1-2 Defa Çalıştığını Göreceksin.Alexander Mahone demiş ki:Çok güzel bot sağol, yalnız petfilteri benmi ayarlayamadım anlamadım ama olmadı.
Not: Sonuna kadar XP/ En kral calisma sistemi.
sanırım seni taktir etmekten hiç bıkmayacamtombalaci_46 demiş ki:Yeni 100 Lv Kingli Clienti Kullanırsan Tabi Çalışır.