Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
A

Anonymous

Guest
rammstein92 demiş ki:
ben konunun basını nie ole actım cunku TÜRKLER öncü oldugu için....

ben kürtleri kötülemıyorum..sadece vatanımızı bölmek ısteyen için kötü düsünceleri olan bilgisiz cahil kürtlere diorum
hekres üstüne alınamsın
ama dediklerim sizde warsa alının Idea
rammstein92 demiş ki:

Ben Senin Gibi İnsanLarı Muhatabım oLarak aLmam !!! Ben Konuya Yorumumu Yaptım..
Bu Konuyo 5 Yaşındaki Çocuk biLe açsaydı Yine Yorumumu Yapardım! Ki Eminim Seninde 5 Yaşındaki Çocuktan Fark'ım Yohk!
Benim Yaram Yokki Üstüme aLınıyım Wink
Senin Bizde HerhaLde Çok Büyük Yaran Varki Üstünüze aLının Diyorsun Wink Ama Merak Etme Biz İnsan oLmuyanLarda Pek fazLa Kötü Yara Bırakmayız ! İnsan oLanLarda Bırakırızki O Zaman Neyin Ne oLduğunu biLmesini Öğretiriz.. Artık Yaran Varmı Yokmu Sen Kendin Karar Ver !!!

A

Anonymous

Guest
http://www.turkforum.net/showthread.php?t=509384
Kürt olmak benim ayıbım mıdır? Daha doğrusu kürt olmak ayıp mıdır?
Bu cennet vatanın doğu toprakları yıllarca kana bulanmış. Yıllarca Mehmetçiklerimiz şehit düşmüş dağda teröristi kovalarken. Yıllarca Öğretmenlerimiz şehit düşmüş ordaki insanlara birşey öğretmeye çalışırken. Yıllarca kendi insanlarımız, kendi vatandaşlarımız katledilmiş. Dökülen kanların haddi hesabı belli değil. Irmak ırmak , oluk oluk akıp gitmiş kanlar. Toprağa değil , böğrümüze akmış durmuş. Gözyaşları sel olmuş durmuş. Kardeş kardeşine düşman olmuş.
Kimse diğerini dinleme fırsatı vermemiş. Herkes kendi doğrusuna inanmış. Herkes kendini haklı bilmiş. Ortak bir çözüm aranmamış.
Geçenlerde bu forumda "Malazgirtten beridir Türk-Kürt kardeşir" başlıklı konuya yazılmış mesajları inceliyordum. Bu ne hiddet? bu ne celal? Hiç kisme kabul etmemiş beni kardeşi olarak. Bir hiddet bir öfke. "Benim nasıl kürt kardeşim olurmuş?" diye...
Ben her fırsatta kürt oldugumu söyler dururum. Kürt olmak bir ayıpsa benim ayıbım değil. Bir suçsa benim suçum değil. Bunun hesabını ben vermem. Bunun hesabını benden de soramazsınız! Eğer kürtlüğümüz ile , kürtler ile bir derdiniz varsa gidin Allah'ın huzuruna çıkın ve ona sorun. Hesabınızı ondan sorun! Yüce Allah'ın yarattıgı bizleri neden yarattığını sorun! Cevabınızı O versin...
Ama yok bizim derdimiz kürtlerle değil teröristlerle ve PKK ile diyorsanız o PKK nın içinde ermeni var süryani var ıraklı var iranlı var rus var amerikan var ... Sadece kürt mü var sanki? Sadece ölen kürtlermi var dağda sanki??? bu kadar iyimser olamazsınız değil mi? Dağda ölü iki tane kürt teröristi çıkınca bütün kürtlere mi ödeteceksiniz bunun hesabını? Peki doğuda Şehit düşen Kürt Öğretmenler ??? Şehit düşen Kürt Asklerler??? Katledilen kürt vatandaşlar? Ölen kürt çocukları? Kadınlar? biz bunun hesabını kimden soracagız? Biz kimden nefret edeceğiz? Ya da bize kim ağıt yakacağız? Göç eden , yüzyıllarca yaşadıgı yerlerden , terör yüzünden ayrılmak zorunda kalan , evini barkını bırakıp buralara kaçan vatandaşlarımıza ne olacak? onlar terörden kaçarken terörist olup nefret i mi hakediyorlar? Ölen şehit kürt askerleri sırf kürt diye NEFRETİNİZİ Mİ hakediyorlar?
Kürtlerden nefret etmek büyük bir budalalık. Terörden değil!!!Teröristten hiç değil!!! Bugün siz bana sırtınızı çevirip nefret ile bakarsanız ben kime sığınacağım? Dağdakilere katılmaktan başka bir çıkar yolum kalır mı? Onlar bana " gel biz seni seviyoruz" derken ( yalan da olsa ) siz bize sırtınızı çevirirseniz, Sevgi dolu elinizi uzatmak yerine nefret dolu bakışlarınızı uzatırsanız hangi birimiz terörden başka bir çıkar yol bulacagız sizce?

Diyarbakır o güzel eli bulmuştu. Sakarya'lı bir adam gelmişti Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne. Bütün Diyarbakır'a polisin sevgi dolu elini uzatmıştı. Polislere "Silahınızı değil Güler yüzünü gösterin bu insanlara" dediğinden beridir Diyarbakır da faaliyet gösteren terör yandaşları için cehennem azabı başlamıştı. Diyarbakır O'nu çok sevmişti. O Diyarbakır'ı ve insanları daha çok seviyordu. Bir TÜRK , bütün KÜRTLERİN sevgisini ve saygısını kazanmıştı. Herkes BABA demeye başlamıştı ona. Sakarya'lı arkadaşlar daha iyi bileceklerdir. Ali Gaffar Okkan'dan bahsediyorum. Diyarbakır'ın gülmesine izin vermeyen şerefsizlerce katledilen Şehit Babamızdan bahsediyorum...
Bize uzanan sevgi dolu hiçbir eli geri çevirmedik. Şimdi size sevgi dolu bir el uzatıyoruz...
Şimdi konunun muhatapları cevaplarını verecekler. Kürt olmak benim suçum mu? Ayıbım mı ? Ben sırf kürdüm diye nefretinizi hakediyor muyum?
--------------------------------------------------------
İsmini vermek istemediğimiz bir user beni APO YANDAŞI olmakla çok ağır itham etmiş, hem sinir katsayımı tavana vurmuş hem de kalbimi çok ağır bir şekilde kırmıştır. Ben doğudaki bütün bu ağıtların , kanların, gözyaşlarının nedeni olan, çocuk katili bir Şerefsizin nasıl yandaşı olurum? Onu elime verseler hiç birinize bırakmaz gırtlağını ilk ben sıkmazsam namerdim!!!
bundan aylar önce daha olgun insanlarla tartıştıgımız bu konuya bir göz atın isterseniz! Arada bir kaç aşırı milliyetçi yohk değil! Ama bizim gibi düşünenlerin oranı %99 gibi. Buyrun göz atın...

A

Anonymous

Guest
L3th4L demiş ki:
theilker demiş ki:
evanescence sen kürtmüsün yoksa ?

Ya niçin herkes kürt ?

L3th4L Ye katılmıyorum

Burası "TÜRKİYE" ,
kürdistan DEĞİL !

türkiye türklerindir , türkiyede sadece türkler olabilir

Bir türk milliyetcisi olarak ben Bunu düşünüyorum

Kim ne derse desin
Herkes Kendi ülkesine gitmeli şu anda Türkiyede Türklerden Fazla Kürt var ve şu anda bir iç savaş çıksa buraya pkk bayragı dikilir

bunun olmaması için kürtleri sakin ve huzurlu bir şekilde kuzey ıraga dönmelerini rica ediyorum
Bizim burda Bütün Ne hırsızlık - pislik - bisiklet kaçırma v.s şey olduysa hepsi kürtlerden oldu
Türkiyenin gelişmesi gerek ve En büyük engel kürtler ............

Ben böle düşünüyorum , herkesin fikri kendine

Hepinizin fikrine saygım var ama bu bir gerçektir
İşte BaKın Size Bi Örnek Daha ! Kendi Yerinize Gidin Diyor.. Şimdi BakaLım Sorucağım SoruLara NasıL Cvp Vericeksin Sen.. 1. KurtuLuş Savaşında ! Doğu Ve Güney Doğu BöLgesini Çember aLına aLıpta İngiLizLerin üLkeye Girmesini engeLLiyen KimLerdi. 2. İse KürtLere Bizlere çok
Söz VeriLmesine Rağmen GerçekLeştirmiyen KimLerdir ? 3. İse Pkk Lideri Kimdir Nedir Neyin Nesidir ? 4. İse Bu siLahLar Bu BombaLar Vs vs Nerden Ve kimLer Tarafından Pkk VeriLiyor ? Hadi BakaLım BunLarada Bi Yorum Yap. [KENDİNCE]

Orda Herkesin Düşüncesi FarkLıdır Demişsin AMa.. Ben Adım Gibi Eminimki OnLar Senin Düşücen DeiL !!! Sağdan SoLdan Duyup Ve Birazda Kendi SaçmaLıkLarını Katıp Yazmışsın!!! Sen Daha Neyin Ne oLduğunu biLe biLmiyen Birisin!!! üLkemizden Gidin Diyorsun ? Peki Sen Bana AtaLarım Kanını BizLere Geri VerebiLirmisin ? HAYIR ! O yüzden YorumLarını Yapmadan Önce Biraz Daha DikkatLi Yazarsan Sevinirim ! Benim MemLeketim Türkiye Diyarbakırdır ! Beni Burdanda KRALI yoLLuyamaz AtaLarımın ToprakLarıdır ! Ve Her Zamanda öyLe kaLıcaktır ! Artık Bu Tür ŞeyLeri KabuLLenmeLisiniz!
Pkk Pkk Diyipte KürtLeri Pkk Olarak Göremezsiniz !
Bügün KürtLer Ne siLah İcad EdebiLiyor! Nede Bomba Nede Başka Bişey ! Yeterince Türkiyenin Düşmanı Var Zaten ! Artık Gözünüzü Açın Etrafınıza Bakın ! Bırakın BizLerLe Uğraşmayıda.. Sağda SoLda gizLiden NeLer oLuyor OnLara Bakın !
Türkiyede sadece türkler oturabilir !

Kürtler oturcak olsaydı buraya kürdistan denilirdi
şu an resmen türkler azınlıkta tahammul edemiyorum

sağımızı solumuzu her biyanımızı kapladınız
bi hastaneye giderim kokudan geçilmez sebep : kürtler
Bi mahallleye girmeye çalısırım ama bi posta dayak yemeden çıkamam çünkü ora kürt mahallesi
suyunuz elektriginiz kaçak
türkiyeyi batırıonuz bumu sizin türkiye sevginiz ?
milletin özel mal ve mülklerini kaçıyorsunuz
Bumu sizin asaletiniz ?
her kürtün ağzında küfür
%95 iniz ilkokul terk
%5 iniz lise
bumu sizin eğitiminiz ?
burası saygın bir forum olmasaydı söyliceklerimi bilirdim ama bu kadarla yetiniyorum

A

Anonymous

Guest
LaNCeLoT demiş ki:
theilker demiş ki:
L3th4L demiş ki:
Ya niçin herkes kürt ?

L3th4L Ye katılmıyorum

Burası "TÜRKİYE" ,
kürdistan DEĞİL !

Kim ne derse desin
Herkes Kendi ülkesine gitmeli şu anda Türkiyede Türklerden Fazla Kürt var ve şu anda bir iç savaş çıksa buraya pkk bayragı dikilir

bunun olmaması için kürtleri sakin ve huzurlu bir şekilde kuzey ıraga dönmelerini rica ediyorum
Bizim burda Bütün Ne hırsızlık - pislik - bisiklet kaçırma v.s şey olduysa hepsi kürtlerden oldu

İşte BaKın Size Bi Örnek Daha ! Kendi Yerinize Gidin Diyor.. Şimdi BakaLım Sorucağım SoruLara NasıL Cvp Vericeksin Sen.. 1. KurtuLuş Savaşında ! Doğu Ve Güney Doğu BöLgesini Çember aLına aLıpta İngiLizLerin üLkeye Girmesini engeLLiyen KimLerdi. 2. İse KürtLere Bizlere çok
Söz VeriLmesine Rağmen GerçekLeştirmiyen KimLerdir ? 3. İse Pkk Lideri Kimdir Nedir Neyin Nesidir ? 4. İse Bu siLahLar Bu BombaLar Vs vs Nerden Ve kimLer Tarafından Pkk VeriLiyor ? Hadi BakaLım BunLarada Bi Yorum Yap. [KENDİNCE]

Orda Herkesin Düşüncesi FarkLıdır Demişsin AMa.. Ben Adım Gibi Eminimki OnLar Senin Düşücen DeiL !!! Sağdan SoLdan Duyup Ve Birazda Kendi SaçmaLıkLarını Katıp Yazmışsın!!! Sen Daha Neyin Ne oLduğunu biLe biLmiyen Birisin!!! üLkemizden Gidin Diyorsun ? Peki Sen Bana AtaLarım Kanını BizLere Geri VerebiLirmisin ? HAYIR ! O yüzden YorumLarını Yapmadan Önce Biraz Daha DikkatLi Yazarsan Sevinirim ! Benim MemLeketim Türkiye Diyarbakırdır ! Beni Burdanda KRALI yoLLuyamaz AtaLarımın ToprakLarıdır ! Ve Her Zamanda öyLe kaLıcaktır ! Artık Bu Tür ŞeyLeri KabuLLenmeLisiniz!
Bügün KürtLer Ne siLah İcad EdebiLiyor! Nede Bomba Nede Başka Bişey ! Yeterince Türkiyenin Düşmanı Var Zaten ! Artık Gözünüzü Açın Etrafınıza Bakın ! Bırakın BizLerLe Uğraşmayıda.. Sağda SoLda gizLiden NeLer oLuyor OnLara Bakın !

Bi mahallleye girmeye çalısırım ama bi posta dayak yemeden çıkamam çünkü ora kürt mahallesi
Bumu sizin asaletiniz ?
her kürtün ağzında küfür
%95 iniz ilkokul terk
%5 iniz lise
bumu sizin eğitiminiz ?
burası saygın bir forum olmasaydı söyliceklerimi bilirdim ama bu kadarla yetiniyorum
Ben 2 üniversite bitirmiş bir ögretmen olarak yukarda saydıgın kategorilerden hangisine dahil oluyorum ?????

Her kürdün ağzında küfür diyorusn da sen çok mu karakterlisin??? Forum saygın olmasa filan ayakları.. Ne iş ?

Milletin özel mal ve mülkünü çalmak çamurunu neden bizlere atıyorsun ? Banka boşaltanlardan kaçı Kürt tü ? İhalelere fesat karıştıranlar ??? Devleti soyanlar ???

Bosh bosh demagoji yapıyorsun!

Seu elektrik kaçakmış! Vergi kaçıran sadece kürtler değil mi? Sen kaç tane vergini ödedin de böle konuşuyorsun ?

+

Bu ülkeyi benden daha çok kendine ait sayanlara söylüyorum !!!!

Bu ülke için ne yaptın şimdiye kadar?

Somut konuşalım buyrun! Ne yaptıgını anlat ta bakalım kim bu vatanın daha büyük sevgilisiymiş???

Bu vatan klavye başında 77 lik charla eline glavye alıp ortalıga çıkmakla değil , CANINI ORTAYA KOYMAKLA korunur! Diyarbakır olayların da kaçınız geldi burdaki olaylara engel olmak için? Kaçınız Diyarbakır2ı Türk memleketi olarak görüyorsunuz?

Yukarı da başka bir forumdan alıntı yaptım bak! Biraz oku da beyninden içeri oksijen girsin! Bunalmışsın çünkü![/quote]

A

Anonymous

Guest
Güneydogunun En fazla %5 i türktür bu kadar net konuşuyorum
bak ben kürdüm diyorsun
Türkçe Konuşuyorsun
Türkiyenin kaynaklarından faydalanıyorsun
ve TÜRKİYEDE yaşıyorsun

bunu sana değil sadece genel olarak söylicem

Bak Ben türkler Bole vergi kaçakçılıgı gibi pis şeyler yapmaz demedim
sizin %90 ınız kaçırıyor ve bizim %20 miz ole pis şeyler yapıyorsa burada bir sorun var demektir
türkiye batarsa bu türklerin elinden , yükselirse yine türklerin elinden olmalıdır

ama size bıraksak , türkiye batar

Yani senin gibi istisna durumlar çıkabilir
örnegin benim ilk ögr. kürttü istedigi kadar okusun yine aynı kafa o kafa ole bişete yönlenmiski adam dövmeden duramıyor

Biraz seçkin olun .......
Lancelot , sana bir dedigim yok
Sen istisna durumlarından biri olabilirsin ama çevreme bakınca ole biri çok az

A

Anonymous

Guest
BU VATAN diyorsun
bu vatan türklerindir

Sizin değil

Ben yine tekrarlıyorum bütün kürtler asalet ve gururlarını korumak için türkiyeyi terketsinler

Bunu anlamıyorum herşey bizim o zaman ülkenin adını da kürdistan koyalım apoyu bırakalım batırın o "SEVDİGİNİZ" Vatanı"MIZ"ı
ben youtubeye kürtçe şarkılar falan yazıom şemamemidir ole bisi çıkıo yorumları okuyorum

Hepsi PKK lı
İşte dedigim gibi gururunuzu kurtarmak için PKK Yı def edin gidin kuzey ırakta nabarsanız yapın
ama biz Saygın Türk milletine bulaşmayın.

theilker demiş ki:
L3th4L demiş ki:
theilker demiş ki:
evanescence sen kürtmüsün yoksa ?

Ya niçin herkes kürt ?

L3th4L Ye katılmıyorum

Burası "TÜRKİYE" ,
kürdistan DEĞİL !

Kim ne derse desin

Bumu sizin asaletiniz ?
her kürtün ağzında küfür
%95 iniz ilkokul terk
%5 iniz lise
bumu sizin eğitiminiz ?
haddini aştığımı düşünüyorum ilker

türkiyede sadece türkler oturur zihniyetini taşıyan birine söyleyeceklerim neyi ifade eder bilmem ama yinede söyleyeceğim acı gerçekleri , görüp görmemek sana insanlığına medeniyetine kalmış!

o kokuyor dediğin kürtlerin birçoğu senden 1000 kat daha temiz çoğu namazında niyazında insanlar....ha namaz kılmayan pis kokan kürt yokmu vardır peki türk yokmu ??? yok diyebilirmisin banaaa ?? tabiki hayır vardır...peki pis kokan laz çerkez alevi yokmudur vardır tabiki

silkroadı örnek alalım 5 k pls diyen bir türke resti çektiğinde ana avrat söven kürtmü söylerimisin bana??? tabiki bunu bütün türklere maal etmiyorum ama birilerine bişeyler söylerken durup ömce bi düşün ondan sonra konuş hani bir laf vardır önce iğneyi kendine batır sonra çuvaldızı başkasına...gerçekten iddaların gülünç toy ve bilgisiz olduğunu direk belli ediyorsun bişey demiyorum...

ilkokul terk ha güneydoğuda okul mu vardıda insanlar okumadı söylermisin bana??? orad insanlar okumak okuyabilmek için kilometrelerce yol yürüyolar yağmur çamur kar boran demeden ama oraların imkanı buralar gibi değil kolejler molejler yok dersane yok ilkokul var sadece o okulda da ya öğretmen vardır ya yoktur ya okulun yakacağı vardır ya yoktur okulun penceresi kapısı ya vardır ya yoktur...

öyle atıp tutmakla olmuyor bu işler sıcak evinde metropol sayılacak bir yerde tozpembe bir hayat yaşarken ordaki adamın halini anlayamazsın.anlayamayacağın için en iyi sus konuşma

su elektrik kaçakmış hiç mi su elektrik i kaçak kullanan türk yok he sadece güneydoğudaki istatiskleri gün ışığına çıkarıp kendi pisliklerini gizleyip bütün kürtleri kaçak su elektrik kullanmakla suçlayamazsın

kürt mahallesinde dayak yemek : sence o insanlar neden öyle davranıyor onları o hale getiren o davranışlarda bulunmalarını sağlayan ne... sen ve senin gibi aşırı kafatası milliyetçiliği yapan insanların onları dışlaması hor görmesi ezmesi küçük düşürmesi hiç bir hakka sahip olmadığını ve her defasında bu ülkeden gitmesini gerektiğini yüzüne vuranlar olabilirmi???

git bakalım bak hapishanelere gez dolaş gaspçılara tecavüzcülere hortumculara kapkaççılara % kaçı kürt ???

bir daha yzacaklarına bir cevap vermeyeceğim artık muhattabım değilsin...

söylediklerimi anlayan anlar anlamayan anlamaz kendi bilir

tek istediğim düşüncem şu her milletin her kesmin hırsızı var hortumcusu var vatan haini var vs.... kürtlerinde var ama bu bütün kürtlere maal edilemez...türklerinde var ama bazıları onları yapıyor diye bütün türklere maal edilemez

ben pkk lı veya terörist değilim kürdüm kürt ≠ pkk anlayın artık bunu, vatanımı bayrağımı seviyorum sen ve senin gibilerinden daha çok

beraber yaşamak istiyorum türk kardeşlerimle huzur ve barış içerisinde varmı yalnış bir şey bunda ?

A

Anonymous

Guest
silkroadı örnek alalım 5 k pls diyen bir türke resti çektiğinde ana avrat söven kürtmü söylerimisin bana???
türk oldugunu nerden biliyorsun hepsinin ?

ya neyse evanescence sen en sevdigim modsun senle bu konuları tartışmak istemiyorum

A

Anonymous

Guest
nese ben dahada uzattım simdi gerilmesin sen çok sevdigim bir mod arkadasımsın bu konuları senle paylasmayalım

ve ramstein son sözüm sana

Forum Kuralları 8. Madde

8. Yazılarınızın tamamı büyük harf olmamalıdır. Bu, bağırmak anlamına gelmektedir ve gerçekten bağırmıyorsanız küçük harfle yazın. Bağırmak da zaten çoğu durumda rahatsızlık verdiği için kural dışıdır. Aksi durumda mesajınız silinebilir. Bu kural kullanıcı isimleri için de geçerlidir.

başlığını düzelt

L3th4L demiş ki:
rammstein92 demiş ki:

ben kürtleri kötülemıyorum..sadece vatanımızı bölmek ısteyen için kötü düsünceleri olan bilgisiz cahil kürtlere diorum
hekres üstüne alınamsın
ama dediklerim sizde warsa alının Idea
rammstein92 demiş ki:

Ben Senin Gibi İnsanLarı Muhatabım oLarak aLmam !!! Ben Konuya Yorumumu Yaptım..
Bu Konuyo 5 Yaşındaki Çocuk biLe açsaydı Yine Yorumumu Yapardım! Ki Eminim Seninde 5 Yaşındaki Çocuktan Fark'ım Yohk!
Benim Yaram Yokki Üstüme aLınıyım Wink
Senin Bizde HerhaLde Çok Büyük Yaran Varki Üstünüze aLının Diyorsun Wink Ama Merak Etme Biz İnsan oLmuyanLarda Pek fazLa Kötü Yara Bırakmayız ! İnsan oLanLarda Bırakırızki O Zaman Neyin Ne oLduğunu biLmesini Öğretiriz.. Artık Yaran Varmı Yokmu Sen Kendin Karar Ver !!!

la olm hattini fazla asıon ama sen konuya yorum yapıon ama tartısma yaraıon .senın yaran baya bi warkı alnıosun üstüne ben dediğimi dedim okuduysan analrsın we böle sacma bir cewap wermezdin..

Evanescence demiş ki:
ve ramstein son sözüm sana

Forum Kuralları 8. Madde

8. Yazılarınızın tamamı büyük harf olmamalıdır. Bu, bağırmak anlamına gelmektedir ve gerçekten bağırmıyorsanız küçük harfle yazın. Bağırmak da zaten çoğu durumda rahatsızlık verdiği için kural dışıdır. Aksi durumda mesajınız silinebilir. Bu kural kullanıcı isimleri için de geçerlidir.

başlığını düzelt
her türlü

hepimiz Türküz eger ırk ayrımı yapılcaksa devlet oalrak sadece kürt devletı olmaz laz olur cerkez olur macır olur o lur bu olur bu ülkede herkesın düsüncesi kürt=pkk oldugundan dolayı eger bir ortamda kürtsün diye dıslanırsan sende normal olarak kürtleri tutarsın butun herkes eger TÜRKİYE CUMHURİYETİ nüfus cüzdanı var ise TÜRKtür benim sadece kökenim kürt diye bu ülkede yasamayacagım diye bişey söz konusu degil bizi bu duruma getıren bazı ........................... devletlerdir Örnegin amerikada kac tane ırk var ama hepsi biz amerikalıyız der ama gidin bir pkkyı tutan bırısıne neden sen pkkyı tutuyosun cevabını gercekten ögrenırsen anlıcan neden pkkyı tuttugunu ben bilirim neden kürtlerin pkkyı tuttugunu bunu buraya yazarsam kesin atıyor ditersiniz ondan yazmıcan bunu aklınızda tutun her kürt pkklı degıldır

arkadaslar 6 sayfa yazı yazılmıs hepsini okumadım ama bnm de sölicek bi kaç sözüm war...
en basitinden "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" ne demektir nasıl anlamlar içerir özündeki mesaj nedir .. faln filan bunu hala bilmeyenlerimiz war..
ki buna en tanıdık örneklerden birisi de " RECEP TAYYİP ERDOĞAN "
bu şahısın aynen şöyle bi cumlesi war..
" SEN NE MUTLU TÜRKÜM DERSEN KÜRT DE NE MUTLU KÜRDÜM DER.. "
arkadaşlar burda önemli olan yani bu ne mutlu türküm cümlesindeki anlam ...
turkluk tür... yani turkiyeli olmak..
yoksa bu ulkede turku kurdu cerkezi hepsi war..
ama bunların hepsi turk yani türkiye vatandaşıı..
böle salak salak seylere takılmayın hepimiz kardeşiz burda hiç ayrımcılık yapmayalım bazı insanların gazlarına ve provakasyonlarına gelmeyelim..
şu ülke bilincini oturtalım kafalarımısa...
benden bu kadar saolun..

A

Anonymous

Guest
Nickinde biLirkisi Yazıyor Ama Bakıyorumda Sen hiç bir Şey biLmiyorsun!!! Nedeni Ne Diye Sorucaksın Demi asLında Bir Çok Nedeni Var Ama Ben Sana Bir Kaçını SöyLiycem ! Sen Diyorsunki Türkiyeyi Terk Edin ! Ama Senin Atan Yani TürkLerin Atası Atatürk Biz KürtLere Ne Söz Verdi biLiyormusun ? KurtuLuş Savaşını Kazanırsak Size Yani bizLere özeL oLarak DevLet Kurucağını söyLedi ! Ama O Söz haLada GerçekLeşmedi ! Bırak GerçekLeştiriLmesini Bi Yana BırakaLımda BeLki O ZamnLar İmkanLar Yetmedi ! Yada Başka Bişeyler oLdu orasını Tam oLarak biLmiyorum. Ama Atatürk biLe Size devLet Kuracağım Derken Sen kaLkıp Bize Gidin Burdan Diyemezsin !! Ben Sana O Hakkı Vermem ! Sen Kendini Ne Sanıyorsun Ya ? Kötü YanLarımızı Sayıyorsun Güney Doğuda türk yok Diyorsun ! Peki bende Sana şöyLe bişey Diyim Senin SebzeLerin Senin Un'un Senin YağLarın vs vs vs Tarım işLeri En Çok Nerde YapıLıyor ??? Hadi bakaLım ne Kadar biLirkisisin!!! ÖyLe Nick'e biLir Kisi YazmakLa biLirkisi oLmaz! BizLere CahiL Diyorsun yok biLmem Ne Diyorsun Bence AsıL CahiL ve AsıL görgüsüz oLan Sesin ! Yok Sokakağa Girerimde Beni DöverLer TabiKide DöverLer !! Sen kaLk onLara Hakaret Et onLardan Tiksin ! Sonra Niye Beni DövdüLer Diyorsun . Ben oLsam Daha Beterini yapardım Ama Neyse.. Sana Şunuda Diyim Bizi Hep AşağLıyorsun. Biraz Araştırma Yap Bakim Türkiyede En çok Zengin kısım oLan Irk KimLerdir. Yada Türkiyede En Çok ünv Okuyan Kişi KimLerdir! Bak Bu Sene biLe D Bakırda ÖSS Birincisi Çıktı ! Hadi Bunu Sende Yap! Bak Kürt Dediğin insan Cahil dediğin insan NeLer Yapıyormuşta Gör! Şimdi Sen Kendine Kendine Sor BakaLım BizLermi CahiLiz yok SENMİ !

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt