Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
A

Anonymous

Guest
emreblt demiş ki:
arkadaslar 6 sayfa yazı yazılmıs hepsini okumadım ama bnm de sölicek bi kaç sözüm war...
en basitinden "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" ne demektir nasıl anlamlar içerir özündeki mesaj nedir .. faln filan bunu hala bilmeyenlerimiz war..
ki buna en tanıdık örneklerden birisi de " RECEP TAYYİP ERDOĞAN "
bu şahısın aynen şöyle bi cumlesi war..
" SEN NE MUTLU TÜRKÜM DERSEN KÜRT DE NE MUTLU KÜRDÜM DER.. "
arkadaşlar burda önemli olan yani bu ne mutlu türküm cümlesindeki anlam ...
turkluk tür... yani turkiyeli olmak..
yoksa bu ulkede turku kurdu cerkezi hepsi war..
ama bunların hepsi turk yani türkiye vatandaşıı..
böle salak salak seylere takılmayın hepimiz kardeşiz burda hiç ayrımcılık yapmayalım bazı insanların gazlarına ve provakasyonlarına gelmeyelim..
şu ülke bilincini oturtalım kafalarımısa...
benden bu kadar saolun..

Senide Candan kutLuyorum Arkadaşım Bak ne güzeL Yorum Yapmışsın Ve Ne BİLİRKİSİ oLarak Konuştun. Düşüncene Ve kLaviyene sağLık...

A

Anonymous

Guest
haddini aştığımı düşünüyorum ilker

türkiyede sadece türkler oturur zihniyetini taşıyan birine söyleyeceklerim neyi ifade eder bilmem ama yinede söyleyeceğim acı gerçekleri , görüp görmemek sana insanlığına medeniyetine kalmış!

o kokuyor dediğin kürtlerin birçoğu senden 1000 kat daha temiz çoğu namazında niyazında insanlar....ha namaz kılmayan pis kokan kürt yokmu vardır peki türk yokmu ??? yok diyebilirmisin banaaa ?? tabiki hayır vardır...peki pis kokan laz çerkez alevi yokmudur vardır tabiki

silkroadı örnek alalım 5 k pls diyen bir türke resti çektiğinde ana avrat söven kürtmü söylerimisin bana??? tabiki bunu bütün türklere maal etmiyorum ama birilerine bişeyler söylerken durup ömce bi düşün ondan sonra konuş hani bir laf vardır önce iğneyi kendine batır sonra çuvaldızı başkasına...gerçekten iddaların gülünç toy ve bilgisiz olduğunu direk belli ediyorsun bişey demiyorum...

ilkokul terk ha güneydoğuda okul mu vardıda insanlar okumadı söylermisin bana??? orad insanlar okumak okuyabilmek için kilometrelerce yol yürüyolar yağmur çamur kar boran demeden ama oraların imkanı buralar gibi değil kolejler molejler yok dersane yok ilkokul var sadece o okulda da ya öğretmen vardır ya yoktur ya okulun yakacağı vardır ya yoktur okulun penceresi kapısı ya vardır ya yoktur...

öyle atıp tutmakla olmuyor bu işler sıcak evinde metropol sayılacak bir yerde tozpembe bir hayat yaşarken ordaki adamın halini anlayamazsın.anlayamayacağın için en iyi sus konuşma

su elektrik kaçakmış hiç mi su elektrik i kaçak kullanan türk yok he sadece güneydoğudaki istatiskleri gün ışığına çıkarıp kendi pisliklerini gizleyip bütün kürtleri kaçak su elektrik kullanmakla suçlayamazsın

kürt mahallesinde dayak yemek : sence o insanlar neden öyle davranıyor onları o hale getiren o davranışlarda bulunmalarını sağlayan ne... sen ve senin gibi aşırı kafatası milliyetçiliği yapan insanların onları dışlaması hor görmesi ezmesi küçük düşürmesi hiç bir hakka sahip olmadığını ve her defasında bu ülkeden gitmesini gerektiğini yüzüne vuranlar olabilirmi???

git bakalım bak hapishanelere gez dolaş gaspçılara tecavüzcülere hortumculara kapkaççılara % kaçı kürt ???

bir daha yzacaklarına bir cevap vermeyeceğim artık muhattabım değilsin...

söylediklerimi anlayan anlar anlamayan anlamaz kendi bilir

tek istediğim düşüncem şu her milletin her kesmin hırsızı var hortumcusu var vatan haini var vs.... kürtlerinde var ama bu bütün kürtlere maal edilemez...türklerinde var ama bazıları onları yapıyor diye bütün türklere maal edilemez

ben pkk lı veya terörist değilim kürdüm kürt ≠ pkk anlayın artık bunu, vatanımı bayrağımı seviyorum sen ve senin gibilerinden daha çok

beraber yaşamak istiyorum türk kardeşlerimle huzur ve barış içerisinde varmı yalnış bir şey bunda ?
[/quote]

Umarım BazıLarı Artık anLamıştır Bizim Ne Demek istediğimizi ! Ben Seni Yazdığını Görmedim Moderatör Arkadaşım .. Ona Bende Bi Cvp verdim Ama SeninKi Benimkinden Bayağı Bi güzeL Ve MantıkLı Olmuş Düşüncene Ve kLavyene SağLık !

bu tamamen mankörlük kimsenin kimseye bi zararı olmayan ülkede neden bazıları ülkede eşitsizlik ırkçılık var gibi davranıyor kürtlerin daha doğrusu arayı bozmaya çalışan kürtlerin neden bunu yaptıklarını anlayamıyorum Confused

A

Anonymous

Guest
rammstein92 demiş ki:
L3th4L demiş ki:
rammstein92 demiş ki:
ben konunun basını nie ole actım cunku TÜRKLER öncü oldugu için....

ben kürtleri kötülemıyorum..sadece vatanımızı bölmek ısteyen için kötü düsünceleri olan bilgisiz cahil kürtlere diorum
hekres üstüne alınamsın
ama dediklerim sizde warsa alının Idea
rammstein92 demiş ki:
ben konunun basını nie ole actım cunku TÜRKLER öncü oldugu için....

Ben Senin Gibi İnsanLarı Muhatabım oLarak aLmam !!! Ben Konuya Yorumumu Yaptım..
Bu Konuyo 5 Yaşındaki Çocuk biLe açsaydı Yine Yorumumu Yapardım! Ki Eminim Seninde 5 Yaşındaki Çocuktan Fark'ım Yohk!
Benim Yaram Yokki Üstüme aLınıyım Wink
Senin Bizde HerhaLde Çok Büyük Yaran Varki Üstünüze aLının Diyorsun Wink Ama Merak Etme Biz İnsan oLmuyanLarda Pek fazLa Kötü Yara Bırakmayız ! İnsan oLanLarda Bırakırızki O Zaman Neyin Ne oLduğunu biLmesini Öğretiriz.. Artık Yaran Varmı Yokmu Sen Kendin Karar Ver !!!

la olm hattini fazla asıon ama sen konuya yorum yapıon ama tartısma yaraıon .senın yaran baya bi warkı alnıosun üstüne ben dediğimi dedim okuduysan analrsın we böle sacma bir cewap wermezdin..

1.si Sakın Bi Daha oLum'lu Konuşma ! 2.si Sen Kendini ne Sanıyorsun? Türksün Diye Haşa Haşa ALLah'ta değiLsin HerhaLde ! 3.sü Bundan Sonra Seni TAKMAM biLe Muhatabım biLe değiLsin! Dediğim Gibi 5 Yaşındaki Çocuktan Fark'ın Yohk ! Ve Bunuda Bence Her Yerde beLLi etme ! beLLi Etmede Seni Adam SansınLar ! Yoksa Senin Ve Senin gibiLerin Yüzünden Türk Kürt Tartışması Hiç Bitmiycek! Git Biraz Tercübe Kazanda Ondan Sonra geLip ForumLara Konu Aç !

A

Anonymous

Guest
sanırım burada Türk Kahramanlıgı taslayıp bizi bu vatandan kovmak isteyenlerin çoğu çoluk çocuk!

Tartışmakla kafasına bişey sokamazsın bunların!

O yüzden sadece şunu yapın:" Kiss Çoluk Çocuk! "

Mucux... Gel de kov beni kuzey ırak a ilker popcorn

Dr.Hemlock

Tanınıyorum
Öncelikle bu kadar tahammülsüz ve art niyetli mesajlara bakıyorumda sadece üzülüyorum.Bu ülke siz doğmadan önce aynı toprakta beraber yaşayan ,kurtuluş mücadelelerinde canları kaybedeben Türk Kürt Alevi Çerkez Gürcü...... insanların onurlu bağımsızlık mücadelesiyle ayakta kalmıştır.

Ve bunu hiçe sayarak bir kaç velet çıkıp ben Kürtleri istemem bu ülkede yok Alevileri istemem yok Çerkezleri istemem laflarıyla sokakta görüp duyduğu o faşizan kimliğe bürünüp içinde yaşadığı demokrasiye,cumhuriyete ve bağımsız ülke mantalitesine nasıl tezat oluşturabilir.Siz kim oluyorsunuzda bu ülkenin yararınaymış gibi gösterip farklı kimlikleri benimsemeyip dışlayabiliyorsunuz.Bunun mantıklı açıdan tek açıklaması yaşınızı küçük olup sosyal ya da siyasal bir aitlik psikolojisi içinde olmanızdır ki bu da içi bomboş beyinlerin nasıl yönlendirilip " sokak serseriliğiden" birer Hitler, Musolini, Franco ya dönüştürüldüğünüzü gösteriyor. Bu ülkeden defolması gereken insanalar bizim hepberaber yaşayamıyacağımızı düşünen ahmaklardır.

Yapmayın çocuklar bir gün bir kadın sevdiğinizde ve evlenmek istediğinizde sırf Kürt ,Alevi ya da Türk olduğu için onu sevmekten vazgeçerseniz ne sevdanız sevda ne de adamlığınız adamlıktır.

Not: Ve mümkünse bildiğiniz konular hakkında konuşun ne bilim silkroad ,bot ,cep telefonu ,futbol.

Ben Senin Gibi İnsanLarı Muhatabım oLarak aLmam !!! Ben Konuya Yorumumu Yaptım..
Bu Konuyo 5 Yaşındaki Çocuk biLe açsaydı Yine Yorumumu Yapardım! Ki Eminim Seninde 5 Yaşındaki Çocuktan Fark'ım Yohk!
Senin Bizde HerhaLde Çok Büyük Yaran Varki Üstünüze aLının Diyorsun Wink Ama Merak Etme Biz İnsan oLmuyanLarda Pek fazLa Kötü Yara Bırakmayız ! İnsan oLanLarda Bırakırızki O Zaman Neyin Ne oLduğunu biLmesini Öğretiriz.. Artık Yaran Varmı Yokmu Sen Kendin Karar Ver !!!
[/quote] [/quote]

la olm hattini fazla asıon ama sen konuya yorum yapıon ama tartısma yaraıon .senın yaran baya bi warkı alnıosun üstüne ben dediğimi dedim okuduysan analrsın we böle sacma bir cewap wermezdin..[/quote]

1.si Sakın Bi Daha oLum'lu Konuşma ! 2.si Sen Kendini ne Sanıyorsun? Türksün Diye Haşa Haşa ALLah'ta değiLsin HerhaLde ! 3.sü Bundan Sonra Seni TAKMAM biLe Muhatabım biLe değiLsin! Dediğim Gibi 5 Yaşındaki Çocuktan Fark'ın Yohk ! Ve Bunuda Bence Her Yerde beLLi etme ! beLLi Etmede Seni Adam SansınLar ! Yoksa Senin Ve Senin gibiLerin Yüzünden Türk Kürt Tartışması Hiç Bitmiycek! Git Biraz Tercübe Kazanda Ondan Sonra geLip ForumLara Konu Aç ![/quote]

la kasar sen kımsın ... kendini cengo mu sanıon
gelmıssın buraya bi ton bos kahpe karı ayagına yatıon
adamsan adam gibi yaz sinir etme adamı böle dengesiz konusacaksan ö.m at
oel 1.2.3 die baslamıssın allahın kırosu

LaNCeLoT demiş ki:
sanırım burada Türk Kahramanlıgı taslayıp bizi bu vatandan kovmak isteyenlerin çoğu çoluk çocuk!

onu yapsan bile bunlar akıllanmas

size bir sey diyeyım ben izmirde oturuorum we burda SEHİT OLAN ASKER KARDESİM ERDEM ERKACTI cok yakın abim olur mah abim dir...
ben bunu burdan alıp sinirlendim benım abim sehit oldugu zman kürtler yukarda ates ediyorladı size yemıne derim
celık kuwwet geldi izmirden yukarıya cıkarmadılar aksam olunca kawga cıktı fve dier dogu bölgeden akrabaları geldi kürtlerin sahit oldum buna işte bumu kürtlerin dostlugu :lolmuch:

rammstein92 demiş ki:
LaNCeLoT demiş ki:

onu yapsan bile bunlar akıllanmas

size bir sey diyeyım ben izmirde oturuorum we burda SEHİT OLAN ASKER KARDESİM ERDEM ERKACTI cok yakın abim olur mah abim dir...
ben bunu burdan alıp sinirlendim benım abim sehit oldugu zman kürtler yukarda ates ediyorladı size yemıne derim
celık kuwwet geldi izmirden yukarıya cıkarmadılar aksam olunca kawga cıktı fve dier dogu bölgeden akrabaları geldi kürtlerin sahit oldum buna işte bumu kürtlerin dostlugu :lolmuch:
yaw biz ne diyoruz o kürtler bizden değilllllllllllllll....onları desteklemiyoruz istemiyoruz hareketlerini düşüncelerini tasvip etmiyoruzzzzz...yaw burda türkçe konuşuyorum hala kimse anlamıyor hala anlamıyor deli olacam...

neyse boşver yaw ne biliyorsanız onu yapın bana ne be....

yukarıdaki küfürleri bir daha görmek istemiyorum rammstein rica ediyorum sil onları burası bir forum ve o kelimeler forum kurallarına aykırı!

A

Anonymous

Guest
rammstein92 demiş ki:
[/quote]

la olm hattini fazla asıon ama sen konuya yorum yapıon ama tartısma yaraıon .senın yaran baya bi warkı alnıosun üstüne ben dediğimi dedim okuduysan analrsın we böle sacma bir cewap wermezdin..[/quote]

1.si Sakın Bi Daha oLum'lu Konuşma ! 2.si Sen Kendini ne Sanıyorsun? Türksün Diye Haşa Haşa ALLah'ta değiLsin HerhaLde ! 3.sü Bundan Sonra Seni TAKMAM biLe Muhatabım biLe değiLsin! Dediğim Gibi 5 Yaşındaki Çocuktan Fark'ın Yohk ! Ve Bunuda Bence Her Yerde beLLi etme ! beLLi Etmede Seni Adam SansınLar ! Yoksa Senin Ve Senin gibiLerin Yüzünden Türk Kürt Tartışması Hiç Bitmiycek! Git Biraz Tercübe Kazanda Ondan Sonra geLip ForumLara Konu Aç ![/quote]

la kasar sen kımsın ... kendini cengo mu sanıon
gelmıssın buraya bi ton bos kahpe karı ayagına yatıon
adamsan adam gibi yaz sinir etme adamı böle dengesiz konusacaksan ö.m at
oel 1.2.3 die baslamıssın allahın kırosu[/quote]

Bebeksin Sen Daha Bebek! İşim oLmaz SeninLe Muhatabım deiLsin ! Kroyum Ama Sen Ve Senin gibiLerini Eziyorum! Baksana Sana Buranın Forum Sitesi oLduğunu biLe Unutturdum :) KroLarda BişeyLer becerebiLiyormuş Demek! Hadi Canım NAŞ NAŞ !!!

A

Anonymous

Guest
Kibar Olun TürKlügü aşagılamayın
Türklük sanıcagınızdan da Yüksek birşey

Tüm mesajları tek tek okudum ama gördüğüm kadarıyla bu ülkede kafasının tamamen boşaltılması gereken çok insan var ya da çok çocuk var diyeyim.
Özellikle theilker ve rammstein92. Boyunuzun yetmediği konular hakkıında yorum yapıp komik duruma düşmeyin. Bir insan nasıl böyle bir zihniyete yada düşünceye sahip olabilir ya. Ne demektir tüm Kürtler ırak'a gitsin. Kimi kimin ülkesinden kovuyosun. Tc kimliği olan herkez bu ülkenin vatandaşıdır.
Önce şunu herkesin anlaması lazım. Kürt eşitdeğildir Pkk yada bölücü.
Sen eğer bir Kürde direk terörist yada bölücü dersen o da sana faşist yada barbar der ve bunada hakkı vardır bence. Kimse kökeninden yada atalarının yaptıklarından dolayı yargılanamz ve suçlanamaz. Ki zamanında Türkler ve Kürtler bu memleket için omuz omuza savaşmıştır.
Daha sonraları bazı şerefsiz devletlerin kışkırtmaları sonucu bölücü örgüt ortaya çıkmıştır. Ve bu örgüt ayrı bir kürt devleti kurma amacındadır. Burası doğru. Ama şunu anlamanız gerekir ki TÜM Kürtler bu düşüncede deil.
Hitabda bulunurken de buna dikkat etmeniz isteniyor sadece. Yani o kesim için direk Kürtler değil bölücüler yada Pkklılar yada terör örgütü demenizdir doğrusu.

Bu söylediklerimden benimde Kürt olduğumu düşünebilirsiniz. He olsamda değişen birşey olmazdı benim açımdan. Ama ben Karadenizliyim. Ve üniverstede en samimi arkadaşlarım arasında birçok Kürtte var. Bu ülkenin kötülüğünü düşünmeyen her Kürt (Evenescence,Lancelot,L3th4l gibi) Bu ülkenin vatandaşıdır ve öylede kalacaklardır.
Asıl önyargı ve ırkçılıkla saçma saçma yorumlar yapan sözümona Türkleri bu ülkeden postalamak gerek terör örgütüyle beraber

Dipnot olarak şunuda ekleyeyim Milliyetçilik çok güzel bir kavramdır ve Atatürkte bir milliyetçidir. FAKAT Atatürk ün milliyetçiliğinde Irkçılık yoktur.... Bilmem anlatabildim mi...
Herkese saygılar ve iyi forumlar...

cNeyT demiş ki:
Tüm mesajları tek tek okudum ama gördüğüm kadarıyla bu ülkede kafasının tamamen boşaltılması gereken çok insan var ya da çok çocuk var diyeyim.
Özellikle theilker ve rammstein92. Boyunuzun yetmediği konular hakkıında yorum yapıp komik duruma düşmeyin. Bir insan nasıl böyle bir zihniyete yada düşünceye sahip olabilir ya. Ne demektir tüm Kürtler ırak'a gitsin. Kimi kimin ülkesinden kovuyosun. Tc kimliği olan herkez bu ülkenin vatandaşıdır.
Sen eğer bir Kürde direk terörist yada bölücü dersen o da sana faşist yada barbar der ve bunada hakkı vardır bence. Kimse kökeninden yada atalarının yaptıklarından dolayı yargılanamz ve suçlanamaz. Ki zamanında Türkler ve Kürtler bu memleket için omuz omuza savaşmıştır.
Daha sonraları bazı şerefsiz devletlerin kışkırtmaları sonucu bölücü örgüt ortaya çıkmıştır. Ve bu örgüt ayrı bir kürt devleti kurma amacındadır. Burası doğru. Ama şunu anlamanız gerekir ki TÜM Kürtler bu düşüncede deil.
Hitabda bulunurken de buna dikkat etmeniz isteniyor sadece. Yani o kesim için direk Kürtler değil bölücüler yada Pkklılar yada terör örgütü demenizdir doğrusu.

Bu söylediklerimden benimde Kürt olduğumu düşünebilirsiniz. He olsamda değişen birşey olmazdı benim açımdan. Ama ben Karadenizliyim. Ve üniverstede en samimi arkadaşlarım arasında birçok Kürtte var. Bu ülkenin kötülüğünü düşünmeyen her Kürt (Evenescence,Lancelot,L3th4l gibi) Bu ülkenin vatandaşıdır ve öylede kalacaklardır.
Asıl önyargı ve ırkçılıkla saçma saçma yorumlar yapan sözümona Türkleri bu ülkeden postalamak gerek terör örgütüyle beraber

Dipnot olarak şunuda ekleyeyim Milliyetçilik çok güzel bir kavramdır ve Atatürkte bir milliyetçidir. FAKAT Atatürk ün milliyetçiliğinde Irkçılık yoktur.... Bilmem anlatabildim mi...

Cool saol kardesım gercekten yasını basını almıs bı acıklama tek tek okudum

cNeyT demiş ki:

bak cneyt ben kürtler ıraka gitsin demıyorum ben sadece ülkeyi bölenlere düsmanım...
sen lafı baya bi yanlsı anlamıssın surda kımse cıkıpta ben bölücüyüm demedi bende dogudan geldim tekrar söyluyorum kürtler cok iyileri war hemde cokkk
ama cok kötüleri war bunda türkelrde sayılır türklerinde aynı yanı bislerin
ama ben sadece bölücülere aykırıyım konununbasında yazdım bunu anlamıyan war kürtleri kötü gören we onu dısa yansıtanlar war ben bunu istemıyorum işte...

bu oyunda bazen deıl HEr gün globalda türkler we kurtler birbirine dewletine kufrediyor...

demısssın onların devletımı var da devletlerıne kufur edelım.sadece pnların varsayımı bi kurdıstanları var.Ama varsayımla iş olmuyo varsa hasta olunca gidip bakılsınla kurdıstan hastanelerınde nıye gene gelıyolar TC hastanelerıne..YOk işte öyle bi devlet olmayacaktaa..

A

Anonymous

Guest
safak demiş ki:
dogru bişey söylememişsin ki yalnışın için özür diliyorsun! iki kelimenden biri O.ç

Küfür karşıtı süper ultra moderatörümüz Chauncey neredesin??? Bu küfürler sana edildiginde normal gördüğün şeyler ise silme kalsın burada!

Sözde ben bebe iken sen moderatörlük yapıyormuşsun! Moderatörlüğün bu ise!!!!! Daha edilen küfürü editlemeyi bile bilmediginden eminim!

+

cNeyT yazdıklarının her kelimesini okudum! Klavyene sağlık ama bir faydası olacagını sanmıyorum hala! Çünkü konuşarak maglup edilebilen kafa yok burada! O yüğzden diyorum işte! Beni kendimin saydıgım bu vatandan kovmak isteyen varsa , ve de bi tarafı yiyiyorsa buyursun Diyarbakır a! Klavye başında kahramanlık kolay! Buyrun alın topunuzu tüfeginizi! Gelin kovun beni Irak a ... Türk ün muhtaç oldugu kudret damarındaki asil kanda mevcuttur! Siz de o kudret yoksa Türk lüğünüzden şüphe duyarım!!!! Bence kendini Türk sananlardan da olabilir bu adamlar! Dedelerini araştırmak lazım! Belki de ermenidir bu adamlar!

Bu ülkeye canım fedadır! Kovmak isteyen buyursun!

A

Anonymous

Guest
LaNCeLoT demiş ki:
safak demiş ki:
dogru bişey söylememişsin ki yalnışın için özür diliyorsun! iki kelimenden biri O.ç

Küfür karşıtı süper ultra moderatörümüz Chauncey neredesin??? Bu küfürler sana edildiginde normal gördüğün şeyler ise silme kalsın burada!

Sözde ben bebe iken sen moderatörlük yapıyormuşsun! Moderatörlüğün bu ise!!!!! Daha edilen küfürü editlemeyi bile bilmediginden eminim!

+

cNeyT yazdıklarının her kelimesini okudum! Klavyene sağlık ama bir faydası olacagını sanmıyorum hala! Çünkü konuşarak maglup edilebilen kafa yok burada! O yüğzden diyorum işte! Beni kendimin saydıgım bu vatandan kovmak isteyen varsa , ve de bi tarafı yiyiyorsa buyursun Diyarbakır a! Klavye başında kahramanlık kolay! Buyrun alın topunuzu tüfeginizi! Gelin kovun beni Irak a ... Türk ün muhtaç oldugu kudret damarındaki asil kanda mevcuttur! Siz de o kudret yoksa Türk lüğünüzden şüphe duyarım!!!! Bence kendini Türk sananlardan da olabilir bu adamlar! Dedelerini araştırmak lazım! Belki de ermenidir bu adamlar!

Bu ülkeye canım fedadır! Kovmak isteyen buyursun!
Hiç bi moderatörü yargılayamassın !
Herif Gerçegi ancak biraz kaba dillle gerçegi söylemiş

CnEyt ;
Simdi Sen Diyorsun Ki bu ülkenin vatandaşları
Tamam, her türlü gereklerini yapıyorlarsa Saygım Sonsuzdur
Ama,
Bi dışarı çıkıp gezen olmuyormu hiç
Ben diiyorum ki %90 ı ilkokul terk
Bir arkadasımız Bana " Okul varmıydıda okumadılarmı " diyor.
Benim oturdugum yerde Çok oKuL ve malesef Çok Kürt var

Bütün kürt tandık veya tanımadıklarım
1 Sene İçersinde Okula belki 1 ay gitmişlerdir.
Peki Bunu soruyorum ;
Fırsat var ; Niye Okumuyorlar?
Neyse , Konuştukça Suçlu durumuna düşüyorum
Ancak Son sözüm :
Hepiniz beni yanlış anladınız
Ülkeyi kalkındırmak isteyene hiç sözüm Olmaz !
Ancaak
Ülkenin elektrigini , suyunu , başkasının can ve mülk hakkını gaspedenler , Haydi Iraga !

A

Anonymous

Guest

Bu sözünden Dolayı "Evanescence" Modumdan O arkadaşa bir Uyarı Bekliyorum.

A

Anonymous

Guest
KürtLer , Türk oLmadıgınız için Uymanız gereken Bazı Kural ve sınırlar vardır Exclamation

Eğer O sınırlar aşılırsa, Bu savaş Sebebidir Exclamation

Aklında olsun ; ilerde işine yarayabilir Wink

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt