hayırseverlik yerine adam kesmeyi tercih ederim WinkTWEETY demiş ki:eh o konudada haklısın ancak yardımsever kişilerin Bowmanı bu 80de sana rez basarsam anlarsınPennywise demiş ki:güzel yapılandırma ama force a sp harcamaya değmez Wink
hayırseverlik yerine adam kesmeyi tercih ederim WinkTWEETY demiş ki:eh o konudada haklısın ancak yardımsever kişilerin Bowmanı bu 80de sana rez basarsam anlarsınPennywise demiş ki:güzel yapılandırma ama force a sp harcamaya değmez Wink
seni bir yakacam anladın sen onu bu arada bende STR actimUlucay demiş ki:tweety yaktın beni ben okcyu kapatıyom sword acıyom silah skillerinede hiç vermicem farmlada ugrasmıcam
zuhahahhaTWEETY demiş ki:seni bir yakacam anladın sen onu bu arada bende STR actimUlucay demiş ki:tweety yaktın beni ben okcyu kapatıyom sword acıyom silah skillerinede hiç vermicem farmlada ugrasmıcam
hybridi kasarken yanımda STR charımı bulunduruyom onuda kasıyom CoolDampyrE demiş ki:zuhahahhaTWEETY demiş ki:seni bir yakacam anladın sen onu bu arada bende STR actimUlucay demiş ki:tweety yaktın beni ben okcyu kapatıyom sword acıyom silah skillerinede hiç vermicem farmlada ugrasmıcam
naptın yav..
Buz mu Rolling EyesAnT_NuKeR demiş ki:Gelde Bnı Yakala Lvl 16 Hybrt Bow Buz
Ölene Kadar FarmTWEETY demiş ki:Buz mu Rolling EyesAnT_NuKeR demiş ki:Gelde Bnı Yakala Lvl 16 Hybrt Bow Buz
Int ağırlıklıysan 30dan sonra kasarken Nuke kullanırsın Buz senin vuracağım dmg yi biraz eksiltir Wink
Arkandan Fatiha okurum merak etme benim yukarıda resimler ölene kadar farm gerektirmiyor biraz sabır gerektiriyor WinkAnT_NuKeR demiş ki:Ölene Kadar FarmTWEETY demiş ki:Buz mu Rolling EyesAnT_NuKeR demiş ki:Gelde Bnı Yakala Lvl 16 Hybrt Bow Buz
Int ağırlıklıysan 30dan sonra kasarken Nuke kullanırsın Buz senin vuracağım dmg yi biraz eksiltir Wink
buluruz diyecem bu vakitten sonra biraz zorAnT_NuKeR demiş ki:Benım Car gitti kanka pacificte lvl 70üstü car arıyorum uygun fiyata bulursan falan haber ver...
Rolling Eyes ConfusedTWEETY demiş ki:buluruz diyecem bu vakitten sonra biraz zorAnT_NuKeR demiş ki:Benım Car gitti kanka pacificte lvl 70üstü car arıyorum uygun fiyata bulursan falan haber ver...
Confused denemeden önce bende öyle diyordumCoquetBeat demiş ki:int ağırlı bowman char ın güsel olcanı sanmıyorum