1.İide hybird char ne giycek.
2.ya ben bu 7-1 bir 8-1 olmasın Question Question Question
2.ya ben bu 7-1 bir 8-1 olmasın Question Question Question
burdayım Coolorenen93 demiş ki:Twety nerdesinnnnnnnnn............
ben tavsiye etmemmavi demiş ki:helal super yaomısın walla elıne saglık ama hepsını okuyamadım.bu warmıydı bılmem
sey ınt bowman olabılırmı denemedım ama gusel olur dıolar. extraokk Question Question Question Question
Benim charın Rehberini yapsana Cool cok memnunum walla pvp de bile kesemiyolar 2 crt de swordcular ölüyor CoolTWEETY demiş ki:ben tavsiye etmemmavi demiş ki:helal super yaomısın walla elıne saglık ama hepsını okuyamadım.bu warmıydı bılmem
sey ınt bowman olabılırmı denemedım ama gusel olur dıolar. extraokk Question Question Question Question
ayrıca 3-4gün sonra rehberim yenilenecektir
Shaigorn demiş ki:TWEETY abi benim charım 44 level, itemsiz 160 STR, 95 INT var. 7:1 yapmak için bundan sonra hangisinden ne kadar vermem gerekiyor söleyebilir misin?
Cevap için teşekkürlerde ben 7int, 1 str değil 7str 1int hybrid'i kastetmiştim. Bunuda hesaplarsan çok sevinirim. Rolling EyesTWEETY demiş ki:Int standart 20 + 44lwl = 64int bonus sen 95-64=31int basmıssın
STR standart 20+ 44lwl = 64str bonusu sen 160-64 = 96str basmıssın
7-1olabilmek için 9lwl str basmak lazım yani toplamda 9*3 = 27str basmıs olman lazımki sen bu sınırı coktaan asmıssın 7-1olman imkansız full int bassan kaça kaç olursun hesaplamam zor Wink
full str basarsan 4int fazlalıkla 7-1str hybrid olursun :?!!!Shaigorn demiş ki:Cevap için teşekkürlerde ben 7int, 1 str değil 7str 1int hybrid'i kastetmiştim. Bunuda hesaplarsan çok sevinirim. Rolling EyesTWEETY demiş ki:Int standart 20 + 44lwl = 64int bonus sen 95-64=31int basmıssın
STR standart 20+ 44lwl = 64str bonusu sen 160-64 = 96str basmıssın
7-1olabilmek için 9lwl str basmak lazım yani toplamda 9*3 = 27str basmıs olman lazımki sen bu sınırı coktaan asmıssın 7-1olman imkansız full int bassan kaça kaç olursun hesaplamam zor Wink
Hala yenilenmemiş bekliom hacım hee.TWEETY demiş ki:ben tavsiye etmem
wallahi yenilemek istemedim nede olsa buda emek Coolorenen93 demiş ki:Hala yenilenmemiş bekliom hacım hee.TWEETY demiş ki:ben tavsiye etmem
böyle yapabilirsin buda bir mantık ama 48den sonra gap yapmak isteyeceğini pek sanmıyorum ama ben gapımı yapar 80lwl e full skill girerim diyorsan 6gapa cıkıp 1gapa inip tekrar 6gapa cıkıp bu sekilde yapabilirsin yine 8gapa cıkıp 0gapa inip 1-2lwl 0gap kasabilirsin sonra tekrar 8gapa cıkarsın anlatabildimmi yoksa cokmu karıstırdım ?orenen93 demiş ki:Ya birde sen 2 aşamad 40-48 devam edin demişsin.Ondan sonrasını yazmamışsın yoksa 40-48-56-64-72-80 böle mi yapcaz?