JbS

rank8
eline saglık sp kasmayı düsünen arkadaslara cok yararlı olacagını düsünüyorum

Süper taktikte kim uğraşmak ister. ilk dönem üçgenin iç açısından bıktım sen sro yada eklersen bu üçgeni vallahi bırakırım oyunu :lol:

DaRKWaTcH demiş ki:
Süper taktikte kim uğraşmak ister. ilk dönem üçgenin iç açısından bıktım sen sro yada eklersen bu üçgeni vallahi bırakırım oyunu :lol:
mezurayla ölç demiyorum yahu :) farm charı harıc dıger charların bırbırını gormemesı lazım.Farm charının dıger 3 charı gormesı lazım.hani sen moderatorsun ya anlarsın boyle :)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
asıl soru şu lvl 68 charı lvl 95 wiz ile nerede ve nasıl kasarız peki ?

95 wizard kendine güveniyosa 78-80 winglerde kasmasını öneririm.Eğer seti zayıfsa niya sniper&niya hunter spotlarından birini gosterebilirim.Rahatlıkla Life Açarak kasabilir.

Silkroad Masters grubuna girene kadar her gün başka bir tyoyla karşınızda olcam :) Eğer başaramassam gruba kendimi dahil ettirmeyi.Siteyi terk edicem :)Gruba dahil olabilirsem siteye aylık düzenli bağışlar akacak :) okan abiye selam ^^

Çok uğraştırır ^^ bunu üşengeç biri olarak söliyorum :) (ama saatte 5k sp OMG 8O )

Taktik süper, çok iyi düşünülmüş helal olsun cidden. Her şey iyi güze l tamam da taktiğin adı neden Çiçek Tektiği bağlantıyı kuramadım :lol:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
|_YakOx33_| demiş ki:
Silkroad Masters grubuna girene kadar her gün başka bir tyoyla karşınızda olcam :) Eğer başaramassam gruba kendimi dahil ettirmeyi.Siteyi terk edicem :)Gruba dahil olabilirsem siteye aylık düzenli bağışlar akacak :) okan abiye selam ^^

ahaha dur seni incelemeye alalım bakalım hak ediyor musun grubu 8)

extraloob demiş ki:
|_YakOx33_| demiş ki:

ahaha dur seni incelemeye alalım bakalım hak ediyor musun grubu 8)
Bence Fazlasıyla Hak Ediyor

|_YakOx33_| demiş ki:
bunların hepsini paintle yapıyorum sanırım sitenin arka plan rengini ayarlamak için png flan yapıyosunuz ben onları bilmiyorum ama paintteki bi kaç fonksiyonla mantığımı birleştirince. :kalp:
Hayır...(Ben Öle Yapmıyorum Sanırım Diğer Arkadaşlarda Yapmıyor.)

Photohop ile Yapılıyor.Yeni bir resim yaptığınızda Translate Olarak Seçiyorsunuz her sitenin arka plan rengine uyum sağlıyor.Seçtiğinizda resmin arka kare kare şeyler çıkıcak.

Yukarı Alt