mezurayla ölç demiyorum yahu :) farm charı harıc dıger charların bırbırını gormemesı lazım.Farm charının dıger 3 charı gormesı lazım.hani sen moderatorsun ya anlarsın boyle :)DaRKWaTcH demiş ki:Süper taktikte kim uğraşmak ister. ilk dönem üçgenin iç açısından bıktım sen sro yada eklersen bu üçgeni vallahi bırakırım oyunu
i hope so 2Mike Shinoda demiş ki:you gonna be sro masterDaGangsta demiş ki:Çok büyük emek vermişsin bunu hazırlayarak ve bularak. Gerçekten helal olsun diyorum.
Bu rehberdeki metod ile saatte kasacabileceğiniz ortalama sp oranı (Ticketsız)
Creative demiş ki:Taktik süper, çok iyi düşünülmüş helal olsun cidden. Her şey iyi güze l tamam da taktiğin adı neden Çiçek Tektiği bağlantıyı kuramadım
|_YakOx33_| demiş ki:Silkroad Masters grubuna girene kadar her gün başka bir tyoyla karşınızda olcam :) Eğer başaramassam gruba kendimi dahil ettirmeyi.Siteyi terk edicem :)Gruba dahil olabilirsem siteye aylık düzenli bağışlar akacak :) okan abiye selam ^^
d4rkw0r1d demiş ki:Paylaşım için gerçekten Teşekkürler.Cümlelerine bayıldım.Tekrardan paylaşım için TEŞEKKÜRLER
Bence Fazlasıyla Hak Ediyorextraloob demiş ki:|_YakOx33_| demiş ki:Silkroad Masters grubuna girene kadar her gün başka bir tyoyla karşınızda olcam :) Eğer başaramassam gruba kendimi dahil ettirmeyi.Siteyi terk edicem :)Gruba dahil olabilirsem siteye aylık düzenli bağışlar akacak :) okan abiye selam ^^
ahaha dur seni incelemeye alalım bakalım hak ediyor musun grubu
Hayır...(Ben Öle Yapmıyorum Sanırım Diğer Arkadaşlarda Yapmıyor.)|_YakOx33_| demiş ki:bunların hepsini paintle yapıyorum sanırım sitenin arka plan rengini ayarlamak için png flan yapıyosunuz ben onları bilmiyorum ama paintteki bi kaç fonksiyonla mantığımı birleştirince.