105 Level İçin Sp kasmaya karar verdim ve başladım.Yeterli sp yi kısa zaman diliminde nasıl kasarım diye düşündüm ve pratik bir fikir belirdi kafamda.Uyguladım işlediğini görünce çok sevindim ve Sizlerle paylaşmaya karar verdim.
Taktiğin Genel Mantığı : Kenar uzunlukları eşit bir üçgen çizdiğimizi düşünüyoruz ve 3 noktasında birer piyon düşünüyoruz bu 3 noktadaki hiç bir piyon birbirini görmüyor yani birbirleriyle bağlantıları yok.Bu üçgenin tam ortasına 1 piyon koyarsak diğer 3 piyonuda görür ve diğerleriyle kendisi arasında bağlantı sağlayabilir.
Üçgenin Kenar Uzunlukları , Charlar Arasında Exp Bağlantısı Olmayacak Şekildeki Minimum Uzaklıktır.
Bakın Üçgenimiz Belirdi Bile
Şekildeki Kırmızı Noktalar Plvler Charları , Siyah Nokta Farm Charımızı , Yeşil Nokta ise 1 Lv charımızın konumlancağı koordinatları temsil eder.
İşte Çiçek Taktiği Rehberi
Öncelikle farm charmızı kasmak üzere dilediğiniz levellerde 2 plvler ' a ihtiyacımız var ;
Daha sonra farm charımızla aynı ırkta 1 lv chara ihtiyacımız var ;
Koordine İşlemi ;
Sp Charımızın Diğer 3 Char ( 2 plvler & 1 Lv ) İle Exp Bağlantısı Olacak Şekilde Konumlandırmamız Gerekir.
Plvler Charımızı Aşağıdaki Resimde Görüldüğü Gibi Sadece Farm Charımızı Görecek Şekilde Konumlandırıyoruz ;
Diğer Plvler Charımızıda Aşağıdaki Resimde Görüldüğü Gibi Sadece Farm Charımızı Görecek Şekilde Konumlandırıyoruz ;
- Resim Silinmiş.
Level 1 Charımızı Aşağıdaki Resimde Görüldüğü Gibi Sadece Farm Charımızı Görecek Şekilde Konumlandırıyoruz ;
Bu sayede diğer alternatif level ortalama methodlarından daha zahmetsiz şekilde charımıza 1 gram exp gelmiyor ve farm sürenizce 10 larca 1lv char acmak yerine tek charla işi götürüyorsunuz.
resmi editlemeye çalıştım ama 1lv char gibi farzedin:)
Bu rehberdeki metod ile saatte kasacabileceğiniz ortalama sp oranı (Ticketsız)
Saygılar...