[/quote]sorale demiş ki:sen şeriata gericilik diyosun daha şeriat ın ne olduğunu bilmiyosun salak salak konuşuyon benim şeriat dediğim ALLAH ın indirdiği Kur an dır önce bilgi edin sonra konuş dangalak Mad [ quote="ffearless"]şeriat gericiliktir detective
TiTaN_ demiş ki:sorale demiş ki:sen şeriata gericilik diyosun daha şeriat ın ne olduğunu bilmiyosun salak salak konuşuyon benim şeriat dediğim ALLAH ın indirdiği Kur an dır önce bilgi edin sonra konuş dangalak Mad [ quote="ffearless"]şeriat gericiliktir detective
lafı koymuşsun tebrik ediorm Winkdangalak ha
seni görünce aklıma geleni söylesem BANlanırım Evil or Very Mad
[/quote]sorale demiş ki:sen şeriata gericilik diyosun daha şeriat ın ne olduğunu bilmiyosun salak salak konuşuyon benim şeriat dediğim ALLAH ın indirdiği Kur an dır önce bilgi edin sonra konuş dangalak Mad [ quote="ffearless"]şeriat gericiliktir detective
saygılı ol öyle bi özelliğin yoksa insan takliti yap....ALLAHA ve kur'ana senden daha bağlıyımdır..ALLAH la kul arasındadır herşey neyin ne olduğunu biliyorum ayrıca hatim yapmış biriyim..ffearless demiş ki:sorale demiş ki:sen şeriata gericilik diyosun daha şeriat ın ne olduğunu bilmiyosun salak salak konuşuyon benim şeriat dediğim ALLAH ın indirdiği Kur an dır önce bilgi edin sonra konuş dangalak Mad [ quote="ffearless"]şeriat gericiliktir detective
Kedi uzanamadığı çiğere pist dermiş diye bi atasözü vardı heraldeJigsaw demiş ki:Sivilce kadar bir penis geliyor aklıma.