avatarı görünce aklıma şarkı sözü geldi

karanlık olmayınca aydınlık değersiz bir pırlanta
Cool

sen şeriata gericilik diyosun daha şeriat ın ne olduğunu bilmiyosun salak salak konuşuyon benim şeriat dediğim ALLAH ın indirdiği Kur an dır önce bilgi edin sonra konuş dangalak Mad [ quote="ffearless"]şeriat gericiliktir detective[/quote]

sorale demiş ki:
sen şeriata gericilik diyosun daha şeriat ın ne olduğunu bilmiyosun salak salak konuşuyon benim şeriat dediğim ALLAH ın indirdiği Kur an dır önce bilgi edin sonra konuş dangalak Mad [ quote="ffearless"]şeriat gericiliktir detective
[/quote]

dangalak ha

seni görünce aklıma geleni söylesem BANlanırım Evil or Very Mad

TiTaN_ demiş ki:
sorale demiş ki:
sen şeriata gericilik diyosun daha şeriat ın ne olduğunu bilmiyosun salak salak konuşuyon benim şeriat dediğim ALLAH ın indirdiği Kur an dır önce bilgi edin sonra konuş dangalak Mad [ quote="ffearless"]şeriat gericiliktir detective
dangalak ha

seni görünce aklıma geleni söylesem BANlanırım Evil or Very Mad
lafı koymuşsun tebrik ediorm Wink

sorale demiş ki:
[/quote]
Kimsin de yetkili bir kişiye kafa tutuyorsun? Biraz saygılı ol Allah ile o pis laflarını bir arada kullanmamanı tavsiye ederim.[Emir kipi değil]

sorale demiş ki:
[/quote]
saygılı ol öyle bi özelliğin yoksa insan takliti yap....ALLAHA ve kur'ana senden daha bağlıyımdır..ALLAH la kul arasındadır herşey neyin ne olduğunu biliyorum ayrıca hatim yapmış biriyim..
şeriat gericiliktir,kara çarşaf ve kadınlara hak tanımamak gericiliktir..Atatürk'ü hatırlatırım tekke ve zaviyelerin kapatılması,halifeliğin kaldırılması,çarşaf yerine moder avrupa-i tarzda giyinmek vs vs..
ve bu kanunlar sayesinde irandan farkımız var kadınlar ve erkekler eşit özgür ve modern toplumuz..
ayrıca şeriat ALLAH'ın indirdiği kur'andır demişsin ama imzana ve avatarına kara çarşaflı resim koymuşsun söylediğinle görüntünün bi alakasını kuramadım...

Sayfalarca yazı yazabilirim buraya ama şu anki durumum gereği tartışmadan uzak durmam gerekiyor

ffearless demiş ki:
sorale demiş ki:
saygılı ol öyle bi özelliğin yoksa insan takliti yap....ALLAHA ve kur'ana senden daha bağlıyımdır..ALLAH la kul arasındadır herşey neyin ne olduğunu biliyorum ayrıca hatim yapmış biriyim..
şeriat gericiliktir,kara çarşaf ve kadınlara hak tanımamak gericiliktir..Atatürk'ü hatırlatırım tekke ve zaviyelerin kapatılması,halifeliğin kaldırılması,çarşaf yerine moder avrupa-i tarzda giyinmek vs vs..
ve bu kanunlar sayesinde irandan farkımız var kasınlar ve erkekler eşit özgür ve modern toplumuz..
ayrıca şeriat ALLAH'ın indirdiği kur'andır demişsin ama imzana ve avatarına kara çarşaflı resim koymuşsun söylediğinle görüntünün bi alakasını kuramadım...

Sayfalarca yazı yazabilirim buraya ama şu anki durumum gereği tartışmadan uzak durmam gerekiyor
[/quote]

+2008

Yukarı Alt