ispanya geliyor
Abi beni arkadaşlarıma karşı çok pisiliçk rendice ettin şaka yapıyom yaw sn benim abimsin Wink üsttekini görünce aklıma Starliner Vip geliyorPennywise demiş ki:yaşından dolayı şirinler aklıma geliyor
+2008[/quote]mert5100 demiş ki:saygılı ol öyle bi özelliğin yoksa insan takliti yap....ALLAHA ve kur'ana senden daha bağlıyımdır..ALLAH la kul arasındadır herşey neyin ne olduğunu biliyorum ayrıca hatim yapmış biriyim..ffearless demiş ki:sorale demiş ki:sen şeriata gericilik diyosun daha şeriat ın ne olduğunu bilmiyosun salak salak konuşuyon benim şeriat dediğim ALLAH ın indirdiği Kur an dır önce bilgi edin sonra konuş dangalak Mad [ quote="ffearless"]şeriat gericiliktir detective
şeriat gericiliktir,kara çarşaf ve kadınlara hak tanımamak gericiliktir..Atatürk'ü hatırlatırım tekke ve zaviyelerin kapatılması,halifeliğin kaldırılması,çarşaf yerine moder avrupa-i tarzda giyinmek vs vs..
ve bu kanunlar sayesinde irandan farkımız var kasınlar ve erkekler eşit özgür ve modern toplumuz..
ayrıca şeriat ALLAH'ın indirdiği kur'andır demişsin ama imzana ve avatarına kara çarşaflı resim koymuşsun söylediğinle görüntünün bi alakasını kuramadım...
Sayfalarca yazı yazabilirim buraya ama şu anki durumum gereği tartışmadan uzak durmam gerekiyor
ya kardeşim namaz kılıyosan bize kılmıyosun kendine kılıyosun zorla kimseye namaz kıldıramazsın fakat islamın ikinci şartı namaz kılmaktır Winksorale demiş ki:müslümanlığın m sinden haberiniz yok ötüyonuz sen namaz kılmıyon mu seriata karşı olan arkadaş a sesleniyom namaz kılmıyosan zaten kaale alınmana gerek yok ama kılıyosan o kıldığın namaz karşı olduğun şeriatin bi parçası ama kime diyom bilgi edinin öle gelin buraya
bu konuda haklı olabılırsın ama böyle konusarak haksız duruma düebilirsin hollandada galiba fizik terabide namazda yapılan hareketlerin vücuda iyi geldiği soguk suyla alınan abdestin vücuda calısma istedini getirdigide bilimsel olarak acıklanmıstır bırak kardesım isteyen ibadetini yapsın istemeyen yapmasın insan gibir uyarırsın o kendi iradesine kalır yapım yapmamasısorale demiş ki:isteyen kılar istemeyen kılmaz ona sözüm yok ta arkadaş şeriat gericiliktir yazmış ben şimdi ona dedim o ve onun gibilere ama söz anlayana anlatılır tabi kimseye zorla ibadet yapılmaz ama uymadığın bişiyede dil uzatmasın cahil cahil konuşmasın
eyw kardesım her dogru her yerde söylenmez extraokksorale demiş ki:senin gibi insan gibi bi düşüncesini acıklasa amenna ama gericiliktir diyo şimdi sorsan osmanlıyı da sevmz ama neyse ölüm gelince herkez anlıcak zate neyin ne olduğunu -----son----
uzatmıcam iyi akşam lar
Kimsenin dini seni ilgilendirmez ve dini düşüncesi hakkında yorum yapamazsın. Ben hiç bir dine mensub değilim kimliğimde ise müslüman yazıyor nolmuş bir diyeceğin mi var?sorale demiş ki:kimlik müslüman ları sizi