Wax Whine
.NET
- Server
- Aspendos
- Takımı
- Besiktas
0'dan kastığım bir charla yakında sizlerle olacağım^^
Hadi bakalım onur :pWax Whine demiş ki:0'dan kastığım bir charla yakında sizlerle olacağım^^
Gel hacım gelWax Whine demiş ki:0'dan kastığım bir charla yakında sizlerle olacağım^^
Nick nedir? Oyuna girdiğinde ö.m atarsan guild e alabilirim...LebronJames23 demiş ki:Arkadaşlar ben en son oyunu bırakmadan önce WestCoast guildindeydim.Şu anda da ordamıyım?Yani attınız mı?Atmadıysanız ben tekrar başladım Attıysanız bile tekrar girmek istiyorum guilde
Baktım hala guilddeymişim Nick:MrP0ZiTiVerahmi34 demiş ki:Nick nedir? Oyuna girdiğinde ö.m atarsan guild e alabilirim...LebronJames23 demiş ki:Arkadaşlar ben en son oyunu bırakmadan önce WestCoast guildindeydim.Şu anda da ordamıyım?Yani attınız mı?Atmadıysanız ben tekrar başladım Attıysanız bile tekrar girmek istiyorum guilde
evt hala duruyor :))JerfiBenveniste demiş ki:Beyler WestCoast hala duruyor dimi?Çünkü ben gelmek istiyorum da.
hoş bir resim olmuş eline sağlık :) hoşgeldin guildimize bu arada :)_CourageouS_ demiş ki:Size Benden Hediye Olsun Bu Resim :)
- Resim Silinmiş.
ne zaman ki ecsro vip kapanırsa o zaman guild gider, server açık olduğu sürece guild bizimle yaşamaya devam edicektir :)WindTalker demiş ki:vay be,bu oyun zamaninda cok sey ifade ederdi benim icin, eskiden cok daha zevkliydi.simdi ise bombos gozukuyor,geride kalanlara selamlar.
ZeroFire
RunorDie
Hatecrew
ps:helal olsun hala yasiyorsa bu guild.
:)) aynı şeyleri yaşamaya devam edeceğiz çünkü guild in amacı bu birlik beraberlik :))Wax Whine demiş ki:Hiç bir şey olmasa dostluğumuz, birimiz dw'de pvpde başka guildler tarafından topluca kesiliyorsa tüm guild olarak onları yatırmaya gitmemiz yeterdi. Birbirimize olan sonsuz güvenimiz yeterdi.
Gw'de Yiğit'in garment setini az almadım :))