Arkadaşlar ben en son oyunu bırakmadan önce WestCoast guildindeydim.Şu anda da ordamıyım?Yani attınız mı?Atmadıysanız ben tekrar başladım :D Attıysanız bile tekrar girmek istiyorum guilde :D

LebronJames23 demiş ki:
Arkadaşlar ben en son oyunu bırakmadan önce WestCoast guildindeydim.Şu anda da ordamıyım?Yani attınız mı?Atmadıysanız ben tekrar başladım :D Attıysanız bile tekrar girmek istiyorum guilde :D
Nick nedir? Oyuna girdiğinde ö.m atarsan guild e alabilirim...

rahmi34 demiş ki:
LebronJames23 demiş ki:
Nick nedir? Oyuna girdiğinde ö.m atarsan guild e alabilirim...
Baktım hala guilddeymişim :D Nick:MrP0ZiTiVe :P

Windy

vay be,bu oyun zamaninda cok sey ifade ederdi benim icin, eskiden cok daha zevkliydi.simdi ise bombos gozukuyor,geride kalanlara selamlar.

ZeroFire
RunorDie
Hatecrew

ps:helal olsun hala yasiyorsa bu guild. :thumbsup:

Guildi Eskisi gibi yapmak için bilrlik olmamız gerekir .Toplu Kervanlar Tasiyabiliriz,toplu thieflik yapabiliriz :wink1:

Size Benden Hediye Olsun Bu Resim :)

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
WindTalker demiş ki:
vay be,bu oyun zamaninda cok sey ifade ederdi benim icin, eskiden cok daha zevkliydi.simdi ise bombos gozukuyor,geride kalanlara selamlar.

ZeroFire
RunorDie
Hatecrew

ps:helal olsun hala yasiyorsa bu guild. :thumbsup:
ne zaman ki ecsro vip kapanırsa o zaman guild gider, server açık olduğu sürece guild bizimle yaşamaya devam edicektir :)

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Hiç bir şey olmasa dostluğumuz, birimiz dw'de pvpde başka guildler tarafından topluca kesiliyorsa tüm guild olarak onları yatırmaya gitmemiz yeterdi. Birbirimize olan sonsuz güvenimiz yeterdi.
Gw'de Yiğit'in garment setini az almadım :))

Wax Whine demiş ki:
Hiç bir şey olmasa dostluğumuz, birimiz dw'de pvpde başka guildler tarafından topluca kesiliyorsa tüm guild olarak onları yatırmaya gitmemiz yeterdi. Birbirimize olan sonsuz güvenimiz yeterdi.
Gw'de Yiğit'in garment setini az almadım :))
:)) aynı şeyleri yaşamaya devam edeceğiz çünkü guild in amacı bu birlik beraberlik :))
keşke sizin döneminizde bende vip de olsaymışım, güzel günlermiş sinan anlatıyor arada :))

Yukarı Alt