Takımı
Galatasaray
dbbot çalışmaktadır..
1.5a'nın crack'i patlamış durumda 1.3a kullanabilirsiniz.
...yapmanız gerekenler kısaca...
srproxy açın ip girin
crackloaderdan botu açın
jumbotun loaderını açıp 127.0.0.1 15778 redirect yapın
launch deyip oyuna girin

sarkoLata demiş ki:
dbbot çalışmaktadır..
srproxy açın ip girin
crackloaderdan botu açın
launch deyip oyuna girin

kardes bana ö.m dan atarmisin bu db bot 1.3a nin çalişanini?

Takımı
Galatasaray
ahmetsea demiş ki:
sarkoLata demiş ki:
dbbot çalışmaktadır..
srproxy açın ip girin
crackloaderdan botu açın
launch deyip oyuna girin

swsro(vip) kısmında Mopneet'in açtığı konu güncel.. ordan edinebilirsin..

sarkoLata demiş ki:
ahmetsea demiş ki:
sarkoLata demiş ki:
dbbot çalışmaktadır..
srproxy açın ip girin
crackloaderdan botu açın
launch deyip oyuna girin

swsro(vip) kısmında Mopneet'in açtığı konu güncel.. ordan edinebilirsin..

kardes yapamadim sanirsam :) konuyu buldum da botu indiremiyorum :)

1.690 sürülüm calısan bot bulan varmı ? varsa nasıl buldu sitenin adı ne ? lütfen ayrımcı olun

Takımı
Galatasaray
sarkoLata demiş ki:
İş başa düştü :P ..
Bu benim çıktığından beri kullandığım crack'tir .. Yine de mesüliyet kabul etmem , Kullanmadan önce taratın !
İçindekiler;
gerekli loader
srproxy
son patch
1.3a ve crack
Hotfile ; ( dosya boyutu 5mb ) http://hotfile.com/dl/110812095/7048dc2/dbbot1.3a.rar.html
Duckload ; http://www.duckload.com/download/3810388/dbbot1.3a.rar
yarın etraflıca bir konu açmayı düşünüyorum..
Kardeşim yarın güzelce bi konu yaptığında indireyim hem seninde onaylın olur zarar görmeyiz.Bu wizard bot değil mi? wizard botun çok özelliği vardı ne güzel gitmeseydi keşke pwp modu fln çok memnundum sağolasın ama zszcnin yüzünden silkmod bile kalmadı pot basamıyorum daral:

sarkoLata demiş ki:
İş başa düştü :P ..
Bu benim çıktığından beri kullandığım crack'tir .. Yine de mesüliyet kabul etmem , Kullanmadan önce taratın !
İçindekiler;
gerekli loader
srproxy
son patch
1.3a ve crack
Hotfile ; ( dosya boyutu 5mb ) http://hotfile.com/dl/110812095/7048dc2/dbbot1.3a.rar.html
Duckload ; http://www.duckload.com/download/3810388/dbbot1.3a.rar
yarın etraflıca bir konu açmayı düşünüyorum..

tsk ederim kardes ins calişir bende ve wiz bot ozlicez:) bnde db bot calişmamişti .. :(

sarkoLata demiş ki:
Exlips3 demiş ki:
Arkadaşlar eski Clint denemeyin gece tüm yolları denedim bi ara Jumbot ta oldu bişeyler Loader clint olarka gösterdim ama oyunda girince 5 dk sonra hata verdi şuan bi kaç bot var ama tamamen virüs yuvası dowload etmeyin kesinlikle aksi taktirde Uyarmadı demeyin:) şuan takip ediyorum bn verilen bi bot var indirdim ama 100/Virüs ama calışıyor illaki olsun ver diyosanız ö.m bildirin ama sorumluluk kabul etmeme çünkü Baştan söyledim calışıyor ama virüs yuvası .
arkadaşım bilmeden konuşuyorsun güldürdün beni gerçekten yok loader yok şu bu olarak gösterdim vs. vs. orijinal jumbot loader'ı zaten çalışıyor neden bahsediyorsun sen?
:) jumbot loaderini Db.bot clint olarak göstermeyi dene ? daha sonra loader clint adını tekrar sil

Clint adını yaz Loader eski adını ver divison .2 seç . Kutuckta 67.205.76.42 ip sini yaz botla gir oyna .2 defa girdim az bi süre sonra hata verdi :)

sende beni güldürdün gece gece .. Dene yanıl yöntemi hep işe yarar

Takımı
Galatasaray
Exlips3 demiş ki:
sarkoLata demiş ki:
Exlips3 demiş ki:
Arkadaşlar eski Clint denemeyin gece tüm yolları denedim bi ara Jumbot ta oldu bişeyler Loader clint olarka gösterdim ama oyunda girince 5 dk sonra hata verdi şuan bi kaç bot var ama tamamen virüs yuvası dowload etmeyin kesinlikle aksi taktirde Uyarmadı demeyin:) şuan takip ediyorum bn verilen bi bot var indirdim ama 100/Virüs ama calışıyor illaki olsun ver diyosanız ö.m bildirin ama sorumluluk kabul etmeme çünkü Baştan söyledim calışıyor ama virüs yuvası .
arkadaşım bilmeden konuşuyorsun güldürdün beni gerçekten yok loader yok şu bu olarak gösterdim vs. vs. orijinal jumbot loader'ı zaten çalışıyor neden bahsediyorsun sen?
:) jumbot loaderini Db.bot clint olarak göstermeyi dene ? daha sonra loader clint adını tekrar sil

Clint adını yaz Loader eski adını ver divison .2 seç . Kutuckta 67.205.76.42 ip sini yaz botla gir oyna .2 defa girdim az bi süre sonra hata verdi :)

sende beni güldürdün gece gece .. Dene yanıl yöntemi hep işe yarar
Ona ne gerek var saçmalamışsın bota loader göstererek loader zaten çalışıyor :mrgreen:

Bence sen biraz daha saçmalıyorsun ben Loader için uraşmıyordum BOt için uraşıyodum ve calışan bot oldu dedimi bida oku istersen ?

cango2222 demiş ki:
water i azyyorum fire cıkıyo ne iş xD yardımcı olun acilll

bottan mi start diyorsun, division 2 yi mi secmiyorsun, yada ip adresi yanliş giriosundur kardes bu ucunden birini yapinca fire cikiodu bende de :)

Takımı
Galatasaray
Exlips3 demiş ki:
Bence sen biraz daha saçmalıyorsun ben Loader için uraşmıyordum BOt için uraşıyodum ve calışan bot oldu dedimi bida oku istersen ?
bu kadar konuşup da batanını görmedim bot neden çalışmıyor ? sro_clientin offsetleri değiştiği için komple değiştirdiler ki launcher dışında açılamasın diye ama herhangi bir loader açıyorsa bot zaten çalışır demektir.
havuckafa1 demiş ki:
yhaw wizard botu cikmiyacakmi artik bulun artik :(
birisi editlemezse çıkmayacak.

sarkoLata demiş ki:
Exlips3 demiş ki:
bu kadar konuşup da batanını görmedim bot neden çalışmıyor ? sro_clientin offsetleri değiştiği için komple değiştirdiler ki launcher dışında açılamasın diye ama herhangi bir loader açıyorsa bot zaten çalışır demektir.
havuckafa1 demiş ki:
yhaw wizard botu cikmiyacakmi artik bulun artik :(
birisi editlemezse çıkmayacak.
Bla Bla Bla ---- jumbot loader Db.Botla calıştı zaten 2 ama Ardıdan hata verdi oyunda girdikten 1. kaç dk sonra anlamkta zorlukmu cekiyosun hem illa jumbot loader degil eski Loader de calışıyor cicioe2

Yukarı Alt