Watere girebildin mi?ahmetsea demiş ki:bişi eklemek istiyorum db bottayken pet calişti bende
sanirim calişmiyordu ama db bot skileri ayarlayip adam oldukten sonra bankadan peti aldim cikarttim calişti
sadece oyuna girerken bankada olmasi gerekiyor sanirim :)
ProAnqeLLs demiş ki:Watere girebildin mi?ahmetsea demiş ki:bişi eklemek istiyorum db bottayken pet calişti bende
sanirim calişmiyordu ama db bot skileri ayarlayip adam oldukten sonra bankadan peti aldim cikarttim calişti
Kusura bakma görmedim ve hala göremiyorum..tekrar anlatırmısın tek tek ne yapacağımı?ahmetsea demiş ki:ProAnqeLLs demiş ki:Watere girebildin mi?ahmetsea demiş ki:bişi eklemek istiyorum db bottayken pet calişti bende
evet aciklama yapmiştım ya senin için
Ben çalıştıramadım bana bi pm den yada burdan anlatım yaparmısınahmetsea demiş ki:db çalişiyor bn kullaniyorum .. "sarkoLata" arkadasimiz link verdi bn çaliştirdim tekrardan tsk ediyorum ..
viewtopic.php?f=838&t=244129 girin vidiolu antımda buldum girin bakın%100 çalışacakhavuckafa1 demiş ki:Link Ver LinK Yok :S
db-botun tek açılamam nedeni net.faremework 4 kurmamış olman o programı kur botu kesinlikle açarhavuckafa1 demiş ki:db calismiyor benim pcde iyiydi wizard oda yok :((((