Fiyatlar bana göre biraz tuzlu ama
Elektrik + Emek + Bot + Bota bakma emeği +Ay dondu Ay Dc yedi derken gerçekten ideal görünüyor.Ama şuan ekmek elden su gölden geçindiğim için kendim online olabiliyorum.Yoksa kaçırmazdım.Çalılşan okulu olan işi olan herkese fiyatı daha ucuz olan yerlere gitmeyin.Üstadıdır kendisi.Powerlevel,bot dedilermi adı başta gelir.Kaç senedir bu sitedeyim , Bir müşterisi olumsuz birşey söylememiştir.Bu yüzden charınızın max. hızda ve tam güven altında olmasını istiyorsanız "Xanthos"u tercih ediniz.

Merhabalar.

Aylık bot servisine ihtiyacım var.Eğer telefon numaranız yada msn adresinizi bana özel mesaj olarak yollarsanız sevinirim.

FaR_CRY demiş ki:
Artıkın Adem abi müştrisiyiim
yanlış hatırlamıyorsam pazartesi günü pre+ alacaksın, o günden itibaren 10 günlük bot servis hizmeti satın aldın :)

keskiniso demiş ki:
ya Adem abi msne hiç bakmıyormusn sen
iş yoğunluğu nedeniyle sabah 8,akşam 9-10'a kadar msn hatta PC ye bakamıyorum. kusura bakma

darkblade, karakterin 76 level %50 oldu.

FaR_CRY demiş ki:
adam kral be :)
Karakterin lv 94 %15 oldu.

@darkblade
lv 79 %20 lerde,tam hatırlayamadım.serverlar kapalı... Skiller 79a çekildi. pro set ayarlamaya çalışıyorum. Mümkünse sen de bi 80 lik bow ayarlayabilirsen... 85 e kadar 76+5 le gitmez char :P

Abi bişi dicem ben okul sebebiyle charla ilgilenemiyorum premium war boşuna gitsin istemiorum 18 günlük presi war 18 gün ne kadar olur? Lütfen cevap :D 92 LwL BoW

FaR_CRY demiş ki:
1 aylık bot hizmeti satın aldınız. Hizmetin gidişatından memnun kalmadığınızdan dolayı 10 günlük hizmet sonunda paranız iade edilerek bot servisine son verilmiştir.
Adınıza 40 liralık havale yaptım. PTT'ye giderek alabilirsiniz.

İyi forumlar

Xanthos demiş ki:
FaR_CRY demiş ki:
1 aylık bot hizmeti satın aldınız. Hizmetin gidişatından memnun kalmadığınızdan dolayı 10 günlük hizmet sonunda paranız iade edilerek bot servisine son verilmiştir.
Adınıza 40 liralık havale yaptım. PTT'ye giderek alabilirsiniz.

İyi forumlar
teşekkürler kbakma. daral: :beer:

keskiniso demiş ki:
hayret bişey Adem abinin hizmetinden nasıl memnun olunmaz ya şaşırıdm ve arkadaş adına üzüldüm daha iyi müşteriler gelir Adem abi
servis parasını ona yolalmıştım parayıda tamamlayamadım diyebiliriz bu bahanemi değil çarım bard olduğu için dayanıksız botla zor kasıldığı için iptal edildi adem abinin kasmasına bişey demiyorum . oda kırmadı paramı geri yolladı birazdan gidip alıcam. :byes:

ps:ön yargılı cümle kurma işin aslını bilmeden

Yukarı Alt