Fiyatlar sürenin uzamasına göre düşüş göstermekte zaten.darkblade demiş ki:30 günde bir indirim varmı?
25 gündarkblade demiş ki:40 tl ye nekadar alabilirm?
yanlış hatırlamıyorsam pazartesi günü pre+ alacaksın, o günden itibaren 10 günlük bot servis hizmeti satın aldın :)FaR_CRY demiş ki:Artıkın Adem abi müştrisiyiim
iş yoğunluğu nedeniyle sabah 8,akşam 9-10'a kadar msn hatta PC ye bakamıyorum. kusura bakmakeskiniso demiş ki:ya Adem abi msne hiç bakmıyormusn sen
Karakterin lv 94 %15 oldu.FaR_CRY demiş ki:adam kral be :)
pm atılıp görüşüldü :)alak41 demiş ki:Abi bişi dicem ben okul sebebiyle charla ilgilenemiyorum premium war boşuna gitsin istemiorum 18 günlük presi war 18 gün ne kadar olur? Lütfen cevap 92 LwL BoW
1 aylık bot hizmeti satın aldınız. Hizmetin gidişatından memnun kalmadığınızdan dolayı 10 günlük hizmet sonunda paranız iade edilerek bot servisine son verilmiştir.FaR_CRY demiş ki:Artıkın Adem abi müştrisiyiim
teşekkürler kbakma.Xanthos demiş ki:1 aylık bot hizmeti satın aldınız. Hizmetin gidişatından memnun kalmadığınızdan dolayı 10 günlük hizmet sonunda paranız iade edilerek bot servisine son verilmiştir.FaR_CRY demiş ki:Artıkın Adem abi müştrisiyiim
Adınıza 40 liralık havale yaptım. PTT'ye giderek alabilirsiniz.
İyi forumlar
servis parasını ona yolalmıştım parayıda tamamlayamadım diyebiliriz bu bahanemi değil çarım bard olduğu için dayanıksız botla zor kasıldığı için iptal edildi adem abinin kasmasına bişey demiyorum . oda kırmadı paramı geri yolladı birazdan gidip alıcam.keskiniso demiş ki:hayret bişey Adem abinin hizmetinden nasıl memnun olunmaz ya şaşırıdm ve arkadaş adına üzüldüm daha iyi müşteriler gelir Adem abi