tmm kusura bakma
karakteriniz hangi serverda? premium, toplayıcı pet vb var mı? ayrıca kasacak kadar yeterli goldu ve itemleri mevcut mu bilgi verirseniz sevinirim.DeSp3raDo demiş ki:ben 2 ay çar kastıracağım 102 lvl nuker kaç liraya kasarsınız + güvenilirlik konusunda referansınız war mı ?
Ne sorduğunuzu anlamadım ama sanırım itemleriniz iyi, 102 level charın da toplayıcı peti mutlaka vardır. Goldunuz da varsa herhangi bir sorun yaşamadan kasabilirdim. Demek ki kısmet değilmiş,sağlık olsun :)DeSp3raDo demiş ki:msj yazdığım gün Swatcha da yazmıştım o sizden önce yazdı dmk ona kısmetmiş sadece bi şey öğrenmek istiyorum buraka kastırsaydım kaç para alıcaktınız?
çar 100 ff sayılır ss nuker 102 lvl üstü +4 ,+5 16.2 k hp 40 k gibi bişide mp war elbise pro
belki bu sefer olmadı ama bi daha kine olabilir
hayır. Herhangi alfabetik sro larda powerlevel ve gold satışı yapmıyorum.frityus demiş ki:ZSZC de yapıyormsun Adem abi
olurICarpeDiemI demiş ki:105 % 60 Nuker Spear 1 ayda 107 olurmu plus + devil + pet var
maalesef hayır. Petra'da powerlevel hizmetim yok. Bot servis hizmeti sağlayabilirim.SharK* demiş ki:petrada plvl yapıormusun ?