yeahLeetnock demiş ki:Hemen yetkililerle iletişime geçiyorum üyelikler için
yeahLeetnock demiş ki:Hemen yetkililerle iletişime geçiyorum üyelikler için
bana da süper geldi.Mr548 demiş ki:çok kaliteli bi oyuna benzior önyargılı yorumlara aldırış edilmesin eminim onlarda oynayacak bu oyunu :)) başarılarınızın devamını dilerim.
OhaKimYooShin demiş ki:7-8 gb yaw yeni gördüm yarın indirrim duraklattım şimdi 2 saatimi alır
Grafikler kötü değil lakin oyun gerçekçi değil.bjk190309 demiş ki:1.si sro ile birlikte açılabilirmi 2.si grafikler niye böyle kötü yaf şu sroyu oynadığımdan beri birsürü oyun çıktı silkroad gibi grafikli oyun çıkmadı
Metin2 & Knight & WoW oynuyanlar rahatlıkla oynar hergün sro oynuyan launcheri açtığı gibi kaparMopneet demiş ki:Grafikler kötü değil lakin oyun gerçekçi değil.bjk190309 demiş ki:1.si sro ile birlikte açılabilirmi 2.si grafikler niye böyle kötü yaf şu sroyu oynadığımdan beri birsürü oyun çıktı silkroad gibi grafikli oyun çıkmadı
Gerçekçiden akstım Silkroad'da olduğu gibi insanlar vs. yok. ^^
Bu nedenle alışık olmayanlara kötü gibi geliyor. =p
Torrent linki bozuk olsa ne olurMopneet demiş ki:Torrent linkinin düzeltilmesini rica ediyoruz. ^^
ne gibighost12 demiş ki:Allah Razı Olsun diyen orc
Ama oyun Acayip WoW a benziyor.Çakma oyunlar yapılıcağına niye o riski göze alıp hiç yapılmamış bir oyun yapmayı tercih etmemişler acaba
girdim çakmaSonSalavat demiş ki:ne gibighost12 demiş ki:Allah Razı Olsun diyen orc
Ama oyun Acayip WoW a benziyor.Çakma oyunlar yapılıcağına niye o riski göze alıp hiç yapılmamış bir oyun yapmayı tercih etmemişler acaba
(oyuna girmeden bilemeyiz çakma mı değil mi?)
Metin2 cocuk oyunumu? acıklarmısın dinliyorum.SunLight demiş ki:Privite Sro yapın bu forumda daha çok ilgi çeker metin 2 gibi çocuk oyunu ile geliyorsunuz..
Allods çocuk oyunu mu o.O küfür etsen daha iyidiSunLight demiş ki:Privite Sro yapın bu forumda daha çok ilgi çeker metin 2 gibi çocuk oyunu ile geliyorsunuz..