Seslendirmeler cok iyi kadın seslendirmelere dikkat ederseniz age empires 2 deki osmanlı kadın karakterlerinin aynısı xd

Takımı
Besiktas
Biraz yayginlassin türk zekasi bunada bi care bulur :santa: yani bot konusu diyorum bence kimse elleriyle parmak gücüyle kasamaz artik o kadar alistikki bota koxpa. Bu oyun icin knight tan kalma msn koxp kurun summer7:

Takımı
Galatasaray
oyun gerçekten zor ilk 6 7 lvl basit gibi görünsede iş bu lvlden sonra başlıyor bir sürü görev var böyle bir sisteme alışık olmadığımız için zor geliyor açıkçası.

sawbareg demiş ki:
Biraz yayginlassin türk zekasi bunada bi care bulur :santa: yani bot konusu diyorum bence kimse elleriyle parmak gücüyle kasamaz artik o kadar alistikki bota koxpa. Bu oyun icin knight tan kalma msn koxp kurun summer7:

Online oyun = zaman kaybı

Bizde bu zaman kaybını en aza indirmek için bot kullanıyoruz yani bot yok zevkli filan olur bunlar boş işler geçelim 24 saatimi pc karşısında zombileşmem :)

bende oynamıştım oyun gerçekten güzel ewet wow'a cok benziyor ama genede güzel çakma filan diyip boşuna laf etmeyin arkadaşlar ingilizceyken oynamaya çalıştım yarım yamalak ingilizcemle gerçekten zor oluyor görev yapması bazı görevlerde TÜRKÇE olması gerçekten güzel olur oyunda tutulur

ben oynuyorum gorseller super ama oyun sanki gorevler uzerine kurulmus ama yeni oldugumuzdan onuda yavas yavas cozuyoruz su anda 22 lvl deyim taviye ederim gercekten guzel bi oyun

Chyrso demiş ki:
lazoner demiş ki:
Bu oyun cocuk oyunu degıl kesınlıkle ben oynadım gorsellık efektler super metin2 1 milyondolarlık oyun bu oyun 13 milyon dolara yazıldı bir kaç güne açık beta başlıyor oynayın bence pişman olmucaksınız.Geçen sene avrupada yılın oyunu seçildi.bence denemeye değer
avrupada yılın oyunu seçilen oyun 13 milyon dolarlık bir oyun(muş) son bir karşılaştırma yapıyım bari wowun aylık geliri 60 milyon avrupada yılın oyunu olarak kim seçmiş merak etmeye başladım
:P

Yukarı Alt