Yazdığım tüm şeyleri bi daha yazdım kabul etmedi. :S
Tabi kabul etmez alındı o üyelikironEyE demiş ki:Yazdığım tüm şeyleri bi daha yazdım kabul etmedi. :S
thh be şimdi uyelik alamayacakmıyızironEyE demiş ki:Yazdığım tüm şeyleri bi daha yazdım kabul etmedi. :S
iyi oldu buironEyE demiş ki:Beyler tamam bu regcehckde yazan hata raporuymuş işe yaramadığı yazıyor.Bend eüye oldum sandım tabi haliyle.Şu anda KİMSE üye olmaza.Çünkü server kapalı Solo`nun dediine göre açılınca üyelik alabilicez.Şimdi sadece oturup "Just Wait" moduna geçin...
Solonun 5 lafından 6sı yalan bırak yaironEyE demiş ki:Beyler tamam bu regcehckde yazan hata raporuymuş işe yaramadığı yazıyor.Bend eüye oldum sandım tabi haliyle.Şu anda KİMSE üye olmaza.Çünkü server kapalı Solo`nun dediine göre açılınca üyelik alabilicez.Şimdi sadece oturup "Just Wait" moduna geçin...
Crown demiş ki:Solonun 5 lafından 6sı yalan bırak yaironEyE demiş ki:Beyler tamam bu regcehckde yazan hata raporuymuş işe yaramadığı yazıyor.Bend eüye oldum sandım tabi haliyle.Şu anda KİMSE üye olmaza.Çünkü server kapalı Solo`nun dediine göre açılınca üyelik alabilicez.Şimdi sadece oturup "Just Wait" moduna geçin...
6 snıdan 5i olmasınCrown demiş ki:Solonun 5 lafından 6sı yalan bırak yaironEyE demiş ki:Beyler tamam bu regcehckde yazan hata raporuymuş işe yaramadığı yazıyor.Bend eüye oldum sandım tabi haliyle.Şu anda KİMSE üye olmaza.Çünkü server kapalı Solo`nun dediine göre açılınca üyelik alabilicez.Şimdi sadece oturup "Just Wait" moduna geçin...
aaa neresiymiş dowhangdamımuhammed819 demiş ki:yaf arkadaşlar galiba ben rockun nerde doğduğunu buldum normal sroda
neyi anlatalımmuhammed819 demiş ki:ZUHAHAHA ÇOK ŞAKACISIN RESİM NASIL KOYULUYOT BİLMİYORUMKİ KOYAYIM:d YENİYİM BEN ANLATIRMISINIZ:d
Banamı Dediniz :?ironEyE demiş ki:Kardeşim burda post kasmıyoruz topicle ilgili yorum yapıyoruz.
RobinShot demiş ki:Banamı Dediniz :?ironEyE demiş ki:Kardeşim burda post kasmıyoruz topicle ilgili yorum yapıyoruz.
ikinizedemuhammed819 demiş ki:ZUHAHAHA ÇOK ŞAKACISIN RESİM NASIL KOYULUYOT BİLMİYORUMKİ KOYAYIM:d YENİYİM BEN ANLATIRMISINIZ:d