kral1993 demiş ki:
oyuna girince char dc yiyor bu sorunun çözümü nedir?
Full clien't indir.Sadece Media.pk2 yı yuklemıssen eskı zszc dosyasına ondandır.Mutlaka full client'i ındırmen gerek.

Arkadaşlar benim char oyuna girince bugta kaldığından dc yiyor.ZSZCnin resmi sitesinin forumunda bug reportta benim char bugta kaldı diye konu açtım charın ismini de yazdım.Elite diye bir member şunu yazdı:"Your banned if your bugged in hotan." .Acaba charım banlandı mı?

kral1993 demiş ki:
Arkadaşlar benim char oyuna girince bugta kaldığından dc yiyor.ZSZCnin resmi sitesinin forumunda bug reportta benim char bugta kaldı diye konu açtım charın ismini de yazdım.Elite diye bir member şunu yazdı:"Your banned if your bugged in hotan." .Acaba charım banlandı mı?
Evet banlanmış.Geçmiş olsun :!!&%&! :!!&%&!

phicer demiş ki:
kral1993 demiş ki:
Evet banlanmış.Geçmiş olsun :!!&%&! :!!&%&!
ii de ben şu an çara girebiliyorum.Sadece oyuna girince dc yiyorum... :S

Canova

Zszc nin full clientini indir (sadece media pk2 yi değill hepsini). O zaman duzelir ban felan değil o.

arkadaşlar bende de var zszc bende oynuyorum fakat şimdi hep uyarı veriyor server yapılandırma uyarısı nasıl yapcaz ya:S pff

Resistance demiş ki:
üyelik alımının ne zaman açılcanı bilen var mı?
Kesin bir saati falan yok.Gm ler kafasına göre açıyor.O yüzden belirli aralıklarla Forum sitesine girip kendin takip et bence :detective:

rey

rank8
arkadaşlar Bügün Bottaydım Gm bana pm atmış Sro.db pt si kurmuş.
gm dediki
Sro-Db.de Pt Leader
You Will get Blocked now..
bi yardım edin ne olcak 4 saat önce dedi şuan çardayım bişey yok

Yukarı Alt