Full clien't indir.Sadece Media.pk2 yı yuklemıssen eskı zszc dosyasına ondandır.Mutlaka full client'i ındırmen gerek.kral1993 demiş ki:oyuna girince char dc yiyor bu sorunun çözümü nedir?
Evet banlanmış.Geçmiş olsunkral1993 demiş ki:Arkadaşlar benim char oyuna girince bugta kaldığından dc yiyor.ZSZCnin resmi sitesinin forumunda bug reportta benim char bugta kaldı diye konu açtım charın ismini de yazdım.Elite diye bir member şunu yazdı:"Your banned if your bugged in hotan." .Acaba charım banlandı mı?
ii de ben şu an çara girebiliyorum.Sadece oyuna girince dc yiyorum... :Sphicer demiş ki:Evet banlanmış.Geçmiş olsunkral1993 demiş ki:Arkadaşlar benim char oyuna girince bugta kaldığından dc yiyor.ZSZCnin resmi sitesinin forumunda bug reportta benim char bugta kaldı diye konu açtım charın ismini de yazdım.Elite diye bir member şunu yazdı:"Your banned if your bugged in hotan." .Acaba charım banlandı mı?
Kesin bir saati falan yok.Gm ler kafasına göre açıyor.O yüzden belirli aralıklarla Forum sitesine girip kendin takip et benceResistance demiş ki:üyelik alımının ne zaman açılcanı bilen var mı?
Yok.Ama full çekiyor artık ^^osma1n demiş ki:Serverda hala lag warmı ??