şu anda oyun açıkmı ? patchi yükledim ZSCS(new) tıkladığımda boş kutu lu bir hata alıyorum ???

Avenger demiş ki:
Beyler silk alan varsa ne kadar sonra yüklendiğini söyleyebilirmi..
Kardeş oyuna girebiliyormusun bi densene :nod: :oops: Bu arada silk almadım daha önce ne kadarda geldiğini bilmiyorum :P

arkdaşım biz oyuna giremiyoruz start diyince içi boş bi kutu soru işaretiyo veriyo biz nababiliriz?

arkadaşlar ben zszcyi yükledim üyelik aldım patch yaptım ama launcheri açıyorum ve boş kutu hatası geliyor startda gelmiyor bi yardım etsenizde bende oynasam birçok kişide aynı sorun var

ZSZC Sro tıklıyorum start gelmiyor hata da vermiyor öyle bekliyorum,Loader den başlattığımda Division 3-4 seçtiğimde ''Runtime Error'' veriyor 1-2 de ise sro client geliyor anında kapanıyor neyi yanlış yaptım ?

aaahmettt demiş ki:
ZSZC Sro tıklıyorum start gelmiyor hata da vermiyor öyle bekliyorum,Loader den başlattığımda Division 3-4 seçtiğimde ''Runtime Error'' veriyor 1-2 de ise sro client geliyor anında kapanıyor neyi yanlış yaptım ?
aynı hata bende var yaaaa

aaahmettt demiş ki:
Aynı hata bendede var.Bi çözümü yokmu bunun?

Arkadaşlar nuker çarım şuan 61 . 61 olunca str verdim summer4: şimdi ben 100deki snowu açabiliecekmiyim hani 450int sit,yor ya merak ettim acele söylerseniz sevinirim ona göre devam edicem lütfen bilenler söylesin :byes:

Server yine GM nin yaptığı eventte çok lag oldugundan dolayı çöktü =))

:) HE Valla hacım mundar etti bıraktı serveri :) Bu arada Kullanmasamda :) Db Bot tüm çalışan ve gerekli programlar elimde mevcut Denedim Çalışıyor İstiyen olrsa yardımcı olrm Form dan mesaj bıraka bilir

temelli gitmedi sadece gm nin tecrübesinden kaybettik.Adam düsünemedi bu kadar playerin katılacagını 2000 kdar player 1 yerde toplanınca böyle oluyor =))

Arkadaşlar 10 gündür bekliyorum ama hala register açılmadı bir türlü yahu... =/ Sıkıldım valla...

merhaba arkadaşlar zszc firede ''sHek0 '' nıcklı bır carım var aynı yerde bı tane daha car lazım ... ancak uyelıgeı bayadır beklıyorum acılmıor ...:s fazladan almıs olan boş duran uyelı olan arkadaslar bı yardım cıka bılırmı?? cıkarlarsa cok makbule gecmıs olur...saygılar ve sevgılerımle kolay gelsın :thumbsup: :beer: :beer:

Yukarı Alt