Can't find division information data file!! Please check divisioninfo.txt! Diye bi hata alıyorum launcheri açınca bu hata yoktu yeni patch gelince almaya basladım yeni patch geldi geleli daha oyuna giremedim bu hata yüzünden bi yadımcı olurmusunuz

şmdide launcheri açınca boş bi hata veriyo hiç bişi yazmıyo sadece hata veriyo neden bu ya :S

yine ben :S şimdide zszc fire yi seçince '' Patching has not finished.Please try again[Eror Code(2)] Yazıyor Neden kaynaklanıyo bu biri yardım etsin

berkaygs demiş ki:
yine ben :S şimdide zszc fire yi seçince '' Patching has not finished.Please try again[Eror Code(2)] Yazıyor Neden kaynaklanıyo bu biri yardım etsin
yeni gelen ZSZCPatch_1.685 patch i yuklemen lazim.

Hatalarınızı resimleriyle beraber koyarsanız daha çabuk yardım edebilirim :kalp:

Hatada Server'a bağlanamıyor diyor. Bu yüzdende C4 hatası vermiş.

Server'a bağlanamama sebebi internetinizden yada oyundan kaynaklana bilir. Başka server seçerek tekrar deneyin. Yine aynı hatayı alıyorsanız internetinizi kontrol edin. İnternetiniz sağlam ise oyunda bir problem vardır. Silip tekrar yükleyin sorunun çözüleceğine inanıyorum.

ben 1.685 pach cıktıgından beri 1 saat bir dc veriyo nedeni nedir oyunu silip yüklüyom olmadı pc ye format attım oda olmadı sebebi ne lüt fen yardım

abi yine sorunum var oyunu bekliyorum almasını tam alıyor tam charlar gözükcek atıyor lütfen abi acil çözüm

@dangerzz
Data file hatası demek. Data dosyanız bozuk yada çalışmıyor demektir. Oyunu silin tekrar yükleyin düzelir.

@mustoo58
1 kere atmaktan birşey olmaz eğer hep atıyorsa. Madde 6 'ya bakın. (İlk sayfada)

Patching has not finished . Pls try again .

Böyle bir hata alıyorum , çözüm yolu nedir ? :/

saolasın kardeş indirdim. Birşeydaha soracagım surekli oyundan atiyor oyuna giriyorum botla normal felan return skull la tam basacam masaustune atıyor bilmiyorm noluyor yha :S at alacagim gene atiyor bişey var yardım edermisn media pkdami sorun var sorunsuzunu nerden indirebilirim?

Yukarı Alt