Bana 62 level Sos Spear düştü. Ama 8 Dg. yazıyor. Ve taktığımda mavi parlıyor. Ne bankaya , ne trade'e , ne de pet'e koyulabiliyor. Sadece yere atılabiliyor??
Verilen Hatada;svage demiş ki:installation fails turn off The game or restart computer and try again adlı bir hata çıkıyor en yeni versiyonu yüklemeye çalışırken çıkıyor bu hata yardım edin bana
Ne yapmanız gerektiği , gayet açık ve net değilmi ?svage demiş ki:anlamını biliyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
HeartBeat demiş ki:Ne yapmanız gerektiği , gayet açık ve net değilmi ?svage demiş ki:anlamını biliyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
"Kurulum hatası. Oyunu kapatıp , bilgisayarınıza restart attıktan sonra tekrar yüklemeyi deneyin."
Birde şöyle yapalım.
Yapılacaklar;
1- Oyunu Görev yöneticisinden kapatın ( Görev yöneticisinin amacı oyunun tamamen kapandığından emin olmak.)
2- Bilgisayarınıza restart atın.
3- Oyunu tekrar kurmayı deneyin.
4- Hiç biri olmuyorsa (en az 2-3 kez deneyin) Oyunu silip tekrar yükleyin.
HeartBeat demiş ki:HeartBeat demiş ki:Ne yapmanız gerektiği , gayet açık ve net değilmi ?svage demiş ki:anlamını biliyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
"Kurulum hatası. Oyunu kapatıp , bilgisayarınıza restart attıktan sonra tekrar yüklemeyi deneyin."
Birde şöyle yapalım.
Yapılacaklar;
1- Oyunu Görev yöneticisinden kapatın ( Görev yöneticisinin amacı oyunun tamamen kapandığından emin olmak.)
2- Bilgisayarınıza restart atın.
3- Oyunu tekrar kurmayı deneyin.
4- Hiç biri olmuyorsa (en az 2-3 kez deneyin) Oyunu silip tekrar yükleyin.
yönetici olarak çalıştırın patch i.SubDue demiş ki:5 Kere yaptım olmadı.
svage demiş ki:yönetici olarak çalıştırdım kurdu patch i çok teşekkür ederim bu fikir oyunu görev yöneticisinden kapat demenizden doğdu :) çok sağolun iyi oyunlar