Fireyi seçip start diyorum ama server seçme ekranından önceki yerde yani oyun açılmadan olan yerde takılıyor win7 kullanıyorum

Sorununuzun ne olduğunu anlamadım. Bir fotoğrafını çekip buraya yüklerseniz daha çabuk sorununuza yanıt bulabilirsiniz.

BEYLER BANA MEDİA.PK2 İLE DATA LAZIM YHE Nİ CLEİNTİN LUTFEN BEN KAÇ KERE İNDİRDİM BOZUKQ DİOYR LUTFNE Sİ TEYE AT IN

Oyun çok kasıyor win7 denmi onu merak etmiştim :D Yani start dedikten 3 saat sonra oyun server seçm 30 dk ıd yazdıktan 10 dk sonra görülüyor :D

O konu hakkında bir bilgim yok ama sisteminiz ile ilgili yada internet hızının ile ilgili bir sorun olduğundan eminim.

ben oyuna giremiyorum, yeni clienti yükledim launcheri açıyorum serveri seçiyorum boş bi hata çıkıyor tamam diyorum launcher kapanıyor yardım edin lütfen.

O boş hata yeni sürümünü yüklemediğinizden kaynaklanıyor. Yeni sürüm yüklediğinizden emin olun.

Forumumuzda mevcuttur. Biraz araştırın lütfen herşeyi armut piş ağzıma düş diye beklemeyin.

Count find Filemanager.dll hatası alıyorum launchere tıklayınca yardım lütfen o akdar indirdim ya :S ?

oyunda guildler gözükmüyor bende oyunun problemimi yoska benim clientte mi bi problem var yardım

disturbia demiş ki:
Count find Filemanager.dll hatası alıyorum launchere tıklayınca yardım lütfen o akdar indirdim ya :S ?
Filemanager.dll 'yi görmüyor bilgisayarın. ZSZC oynayan bir arkadaşından iste göndersin sana. Onu ZSZC 'yi kurduğun yere at oyna ^^

quwen demiş ki:
oyunda guildler gözükmüyor bende oyunun problemimi yoska benim clientte mi bi problem var yardım
Muhtemelen oyunun kendisinden kaynaklanıyordur senle alakalı bir durum olacağını zannetmiyorum bir dahaki patch'e düzelir.

Banlandımmı ne oldu bilmiyorum sadece oto yazı yazma programı açıktı yazdırıyordum...
bi pm geldi ' see 52 spear ' diye durdurdum programı tam trade attı adam kabul ettim spearı koydum You have disconnect the from server... Sonra oyuna bidaha girdim adam kaçmasın diye ,
Aynen resimdeki gibi :(

Oto yazı yazma programı yasak.
Muhtemelen gm anlamıştır ve block yemişin (ban) geçmiş olsun :(

Yukarı Alt