mys_seer demiş ki:
http://img64.imageshack.us/i/adszrrx.png/

yaf resimde de oldugu gibi hatayı verip duruyor ne zaman girsem 1.690 version neden hata veriyor acaba :s
Teşekkür Ederim.
Önceki sürümlerde de aynı hatayı alıryormuydun ?

Bir kaç teorim var.

İlki ; Patch'in ile clientin uyumlu değil.
İkincisi ; Oyunun kendisinde hata var.
Üçüncüsü ; Oyunu tekrar silip yüklemeyi dene.

Oyunu kendi orj. sitesinden mi indirdin ? Çünkü başka sitelerden indirmen hem güvenilir değil hemde bazı dosyalar bozuk olabiliyor.

HeartBeat demiş ki:
mys_seer demiş ki:

yaf resimde de oldugu gibi hatayı verip duruyor ne zaman girsem 1.690 version neden hata veriyor acaba :s
Teşekkür Ederim.

Bir kaç teorim var.

Oyunu kendi orj. sitesinden mi indirdin ? Çünkü başka sitelerden indirmen hem güvenilir değil hemde bazı dosyalar bozuk olabiliyor.
Ps: Forumda araştırdım hatayı ve şöyle bir çözümle karşılaştım ;

Önceden bende bu hatayı alıyodum en az 10-15 kere format atmışımdır çözmek için herşeyi yaptım ama olmamıştı ve sorun yüklediğim bir driverden kaynaklıydı.Format at ve driverleri tek tek sırayla yükle 1 driveri yükledikten sonra oyunu açmaya çalış hata yoksa devam et hata hangi driverden kaynaklandığı belli olacaktır.Ben sorunu böyle çözmüştüm belki seninde işine yarayabilir denemende fayda var
Bknz. http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=202344

Diğer sitelerden baktığım da ise çözüm ;

- Windowsun firewallını devre dışı bırakmak (adam öyle yazmış ne kadar doğru bilemem ama denemek lazım)
- Format

Hiç biri olmadıysa hatanın aynısını google amcaya yaz o sana cevap vericektir.

heart beat bir sorum olcak oyunda ekran görüntüsü 1024 x 768 . laptop kullanıyorum yarım ekran oynuyorum resmen 1024 x 768 büyütme imkanım var mı ? 1600 x 900 filan ? normal silkroad çözünürlüğü gibi ? :starving:

IrfanView demiş ki:
heart beat bir sorum olcak oyunda ekran görüntüsü 1024 x 768 . laptop kullanıyorum yarım ekran oynuyorum resmen 1024 x 768 büyütme imkanım var mı ? 1600 x 900 filan ? normal silkroad çözünürlüğü gibi ? :starving:
Oyunun options seçeneğinde video (görüntü) ayarı yok mu?

HeartBeat demiş ki:
IrfanView demiş ki:
Oyunun options seçeneğinde video (görüntü) ayarı yok mu?
* var ancak en fazla 1024 x 768 yapılıyor . çözünürlük aşırı küçük herşey dev gibi . millet nasıl oynuyor böle bilmiorum . yükseltme yolumu var acaba diye sorayım dedim :think:

Bildiğim kadarıyla oyunun çözünürlüğü en fazla nereye kadar müsade ediyorsa ancak o kadar olabilir.

Bu manada yükselte bileceğini zannetmiyorum ama google amcaya sen yinede bir sor araştır :muck:

HeartBeat demiş ki:
HeartBeat demiş ki:
mys_seer demiş ki:

Teşekkür Ederim.

Bir kaç teorim var.

Ps: Forumda araştırdım hatayı ve şöyle bir çözümle karşılaştım ;

Önceden bende bu hatayı alıyodum en az 10-15 kere format atmışımdır çözmek için herşeyi yaptım ama olmamıştı ve sorun yüklediğim bir driverden kaynaklıydı.Format at ve driverleri tek tek sırayla yükle 1 driveri yükledikten sonra oyunu açmaya çalış hata yoksa devam et hata hangi driverden kaynaklandığı belli olacaktır.Ben sorunu böyle çözmüştüm belki seninde işine yarayabilir denemende fayda var
Bknz. viewtopic.php?f=11&t=202344

Diğer sitelerden baktığım da ise çözüm ;

- Windowsun firewallını devre dışı bırakmak (adam öyle yazmış ne kadar doğru bilemem ama denemek lazım)
- Format

Hiç biri olmadıysa hatanın aynısını google amcaya yaz o sana cevap vericektir.
Teşekkür Ederim uğraşıp didindiğin için :)

benım sorunum oyunu açıyorum ama ıd pw ekranı gelmeden otomatikman kapanıyo launcher dan da girsem aynısı oluyo silip yükledim gene aynı loaderda yüklü oyüzden olabilirmi daral:

loader - bot vs.. illagalne kadar progrram varsa sil. sonra oyunu sil tekrar yükle patch'ni yap. birde öyle dene ^^

ya ßen ßotu ındırdım ama ßöyle ßi hata alıyorum yardımcı olursanız :buddha:

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Botla ilgili soruları cevaplandırmıyorum. Sadece oyun ile ilgili sorununuz varsa danışın lütfen. İllegal programlara hayır !

Bot sorununuzu ZSZC İle ilgili bot bölümüne iletin.

patch yaptınız mı ? Oyunun yeni sürümü falan gelmiş olabilir.
Bot yada illegal bir program kullanıyorsanız o sorun yaratmış olabilir.
İllegal programları silin zszc'yide silin sonra sadece zszc'yi yükleyin düzelicektir.

Zaten yeni yükledim. Yoktu bilgisayarımda silkroad ile ilgili hiçbirşey.... Şiimdi indirdim. Açılmadı X hatası veriyor. neden ?

1.690 en son patch ini kurdum X hatası işte ?

hmm.. zszc oynamayı bıraktığım için bilemiyeceğim son clientimi indirdin. Forumda ZSZC ile ilgili konuları biraz araştırın birşeyler bulursun eminim.

torrent ile indirdim, 105 lvl. 2 parça. Son bu... net frame work mu lazım acaba?

o var pc de... başka ne olabilir problem niye böyle bu, suan oyunda insan var mı? herkeze mi böyle nedir bu ya

dediğim gibi aklıma gelenleri söyledim. son olarak virüs programın izin vermiyor olabilir virüs olarak görmüştür.
herhangi bir dosyası eksik olabilir.

Yukarı Alt