Administrator olarak girdim ama gene bir şey değişmedi güvenli modda girdim olmadı ne yapıcam bilmiyorum
boşuna indirdikHeartBeat demiş ki:Bu söylemenizden sonra bendede daha fazla çözüm yöntemi kalmadı :S
tabikide buyrun.- Resim Silinmiş.HeartBeat demiş ki:Resmini atarsanız daha çabuk cevap alabilirsiniz.
Ekran kartıyla ilgili sorununuz olabilir. Ekran kartınızın güncelleştirin. Yine aynı şey oluyorsa başka bir bilgisayardan girip charınızı jangandan çıkarbilirsiniz.haslal demiş ki:Ben jangana gidince dc yiyorum tekrar giriyorum anında yine dc yiyorum.2 charım aynı yerde soun yaşadı ve 2 de actıgımda dc yiyor.nasıl engellerim veya sorun ne olabilir bise eksik mi yukledim acaba ?
Ekran kartımı güncelledim ama aynı sorun devam ediyor.Bazılar bunun media pk2 dan kaynaklandıgını diyor ve tekrar yukleyip deneyin diyor.Bana önere bilcegeniz bi sorunsuz link varmı ? cunku yine aynı linkten yuklersem aynı sorunu alirim.HeartBeat demiş ki:Ekran kartıyla ilgili sorununuz olabilir. Ekran kartınızın güncelleştirin. Yine aynı şey oluyorsa başka bir bilgisayardan girip charınızı jangandan çıkarbilirsiniz.haslal demiş ki:Ben jangana gidince dc yiyorum tekrar giriyorum anında yine dc yiyorum.2 charım aynı yerde soun yaşadı ve 2 de actıgımda dc yiyor.nasıl engellerim veya sorun ne olabilir bise eksik mi yukledim acaba ?
Cevaplamak bana düşmez ama HeartBeart arkadaşım olduğu için anlayışla karşılayacağını düşünüyorum : ) Auto select illegal bir program olduğu için Zszc Sorunlarına girmez.katil09 demiş ki:Auto Select Calısmıyor Bir Yardım edermsniz ?
Bildiğim güvenilir bir media.pk2'yok. Ama dediğimi yaparsanız sorununuz çözülecektir.haslal demiş ki:Ekran kartımı güncelledim ama aynı sorun devam ediyor.Bazılar bunun media pk2 dan kaynaklandıgını diyor ve tekrar yukleyip deneyin diyor.Bana önere bilcegeniz bi sorunsuz link varmı ? cunku yine aynı linkten yuklersem aynı sorunu alirim.HeartBeat demiş ki:Ekran kartıyla ilgili sorununuz olabilir. Ekran kartınızın güncelleştirin. Yine aynı şey oluyorsa başka bir bilgisayardan girip charınızı jangandan çıkarbilirsiniz.haslal demiş ki:Ben jangana gidince dc yiyorum tekrar giriyorum anında yine dc yiyorum.2 charım aynı yerde soun yaşadı ve 2 de actıgımda dc yiyor.nasıl engellerim veya sorun ne olabilir bise eksik mi yukledim acaba ?
ThePrestige demiş ki:Cevaplamak bana düşmez ama HeartBeart arkadaşım olduğu için anlayışla karşılayacağını düşünüyorum : ) Auto select illegal bir program olduğu için Zszc Sorunlarına girmez.katil09 demiş ki:Auto Select Calısmıyor Bir Yardım edermsniz ?