Bu söylemenizden sonra bendede daha fazla çözüm yöntemi kalmadı :S

Benim bir sorum olcak.
Ben İtem Mall sayfasını acıyorum.Avatarlara bakarıyorum.Fiyatlarında 0 ZSP yazıyor hepsinin.
Ben burayı anlamadım ?

Onları 20 TL karşılıgında alıyorsunuz. Sitemizde satışı mecvut.

ben zszcde 1688 pachinden sonra oyuna giremez oldum launcher tıklıom serveri seciom ve karsıma Invaild client.Program Will be terminated Hatası geliyor Lutfen yardımcı olabilr msin ?

cilenti sildim tekrar yukledim gene aynı hata.Hata sadece bende deil yaklasık herkeste war yardımcı olrsanız :S

Ben jangana gidince dc yiyorum tekrar giriyorum anında yine dc yiyorum.2 charım aynı yerde soun yaşadı ve 2 de actıgımda dc yiyor.nasıl engellerim veya sorun ne olabilir bise eksik mi yukledim acaba ?

haslal demiş ki:
Ben jangana gidince dc yiyorum tekrar giriyorum anında yine dc yiyorum.2 charım aynı yerde soun yaşadı ve 2 de actıgımda dc yiyor.nasıl engellerim veya sorun ne olabilir bise eksik mi yukledim acaba ?
Ekran kartıyla ilgili sorununuz olabilir. Ekran kartınızın güncelleştirin. Yine aynı şey oluyorsa başka bir bilgisayardan girip charınızı jangandan çıkarbilirsiniz.

Merhaba! Ben ZSZC'yi bu sitede verilen torrent linkinden indirdim ve yükledim. Fakat launcher'da server'ı seçtiğimde bi hata veriyor. Hiç birşey yazmıyor sadece boş bir pencere açılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler :roll:

HeartBeat demiş ki:
haslal demiş ki:
Ekran kartıyla ilgili sorununuz olabilir. Ekran kartınızın güncelleştirin. Yine aynı şey oluyorsa başka bir bilgisayardan girip charınızı jangandan çıkarbilirsiniz.
Ekran kartımı güncelledim ama aynı sorun devam ediyor.Bazılar bunun media pk2 dan kaynaklandıgını diyor ve tekrar yukleyip deneyin diyor.Bana önere bilcegeniz bi sorunsuz link varmı ? cunku yine aynı linkten yuklersem aynı sorunu alirim.

ThePrestige

Bilgiliyim
katil09 demiş ki:
Auto Select Calısmıyor Bir Yardım edermsniz ?
Cevaplamak bana düşmez ama HeartBeart arkadaşım olduğu için anlayışla karşılayacağını düşünüyorum : ) Auto select illegal bir program olduğu için Zszc Sorunlarına girmez.

haslal demiş ki:
HeartBeat demiş ki:
haslal demiş ki:
Ekran kartımı güncelledim ama aynı sorun devam ediyor.Bazılar bunun media pk2 dan kaynaklandıgını diyor ve tekrar yukleyip deneyin diyor.Bana önere bilcegeniz bi sorunsuz link varmı ? cunku yine aynı linkten yuklersem aynı sorunu alirim.
Bildiğim güvenilir bir media.pk2'yok. Ama dediğimi yaparsanız sorununuz çözülecektir.

Güvendiğiniz bir arkadaşınıza söyleyin charınıza girsin ve jangandan çıkarsın. Yeni patch gelene kadarda gitmeyin jangana yapabileceğiniz tek şey bu şuanlık.

ThePrestige demiş ki:
katil09 demiş ki:
Auto Select Calısmıyor Bir Yardım edermsniz ?
Cevaplamak bana düşmez ama HeartBeart arkadaşım olduğu için anlayışla karşılayacağını düşünüyorum : ) Auto select illegal bir program olduğu için Zszc Sorunlarına girmez.

+ HB 8)

Bende 1.688 sürümü yüklü. 2 gündür start gelmiyor. Server'a tıkladığımda donuyor birkaç kere daha tıkladığmda yanıt vermiyor kapatılsın mı program diyor. 2 gündür oyuna giremedim. Nedeni nedir? Ne yapmam gerekir? Bir de ben oyundayken bi açıklama yapılmıştı bi link verildi ama ben ilgilenmedim.

Yukarı Alt