bilgiyi nerden aldığını söylermisin doğruluğuna bakıyımaslankokb demiş ki:6 Mayıs 18:00 itibari ile bakım çalışmalarının 24 saat içinde biteceği bildirildi.
bilgiyi nerden aldığını söylermisin doğruluğuna bakıyımaslankokb demiş ki:6 Mayıs 18:00 itibari ile bakım çalışmalarının 24 saat içinde biteceği bildirildi.
extrem demiş ki:bilgiyi nerden aldığını söylermisin doğruluğuna bakıyımaslankokb demiş ki:6 Mayıs 18:00 itibari ile bakım çalışmalarının 24 saat içinde biteceği bildirildi.
ph34rm3 demiş ki:Bu mesajda güncel olarak server durumu ile ilgili bilgiyi paylaşacağız.Lütfen tekrar tekrar ayrı başlıklar açmayınız.
06.05.2011 -18:00
Server bakımları 24 saat içinde bitecektir. Water serverı tahminen Fire'dan daha erken açılacaktır. Tam net süre yoktur lütfen tekrar tekrar sormayınız.
.
link verirmisin bunun kaynağı hangi site hacımaslankokb demiş ki:extrem demiş ki:bilgiyi nerden aldığını söylermisin doğruluğuna bakıyımaslankokb demiş ki:6 Mayıs 18:00 itibari ile bakım çalışmalarının 24 saat içinde biteceği bildirildi.ph34rm3 demiş ki:Bu mesajda güncel olarak server durumu ile ilgili bilgiyi paylaşacağız.Lütfen tekrar tekrar ayrı başlıklar açmayınız.
06.05.2011 -18:00
Server bakımları 24 saat içinde bitecektir. Water serverı tahminen Fire'dan daha erken açılacaktır. Tam net süre yoktur lütfen tekrar tekrar sormayınız.
.
http://oyuncudostu.net/forum/threads/zszc-server-update-check-bilgisi.3/link verirmisin bunun kaynağı hangi site hacım
tşk hacım inş açılır pek sanmıyorum amaaslankokb demiş ki:http://oyuncudostu.net/forum/threads/zszc-server-update-check-bilgisi.3/link verirmisin bunun kaynağı hangi site hacım
hocam game aktiftede en az 48 saatte açılcak diyor ben anlamadımaslankokb demiş ki:Fire sunucusunun bilgisayarı zarar gördüğü için geç açılacak. Water sunucusu IP değişiminden sonra açılacak. Fire'ın ismi değişerek Earth olacak.
Son açıklamalar bu yönde.
Benim verdiğim bilgiler GM tarafından geliyor.extrem demiş ki:hocam game aktiftede en az 48 saatte açılcak diyor ben anlamadımaslankokb demiş ki:Fire sunucusunun bilgisayarı zarar gördüğü için geç açılacak. Water sunucusu IP değişiminden sonra açılacak. Fire'ın ismi değişerek Earth olacak.
doğru diyorsundur kardeşim sana lafım yok ama game aktifte GM den alıyo bilgileri..aslankokb demiş ki:Benim verdiğim bilgiler GM tarafından geliyor.extrem demiş ki:hocam game aktiftede en az 48 saatte açılcak diyor ben anlamadımaslankokb demiş ki:Fire sunucusunun bilgisayarı zarar gördüğü için geç açılacak. Water sunucusu IP değişiminden sonra açılacak. Fire'ın ismi değişerek Earth olacak.
malesef kafayı yicezbenbanban demiş ki:hala kapalımı beyler
rica ederim kardeşimbenbanban demiş ki:ooo ALLAH razı olsun sende ya en azından bi bilgi sahibi olduk :)
saol kardeşimsonberkay demiş ki:Adam uğraşıyor sağolasın