Arkadaşlar her şey kontrol altında sadece forumumuzu silkroad ile ilgilenen bir aktroll keşfetmiş bulunmaktadır.

Görmezden gelin

ExcI

37.5 Hours per Week
Zarara uğrayan kişiler:

* Dolarla kira ödeyenler ve kira tahsil edenler (ödeme zorlukları nedeniyle kiraların tahsil edememe durumu ile karşılaşacaklar)

* Dolar borcu olanlar

* Dolarla kredi kullananlar

* Dolarını bozdurup TL hesabına geçenler

Kâr eden kişiler:

* Dolar mevduatı olanlar

* Dolar borcu olmayanlar, doları olsun olmasın kâr ederler

* Krizi fırsata çevirecek pozisyonda olanlar

Umurunda olmayanlar:

* Yoksullar, dar gelirli halk, emekçi ve emekliler

*Çok varlıklı olanlar. Parası, altını, gayrimenkulleri bol olanlar

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Zarara uğrayan kişiler:

Umurunda olmayanlar:

Bunlar yanlış.

Dolar borcu olmayanlar kar etmezler , dolar borcu olmayanların da elinde TL vardır , ellerinde ki paranın değeri düşer ve zarar ederler.

Yoksullar ve dar gelirliler vs zarar ederler çünkü yukarıda dediğim gibi doların artması her ürünü zamlandırır , mazot nedeniyle. Zaten devlet zarar ederse fakirde zarar eder.

Çok varlıklı olanların da kesin doları vardır , göbek atıyorlardır :lolmuch:

Doma$no

Akp nin 2018 ekonomi plani dolar hedefi 1.97TL yada 10 sene once yapilan plani bu ne derece basarili oldugu asikar.Ulkede uretilmeyen herhangi birsey aliyorsan kibrit yada sakiz dolar 1 kurus oynasa etkilenirsin.Zaten ulkenin gidisati krize dogru acigi vergi ile kapamaya calisiyorlar. Gundem de konusulan sey ise riza zarrab rovesata çeken adam putin esatla gorusmus umraniye meydanin adi 15 temmuz meydani olsun

ExcI

37.5 Hours per Week
:coffee:

Son düzenleme:
Şu ülkede g*tüne giydiğin dondan (Oda pazardan alırsan) başka neredeyse %100 yerli üretim hiç bir şey yok. Yerli olan ürünlerin sevkiyatıda petrolle mazotla yapılıyor. Tarım desen bitirdiler, hayvancılık desen bitirdiler, sanayi zaten yoktu,ayağına bir ayakkabı alayım desen asgari ücretin 1/3 ünü gömüyorsun. Sen neyine güvenerek dışa bağımlı olmayıp içerde dönmekten bahsediyorsun ki ?
Akşam evine gelince piyade tüfeği mi yiyeceksin ? Üstüne kamuflaj mı giyip dışarı çıkacaksın ?

Bu arada dolar değerleniyor lafı çok saçma. "Hükümetimizin " çok başarılı politikaları sayesinde Türk Lirası değer kaybediyor.
Her yeri özelleştirip, kasaya giren nakitle ekonomiyi ayakta tutmaya çalışır, göz boyamak için projeler üretirsen farklı birşey beklemek saçma olurdu zaten. Vergilerden bahsetmiyorum bile...

Vergileri arttırıp arttırıp halkı dahada fakirleştiriyorlar. Şuan 2001 krizinden çok çok daha beter haldeyiz fakat her şey yolunda gibi gösterilmeye çalışılıyor çünkü %50 nin yarısının iktidardan çıkarı var diğer yarısı sanırım hala " hülooooğ" diye bağırmakla meşgul :)

Chorus un bilmem kaç sene önce Kemalist nickiyle " dolar 2 ye çıktı bu kurla bilgisayar toplanmaz biraz bekle " yazdığı post geldi aklıma. Üzücü :(

Server
Seçiniz...
Takımı
Besiktas
Benzine bu gece yapılacak 7 kuruş indirim ile; 1lt benzin 5,63₺ olacaktır. Bunun 0,85₺'si KDV 2,37₺'si ÖTV Dağıtıcı+bayi kârı dahil 2,41₺ olan 1 litre benzine ödenen vergi 3,22₺'dir.
-Ozan Bingöl
20 25 kuruş zam kapıda demekki :D

Zarara uğrayan kişiler:

* Dolarla kira ödeyenler ve kira tahsil edenler (ödeme zorlukları nedeniyle kiraların tahsil edememe durumu ile karşılaşacaklar)

* Dolar borcu olanlar

* Dolarla kredi kullananlar

* Dolarını bozdurup TL hesabına geçenler

Kâr eden kişiler:

* Dolar mevduatı olanlar

* Krizi fırsata çevirecek pozisyonda olanlar

Umurunda olmayanlar:

Çok yüzeysel ve yanlış düşünceler, yani ben hep 50 liralık benzin alıyorum yada biz tl kullanıyoruz bize ne dolardan düşüncelerinden 2 basamak yukarıda

Takımı
Galatasaray
Sorun değil arkadaşlar geldiğim gibi gitmesini de bilirim. Sağolun bu kadar Hakir görüleceğimi hiç düşünmemiştim. Selametle..
Burası bir forum yani tartışma,konuşma ortamı o yüzden her türlü cevaba hazırlıklı olup eleştirilere açık olmalıyız kimse buraya neden geldin veya git demiyor düşüncelerin eleştiriliyor ki bu forumun doğası yani normal bir şey alınganlık yapmana gerek yok bence :nod:

Ayrıca insanların düşünce tarzları veya savunduğu şeylerden dolayı onları görmezden gelip takmama hakkımız yok.

Son düzenleme:
Takımı
Besiktas
Sorun değil arkadaşlar geldiğim gibi gitmesini de bilirim. Sağolun bu kadar Hakir görüleceğimi hiç düşünmemiştim. Selametle..
Dostum,bu olayın hakir görünmek ile hiçbir alakası yok ortada bariz bir sorun var ve bu sorunu nereye çekersek çekelim ucu iyi bir yere çıkmıyor.Bende isterdim polyanalık yapıp herşeyin düzeleceğine inanmayı ama öyle bir dünya yok.Bu ülkenin artık ak gözlüklerini çıkartıp olaya realist olarak bakması lazım çünkü her geçen gün,ay ve yıl daha kötüye gidiyoruz.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bende Savaş Cebeci gibi günde 1 kg et yemek istiyorum summer2:
Her gün değilde bir gün paranı topla ve steakhouse'a gidip orta pişmiş dallas steak ye. 700 gramı 75 TL falan. Hayatım da ben bugüne kadar hiç et yememişim diyerek kalkacaksın masadan.
Nusrete gitme tabi , öperler orada :lolmuch:

ExcI

37.5 Hours per Week
:coffee:

Son düzenleme:
Takımı
Besiktas
@CezaAlp
Supplementler bile 25-30$.Buraya geldiği zaman kur farkı bindiriyor bir devlet bindiriyor oluyor sana 230 lira.Savaş Cebecinin aldığı et fiyatına biz burada tavuk alıyoruz 30 kilosu 360 lira oluyor şaka gibi :D Yaşam standartlarımızı düşüre düşüre yerin dibine sokacaklar en son.

Takımı
Seçiniz...
Dayıı herşeyin kısa zamanda düzelmesinden başka bir dileğim yok.
Gencecik yaşımızda hayatımızın en pahalı dönemini yaşıyor belkide ama ceplerimiz fakir.
Neyse, zengin dönemde yaşıyoruz diye sevinek buda bi elitlik :detective:

Yukarı Alt