Bunlar yanlış.Zarara uğrayan kişiler:
* Dolar borcu olmayanlar, doları olsun olmasın kâr ederler
Umurunda olmayanlar:
* Yoksullar, dar gelirli halk, emekçi ve emekliler
*Çok varlıklı olanlar. Parası, altını, gayrimenkulleri bol olanlar
20 25 kuruş zam kapıda demekkiBenzine bu gece yapılacak 7 kuruş indirim ile; 1lt benzin 5,63₺ olacaktır. Bunun 0,85₺'si KDV 2,37₺'si ÖTV Dağıtıcı+bayi kârı dahil 2,41₺ olan 1 litre benzine ödenen vergi 3,22₺'dir.
-Ozan Bingöl
Çok yüzeysel ve yanlış düşünceler, yani ben hep 50 liralık benzin alıyorum yada biz tl kullanıyoruz bize ne dolardan düşüncelerinden 2 basamak yukarıdaZarara uğrayan kişiler:
* Dolarla kira ödeyenler ve kira tahsil edenler (ödeme zorlukları nedeniyle kiraların tahsil edememe durumu ile karşılaşacaklar)
* Dolar borcu olanlar
* Dolarla kredi kullananlar
* Dolarını bozdurup TL hesabına geçenler
Kâr eden kişiler:
* Dolar mevduatı olanlar
* Dolar borcu olmayanlar, doları olsun olmasın kâr ederler
* Krizi fırsata çevirecek pozisyonda olanlar
Umurunda olmayanlar:
* Yoksullar, dar gelirli halk, emekçi ve emekliler
*Çok varlıklı olanlar. Parası, altını, gayrimenkulleri bol olanlar
Her nereye gidersen git, hakir görülmek istemiyorsan lâik bir insan ol. Laiklik dinsizlik değildir, bunu da unutma.Sorun değil arkadaşlar geldiğim gibi gitmesini de bilirim. Sağolun bu kadar Hakir görüleceğimi hiç düşünmemiştim. Selametle..
Burası bir forum yani tartışma,konuşma ortamı o yüzden her türlü cevaba hazırlıklı olup eleştirilere açık olmalıyız kimse buraya neden geldin veya git demiyor düşüncelerin eleştiriliyor ki bu forumun doğası yani normal bir şey alınganlık yapmana gerek yok benceSorun değil arkadaşlar geldiğim gibi gitmesini de bilirim. Sağolun bu kadar Hakir görüleceğimi hiç düşünmemiştim. Selametle..
Dostum,bu olayın hakir görünmek ile hiçbir alakası yok ortada bariz bir sorun var ve bu sorunu nereye çekersek çekelim ucu iyi bir yere çıkmıyor.Bende isterdim polyanalık yapıp herşeyin düzeleceğine inanmayı ama öyle bir dünya yok.Bu ülkenin artık ak gözlüklerini çıkartıp olaya realist olarak bakması lazım çünkü her geçen gün,ay ve yıl daha kötüye gidiyoruz.Sorun değil arkadaşlar geldiğim gibi gitmesini de bilirim. Sağolun bu kadar Hakir görüleceğimi hiç düşünmemiştim. Selametle..
Öyle bir çılgınlık yapmaya kalkarsan aylık 1.500 lirayı gözden çıkarman lazım o da en az yaniBende Savaş Cebeci gibi günde 1 kg et yemek istiyorum
O söylediğin zırvalara kimsenin tahammülü kalmadı artık daha fazlasını da beklemeyin bu halktanSorun değil arkadaşlar geldiğim gibi gitmesini de bilirim. Sağolun bu kadar Hakir görüleceğimi hiç düşünmemiştim. Selametle..
Her gün değilde bir gün paranı topla ve steakhouse'a gidip orta pişmiş dallas steak ye. 700 gramı 75 TL falan. Hayatım da ben bugüne kadar hiç et yememişim diyerek kalkacaksın masadan.Bende Savaş Cebeci gibi günde 1 kg et yemek istiyorum
Adam 421 dolara alıyo yaÖyle bir çılgınlık yapmaya kalkarsan aylık 1.500 lirayı gözden çıkarman lazım o da en az yani