Arayüzde 5ghz gösteriyor evet5 GHZ modem mi kullanıyorsun
Arayüzde 5ghz gösteriyor evet5 GHZ modem mi kullanıyorsun
İnternet sağlayıcısının verdiği modem değil de, böyle harici bir modem alsam ne olur acaba
Türkiye'ye gelincede bekliyoruz hız testiıhm ıhm
Hava atar şimdi o xdTürkiye'ye gelincede bekliyoruz hız testi
Ahaha Hangi şirketten hangi paketi kullanıyorsun bro?
Türksat Kablonet, 100 mbit 100gb AKN paket kullanıyorum. 24 ay taahhüt vermiştim zamanında, ayda 110TL. Şimdi şöyle bir şey varmış bayağı da daha ucuz... İnternet - Kampanyalar - Detay | KabloAhaha Hangi şirketten hangi paketi kullanıyorsun bro?
Yalnız burada dikkat edilmesi gereken bir şey var. Paketler KOTALI , akn'li değil. 100 gb bitti mi internetin kesiliyor.Türksat Kablonet, 100 mbit 100gb AKN paket kullanıyorum. 24 ay taahhüt vermiştim zamanında, ayda 110TL. Şimdi şöyle bir şey varmış bayağı da daha ucuz... İnternet - Kampanyalar - Detay | Kablo
. Tüm kotalı hızlarda kullanılan her artı GB için (GB Sabiti 0,5 TL x Kullanılan GB miktarı) kadar tutar faturaya eklenecektir. En son içinde bulunulan GB miktarı için kıst ücret uygulanmayacak olup tam GB ücreti alınacaktır.
• Duran Kotalı internet tarifelerinde tarifede belirlenen ücretler her ay sabit olarak faturalara yansıtılır. Duran kotalı hızlarda tarifede belirlenen GB'a ulaşılınca internet hizmeti durdurulur. Sadece online.turksatkablo.com.tr adresine girişe izin verilir. Duran kotalı tarifelerde GB aşım ücreti yansıtılmamaktadır.
o sıkıntıymış o zaman benim paketten sanırım yok artık. Bende uyku yok paketi var, gece 12 - sabah 9 arası akn'ye sayılmıyor. Genelde de bu saatlerde download yapıyorum, şimdiye kadar 1 kere aştım aknyi, onda da 24mbite düşüyor çok sıkıntı değil.Yalnız burada dikkat edilmesi gereken bir şey var. Paketler KOTALI , akn'li değil. 100 gb bitti mi internetin kesiliyor.
31 Aralık 2018'de kaldırılacağı onaylanmıştı bakalım ne olucak.Ama kota nedir yahu artık yıl 2018 oluyor
Bende 100mbit 175 gb akn + turkcell tv kullanıyorum 99 TL'den.o sıkıntıymış o zaman benim paketten sanırım yok artık. Bende uyku yok paketi var, gece 12 - sabah 9 arası akn'ye sayılmıyor. Genelde de bu saatlerde download yapıyorum, şimdiye kadar 1 kere aştım aknyi, onda da 24mbite düşüyor çok sıkıntı değil.
Ama kota nedir yahu artık yıl 2018 oluyor