- Takımı
- Galatasaray
herkesin dilinden düşmeyen klasik şeyleri söyleyen, ergen bir ekşici postundan farklı gelmedi banaHislerime tercüman oldu arkadaş...
herkesin dilinden düşmeyen klasik şeyleri söyleyen, ergen bir ekşici postundan farklı gelmedi banaHislerime tercüman oldu arkadaş...
Donunuz elinizden alındıktan sonra aradaki farkı anlarsınız diye umut ediyorum. :)herkesin dilinden düşmeyen klasik şeyleri söyleyen, ergen bir ekşici postundan farklı gelmedi bana
O yazar sizsiniz galiba?Donunuz elinizden alındıktan sonra aradaki farkı anlarsınız diye umut ediyorum. :)
Orası ne mağazası bilmem ama 1 haftada dövize çevirdiğim param 10bin tl arttı, ama mağazalarda fiyatlar halen aynı. 1 ay sonra bu fiyatlar ikiye üçe katlanacak. Bu yüzden insanlar fiyatlar artmadan ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor olabilirler. Özellikle doğalgazla ısınanlar kalın çamaşır alsınlar.aylardır 5.500 yapan mağaza 15 gündür 17.000 çekiyor.
Turistik bir cadde. Müşteriler arap+Rus.... Bizimkilerde alım gücü hep aynı.Bankadaki dövizi çek
Orası ne mağazası bilmem ama 1 haftada dövize çevirdiğim param 10bin tl arttı, ama mağazalarda fiyatlar halen aynı. 1 ay sonra bu fiyatlar ikiye üçe katlanacak. Bu yüzden insanlar fiyatlar artmadan ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor olabilirler. Özellikle doğalgazla ısınanlar kalın çamaşır alsınlar.
Cadde mi satıyorsunuz ne şimdi benim kafam karıştıTuristik bir cadde. Müşteriler arap+Rus.... Bizimkilerde alım gücü hep aynı.
Bak 5000 lirayı ne düşünerek çektim onu anlatayım;
Dedimki alayım 4.65 ten $1000 ayda 220 lira taksit bana koymaz, KYK misali der öderim 2 yıl boyunca. He olurda bir gece $1= 50 kuruş olursa o zaman paramın değeri artar 220 lirayı elimi kolumu sallar öderim.
Bir baktım $1 = 7 Lira olmuş.
Şimdi sıkıntı ev faturalarının kullanım ücretine, toplu ulaşım ücretine ve ekmeğe-yemeğe uçuk bir zam gelmesi. Diyelim ki geldi umarım devlet baba bir sefer olsun memurun kızının yanısıra küçük oğlununda başını okşayıp () asgari ücrete zam yapar. Yoksa gelen 2 giden 10 olur gibine geliyor..
Köprü işletiyoruz diyelim konu kapansınCadde mi satıyorsunuz ne şimdi benim kafam karıştı
Sosyal medya üzerinden dolar kur yükselişini provoke edici ve algı oluşturacak şekilde 07.08.2018 tarih itibariyle paylaşım yapan 346 sosyal medya hesabı tespit edilmiş, konu ile ilgili adli tahkikata başlanmıştır.