Nereden görecekler?bakıyorumda bazı arkadaşlar dolar düştü demişler unutmayın dolar 2.4 tan 3.5 a çıktığında noluyor demiştik şimdi ise 6.1 oldu 7.3 dan iyidir diye düştü diye sevinenler dolar neredeyse 2 katına çıktı bunu kimse görmüyormu
Katılıyorum. Para birimi olarak Suriye Lirası kullanalım bence de.Forum bakiyemiz üzerinden bile zarar ediyoruz olmaz ama yönetim istifaaa
dolar düşüyorz̷a̷n̷n̷e̷t̷m̷i̷y̷o̷r̷u̷m̷ ̷6̷.̷8̷ ̷y̷a̷d̷a̷ ̷7̷.̷1̷2̷ ̷f̷e̷l̷a̷n̷ ̷o̷l̷u̷r̷
+++
Ne diyoruz biz ya
Ne düşüş ama 6,16 şu andolar düşüyor
İçim acıyor...Ne düşüş ama 6,16 şu an
İçim acıyor...
Kardeşimle monster alacaktık , 3,5bine vardı , aylar sonra aynı bilgisayar 5'i geçmiş...
dolar düşüyor
İşte bundan da korkuyorum. 1 sene sonra , keşke dolar 6yken bilgisayar alsaydım , şimdi 15 oldu demek istemem
Umarım demeyiz umarım...İşte bundan da korkuyorum. 1 sene sonra , keşke dolar 6yken bilgisayar alsaydım , şimdi 15 oldu demek istemem
Üzülemezsin korkma, dolar 15 falan olduktan sonra kimsenin bilgisayara bakacak bir lüksü olmayacak..İşte bundan da korkuyorum. 1 sene sonra , keşke dolar 6yken bilgisayar alsaydım , şimdi 15 oldu demek istemem